- 13 Ocak 2020
- 44.622
- 168.128
- 33
Darısı tüm sonuç bekleyenlereCok sukur gozun aydin canim benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı tüm sonuç bekleyenlereCok sukur gozun aydin canim benim
Nazli bebis cnm yakinda gosterir. Gecer cnm ne kalmis insalah bulantilar da bitecekSlm kızlar, bugün kontrol vardı
15+1 bir gün geri çıktık cinsiyette hiç göstermedi çok şükür sağlığı yerinde ama cinsiyeti göstermeyince bi burukluk oldu bende. Vajinamdaki sertliği dr söyledim dedi şimdi oraları karistirma dediTm dedim.
Ogurmelerim bulantılarım fazlasıyla dvm ediyor hele akşam olunca midemdeki yanmadan bulandıran istahsizliktan inim inliyirum izmirdeki sıcaklık nefes aldırmıyor.
Kızlar sanki bu aylar hiç geçmeyecek gibi geliyor böyle düşünen bi benmiyim acaba?
Azra( benim kizim) ada kübra sahraKizlar guzel kiz bebek isimleri paylasir misiniz?
Meyve filan da mı yiyemiyosun canım?Slm kızlar, bugün kontrol vardı
15+1 bir gün geri çıktık cinsiyette hiç göstermedi çok şükür sağlığı yerinde ama cinsiyeti göstermeyince bi burukluk oldu bende. Vajinamdaki sertliği dr söyledim dedi şimdi oraları karistirma dediTm dedim.
Ogurmelerim bulantılarım fazlasıyla dvm ediyor hele akşam olunca midemdeki yanmadan bulandıran istahsizliktan inim inliyirum izmirdeki sıcaklık nefes aldırmıyor.
Kızlar sanki bu aylar hiç geçmeyecek gibi geliyor böyle düşünen bi benmiyim acaba?
Azra ve sahra guzelmisAzra( benim kizim) ada kübra sahra
Inş cnim ya.. inan eşim benim bu halimi görünce benden daha çok bunalıma giriyiNazli bebis cnm yakinda gosterir. Gecer cnm ne kalmis insalah bulantilar da bitecek
ILac falan hic fayda etmiyormu yiyebildigin birseyler varmi benim bak bu hafta azaldi sukur her dakka bulaniyordu simdi arada bir de secerek yiyorum cogu seyi yemiom iyiyim sukurInş cnim ya.. inan eşim benim bu halimi görünce benden daha çok bunalıma giriyi
Yemesine yiyorumda 10dk sonra öğüte ogure safra çıkarıyorum tabi o ara mide yanmasi basliyorMeyve filan da mı yiyemiyosun canım?
Ben Eylül istiyorum biliyosun. Nil güzel geliyo bu ara.Kizlar guzel kiz bebek isimleri paylasir misiniz?
Mesela meyve peynir ekmek ya da peynirli borek falan bunlar benm sevdiklerim sen yiyeblyrmsnInş cnim ya.. inan eşim benim bu halimi görünce benden daha çok bunalıma giriyi
Cikarma cok sarsiyor insani ama bitecek surekli boyle olmayacak insallah cogu kisinin 4 ayda geciyor senin de oyle olr insYemesine yiyorumda 10dk sonra öğüte ogure safra çıkarıyorum tabi o ara mide yanmasi basliyor
Gözün aydın benim papp a mom düşük inşallah erken doğum falan olmaz
Yok cnim ya çöpe attım. Ya yemesine iyi kötü yiyorum ama sorunda yemeden sonra başlıyor sanki midemden zehir fiskiriyo tukurmekten anam agliyoI
ILac falan hic fayda etmiyormu yiyebildigin birseyler varmi benim bak bu hafta azaldi sukur her dakka bulaniyordu simdi arada bir de secerek yiyorum cogu seyi yemiom iyiyim sukur
Ah canım ya fenaymış inşallah hayırlısıyla geçer.Yemesine yiyorumda 10dk sonra öğüte ogure safra çıkarıyorum tabi o ara mide yanmasi basliyor
Ilki demi ayniydi cnm?Yok cnim ya çöpe attım. Ya yemesine iyi kötü yiyorum ama sorunda yemeden sonra başlıyor sanki midemden zehir fiskiriyo tukurmekten anam agliyo
Kaçla erken doğum oluyomuş?Gözün aydın benim papp a mom düşük inşallah erken doğum falan olmaz
Sanırım bizim Amine Efnan olacak tabi değişmezse Ezel i eşim istemiyor sen koy bariKizlar guzel kiz bebek isimleri paylasir misiniz?
Cok hos amine hahaha valla kiz ismi daha zor ya erkek denSanırım bizim Amine Efnan olacak tabi değişmezse Ezel i eşim istemiyor sen koy bari