- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Ay hadi bakalim hangisi nasip olcakAaa bizde erkek ismi bulamadık Emir e Karar kıldık ama Emir Alp diyorum bende ama kız olursa Deniz Ela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi bakalim hangisi nasip olcakAaa bizde erkek ismi bulamadık Emir e Karar kıldık ama Emir Alp diyorum bende ama kız olursa Deniz Ela
Yaaaaa bu arada ben dusuk tehlikesi kanama vs den cok yakinlarima soyledim okulda velilerim bilmiyor mesela okul muduru dün bana sen kilo mu aldın bebek mi geliyor yoksa dedi insanlar konusmayi hic bilmiyor 60 yasinda adam biseyde diyemedim ben hic diyemem kimseye aldin mi verdin mi herkes kendini bilmiyomu sankiHamileykeb zayiflamissin mi dedi vay
Geçen komşu sormuş annen yürüyüş yapmıyor niye inmiyor oğlum demiş annemin karnında bi kız var biraz asık bi suratla erkek istiyordu çok yorulunca da tansiyonu düşüyor arada çıkıyor kadın gördü kızın oluyormuş dedim nerden olanları anlatınca oğlan karalar bağlamış dediBenim de hamileligimi cogu kisi bilmiyor daha belki kilo aldim saniyorlardir biraz komsular fln
Hahahahah cocuktan al haberisimdi nasil kabullendimiGeçen komşu sormuş annen yürüyüş yapmıyor niye inmiyor oğlum demiş annemin karnında bi kız var biraz asık bi suratla erkek istiyordu çok yorulunca da tansiyonu düşüyor arada çıkıyor kadın gördü kızın oluyormuş dedim nerden olanları anlatınca oğlan karalar bağlamış dedi
Hayırlısı olsunda gönlüm kızda sağlıklı sıhhatli olsunda inş rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eylesin.Ay hadi bakalim hangisi nasip olcak
Ehhh işte hala değişir umuduyla bebeğe bi kaç bişi aldım onları seviyorHahahahah cocuktan al haberisimdi nasil kabullendimi
Ya kesinlikle cogu ismi boyle eledim mesela alya bence cok guzel ama eltimin adı nasil koyacam erkek ismi yusuf en sevdigim isimdir oda eltimin oglunun adıIkisi de cok guzel canim insan bir de o isimdeki tanidiklari olunca cok koymak istemiyor ben oyleyim yanifarkli olmasa da cevremde olmasn
Tobe okul muduru de merakli ciktibosver karnimiz cikinca iyice ogrensinler samimi olmadiklarimiz yani daha yeni esim taraftakiere soleyeblrsn dedik kayinvalideyeYaaaaa bu arada ben dusuk tehlikesi kanama vs den cok yakinlarima soyledim okulda velilerim bilmiyor mesela okul muduru dün bana sen kilo mu aldın bebek mi geliyor yoksa dedi insanlar konusmayi hic bilmiyor 60 yasinda adam biseyde diyemedim ben hic diyemem kimseye aldin mi verdin mi herkes kendini bilmiyomu sanki
Yerim onu dogunca cok severEhhh işte hala değişir umuduyla bebeğe bi kaç bişi aldım onları seviyor
Insallah gonlundeki hayirlisiyla olsun canimHayırlısı olsunda gönlüm kızda sağlıklı sıhhatli olsunda inş rabbim hepimize hayırlı evlat nasip eylesin.
Ay eltiyle alakali hicbisi koyma hahaYa kesinlikle cogu ismi boyle eledim mesela alya bence cok guzel ama eltimin adı nasil koyacam erkek ismi yusuf en sevdigim isimdir oda eltimin oglunun adı
Cnnim peynir bende asiri eksime ve agzimda aci tat birakiyor. Dedigim gibi iyi kotu yiyorum asil sorun yedikren sonea başlıyorMesela meyve peynir ekmek ya da peynirli borek falan bunlar benm sevdiklerim sen yiyeblyrmsn
Cnim ilkim kiz..onda agzima lokmsyi attugim gibi kusuyordum hic beslemme yoktu ama tukuruk agizda aci tat mide yanmasi vs yoktu.Ilki demi ayniydi cnm?
0.35 ve altı galiba tam sinirdayim bende papp a mom düşük diye uyarı yazılmış ikili teste ;riskler yüksek tansiyon ,erken doğum ve gebelik zehirlenmesi umarım olmazzzKaçla erken doğum oluyomuş?
Abiside oyleydi kesin bu da oyle olacak belli kiMaşallah tosbik
Allah korusun canım bunlar sadece ihtimal hesaplayan şeyler. Hiç takılma.0.35 ve altı galiba tam sinirdayim bende papp a mom düşük diye uyarı yazılmış ikili teste ;riskler yüksek tansiyon ,erken doğum ve gebelik zehirlenmesi umarım olmazzz
İnşallah inşallahAllah korusun canım bunlar sadece ihtimal hesaplayan şeyler. Hiç takılma.
Esimin adini koyarim erkek olursa o olmadi diyelim seyit, yusuf, akay ucunden biri olurdu galiba seversenizBenimki de kesinleşti, bana da erkek ismi bulun kızlar kız olsaydı ismi hazırdı ama erkek için hiç düşünmedik. Bizim için kız erkek fark etmiyor tabi sağlıklı olsun ama sırf kayinvalidem erkek çocuğa sevineceği kıza uzulecegi için kız olsun daha çok istiyordum. Erkek çocuğuna düşkün olup cinsiyetçilik yapan insanları en yakınım da olsa sevemiyorum malesef