Okan'da ben tüp bebek yaptırdım herkesten çok memnundum bi de oraya bak istersen.Kızlar ya ben hala doktor bulamadım inanır mısınız en az 10 doktora girmişimdir hiç memnun kalmadım doktoru sevsem hastaneyi sevmedim... Pendik’te bana doktor önerir misiniz lğtfen?
Hadi gözünaydınMerhaba kizlar dr dan ciktim 2. Prensesim geliyormus insallah
Yaaa erkeğe benziyor demişti sanki sağlıkla gelsinMerhaba kizlar dr dan ciktim 2. Prensesim geliyormus insallah
Ayyy hadi cok heyecanliiPerşembe gününe randevumu aldım. Artık saatleri sayarım.
Evet kordonmus oYaaa erkeğe benziyor demişti sanki sağlıkla gelsin
Sağlıklı olsunda cinsiyet 2. SıradaEvet kordonmus odoktor gosterdi bacak arasini ben dedim kiz mi artik dr gibiyiz
Kesinlikle ya cok sevindim zaten ikisine de cok sevinirdim oy hepsi cok tatliSağlıklı olsunda cinsiyet 2. Sırada
Mervecim senin actigin bu bebek icin alincaklar sayfasini bulamiyorum ya hic de bildirim gelmiyor takipteyim amaPerşembe gününe randevumu aldım. Artık saatleri sayarım.
1/331 Di canım... Cumartesi verdim ertesi pazartesi geldi inşallah senin de sonucun güzel gelirGözünüz aydın darısı bana inşallah. Kaç günde geldi sonucunuz? Riskiniz kaçtı? Ben de cuma günü verdim sonucu bekliyorum. Riskim 1/335
Gozunuz aydin insallah darisi bize olsun ya gunde yirmi kez giriyorum sonuc geldimi diyeeeeAradan dan diye dalıyorum canımlar fetal dna sonucum temiz geldi, bebeğin kız olduğu da kanıtlandı böyleceartık içim rahat sevinebilirim yavrukuşuma
Adatıpta Ünal bey var İlker İnan hoca var. Çok memnun giden herkes. Adatıpı denedin miKızlar ya ben hala doktor bulamadım inanır mısınız en az 10 doktora girmişimdir hiç memnun kalmadım doktoru sevsem hastaneyi sevmedim... Pendik’te bana doktor önerir misiniz lğtfen?
Benim biraz samimi olduğum birisiydi O yüzden kendisi söyledi sonuçları da ben görmüyorum o yolladı canım inşallah senin de sonuçların güzel gelirGozunuz aydin insallah darisi bize olsun ya gunde yirmi kez giriyorum sonuc geldimi diyeeeecinsiyeti siz mi sordunuz onlar mi soyledi nasil ogrendinuz
Ben kestiricem bayrama girmeden çok uzun ugrasamiyorum kıvırcık bide tarayacak mecalim yokGünaydınlar sıcaktan erimek üzereyim sizdedurumlar nasıl fil yavrusu gibi hissediyorum 3 litre su kesmiyor patlıcam birde saç kesme konusunda ne diyorsunuz kesmeyi düşünüyorum sıcaklarda çekemiyorum çok uzunda değil ama hormonlar tavan sanırım yüzümden terler boşalıyor Aşırı ter atıyorum
Hemoroid için simit yastıklar oluyor ya ortası boş onlar iyi gelebilir kizlar ben önceden kpss ye öyle hazirlanmistim iş yerimde de kullanıyorumayy evet o da insanı iyice mayıştırıyor canım ben de iki hafta evden çalışmıştım daha çok yoruluyordum. bi de sandalye çok zor ya otur otur kuyruk sokumum ağrıyor iyice ya
Aradan dan diye dalıyorum canımlar fetal dna sonucum temiz geldi, bebeğin kız olduğu da kanıtlandı böyleceartık içim rahat sevinebilirim yavrukuşuma
3 aydır böyleyiz biz Ama yine de şükür evdeyim diğer türlü hiç çekilmez bulantılarımda devam ediyor hala Allah yardımcımız olsunayy evet o da insanı iyice mayıştırıyor canım ben de iki hafta evden çalışmıştım daha çok yoruluyordum. bi de sandalye çok zor ya otur otur kuyruk sokumum ağrıyor iyice ya
Bir bakayım canım sağolHemoroid için simit yastıklar oluyor ya ortası boş onlar iyi gelebilir kizlar ben önceden kpss ye öyle hazirlanmistim iş yerimde de kullanıyorum
Ya ne güzel kuzum sevindimMerhaba kizlar dr dan ciktim 2. Prensesim geliyormus insallah
Benim de geçmedi, tam gaz devamHepinizin mide bulantıları geçti di mi?
Ben 15. Haftada artık ilk kez mide bulantımı tutamadım
Zor durumdayım