Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbidir o açıdan filan öyle görünüyordur ya.Bide su karnindaki siyah nokta kafami karistirdi kiz bide geri cikti buda kucuk olcak herhal oglum 46cm 2700 dogmustu
Ben hep instagrama haftasını yazıp bakıyom kimin karnı ne kadar diye etiketlerde arıyorum. Bu aylarda her boyutta varBen de badgerin yağını kullanıyorum tamamen organik ve iki gün nemli kalıyor
5 aylık göbik ne kadar oluyor bilmiyorum ki herkesin farklı boyutta ama çok merak ediyorum normal mi bu göbiklermiz
Evet ben de bakiyorum bazenBen hep instagrama haftasını yazıp bakıyom kimin karnı ne kadar diye etiketlerde arıyorum. Bu aylarda her boyutta var
Hahah onu ben de yapıyorum ama genelde ecnebiler paylaşmış onlar da aşırı fit bazen yok ya bu kadar değil benimki diyorum bazen de oha çok fark var diyorum beyinler yandı bzzzttBen hep instagrama haftasını yazıp bakıyom kimin karnı ne kadar diye etiketlerde arıyorum. Bu aylarda her boyutta var
Aynı bnBenim de karnim sisti bile yag falan kullanmiyorum cunku ilk hamileligimde yeterince catladim
Cok zayiflar var evet sirf gobis var herkesin farkli cikmis ama genelde hepsinin belli oluyor 16 17 haftada:)Hahah onu ben de yapıyorum ama genelde ecnebiler paylaşmış onlar da aşırı fit bazen yok ya bu kadar değil benimki diyorum bazen de oha çok fark var diyorum beyinler yandı bzzztt
Ya benim ilk kez yanlarım doluyor ömrümde Hiç de kilo almadım.Hahah onu ben de yapıyorum ama genelde ecnebiler paylaşmış onlar da aşırı fit bazen yok ya bu kadar değil benimki diyorum bazen de oha çok fark var diyorum beyinler yandı bzzztt
O yağ da aklımda kalsın canım bu bitince bakarım. İşyerinde odada dört bayanız hepsi son üç senede arka arkaya doğurdu. En sona ben kaldım. Gözümün önünde gelişti herşey hepsi de dördüncü ayda böyleydi hatta birinin bu halimden de kocamandı karnı. O yüzden bana normal geliyor ya da biz odacak gebelikte davul gibi şişiyoruzBen de badgerin yağını kullanıyorum tamamen organik ve iki gün nemli kalıyor
5 aylık göbik ne kadar oluyor bilmiyorum ki herkesin farklı boyutta ama çok merak ediyorum normal mi bu göbiklermiz
Fl bebeğin kaval kemiği uzunlugudur. 7 katı bebeğin boyunu verir
Ust bacak kemigi uzunlugu onu 7 le carpinca tahmini boy bulunuyormus canim
Evet canim22.66 mm yazıyor benimkinde. 2.3 cm diye mi hesaplıcam ben bunu
Evet canim
Dur daha başlangıç Bnm kızçe 2 gündür tam uyku moduna geçicem yatakta telle oyalanırken ya toto ya yumruk yada tekmebana girişiyor sert bi darbe yiyorum garibim bn anca oturunca ohhh diyordurYa benim ilk kez yanlarım doluyor ömrümde Hiç de kilo almadım.
Evet canim aynen masallah bir site bulmustum bdp ve ac den kilo hesapliyor yaklasik yani bas cevresi ve karın cevresindenBebişinboyu 16 cm o zaman. doktorda yaklaşık 17 cm demişti ay ne güzel şeyler öğreniyorum burada ben
Ay nasıl yoksun ekliyoorum.
Bu sene kiz senesi diyooolar dogrumuHepımize sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı doğumlar dilerim.
İSİM YAŞ TAHMİNİ
DOĞUM
TARİHİŞEHİR CİNSİYET @Tugceee_ 03 Aralık merve 29 2 Aralık Yalova KIZ B BitterCikilata 30 6 Aralık İstanbul KIZ @Gnl2843 17 Aralık @Kontessim 28 18 Aralık İstanbul @Cxxxx 29 Aralık @Matmazelkedi 26 16 Aralık Ankara
Whiterose89 32 12 Aralık İstanbul KIZ @Kestanesekeriiim 27 01 Aralık Kahramanmaraş @cinko 16 Aralık @cennetciim051215 29 18 Aralık Denizli @meowme 35 18 Aralık @Saskin25 26 5 Aralık Burdur KIZ @merveaydiin 24 11 Aralık İstanbul @Balbadem13 26 26 Aralık İstanbul
@shero 18 Aralık @delidunya 29 14 Aralık @Birumuttuyasataninsani 31 21 Aralık İstanbul @RAAT 30 21 Aralık Erzurum @Arsoney 33 21 Aralık Ankara @Ozlemm35b 29 16 Aralık İzmir @Olmuyo 29 Aralık
@tulay283300 35 8 Aralık Giresun @gnsss 37 11 Aralık İstanbul @Nurumcan94 27 15 Aralık Antalya @Babygirl3535 11 Aralık @Masalzade 31 18 Aralık @morruj1 27 17 Aralık Mersin KIZ @KokunHuzur 30 31 Aralık Bursa @MissGamzeli 35 17 Aralık Balıkesir ERKEK
@kozalak11 23 Aralık ERKEK @dilekbanu 37 25 Aralık Balıkesir @Vesilebcl 25 20 Aralık Ankara @didemelden 34 7 Aralık İzmir @iranda 30 9 Aralık İstanbul @lonely bird 35 13 Aralık İstanbul ERKEK @umutsuzvaka_ 30 Aralık İzmir @Esila3501 31 20 Aralık İzmir @melmus19 30 2 Aralık İstanbul
@Alkan_alkan 34 2 Aralık Trabzon @GiMUm 27 21 Aralık Manisa @Papatya gelin 26 13 Aralık Mersin @MorVampirella 27 17 Aralık Amasya @emineyildiz 31 5 Aralık @Mucitpanda 33 15 Aralık Karaman @OlcayKalyon 26 19 Aralık İzmir @bsra_35 31 10 Aralık Izmir @Uzaygemisi35 30 28 Aralık Bursa @Dido337 22 13 Aralık İzmir KIZ
@newnew 25 22 Aralık Balıkesir J jijikalp 29 28 Aralık Yalova @oglak85 36 1 Aralık Şanlıurfa KIZ @aybige58 37 11 Aralık Sivas @Happytugbi 38 28 Aralık Ankara @Golldd 8 Aralık ERKEK @Insanne 30 12 Aralık Ankara @Yuvamm 38 7 Aralık @Fatmanr 22 6 Aralık Kahramanmaraş @pezo 24 Aralık
@Seebneem 35 18 Aralık Kahramanmaraş @bubblesdeniz 28 2 Aralık Erkek @yorgunnn_anne 25 Aralık @midge 31 16 Aralık İstanbul @nily_y 33 2 Aralık Bursa KIZ _Citlembik_ 27 8 Aralık KIZ
Bu ay kız ayı olmuş da Seneyi bilmem.Bu sene kiz senesi diyooolar dogrumu
Senenin son ayi oyle olmus:))Bu ay kız ayı olmuş da Seneyi bilmem.