- 27 Kasım 2020
- 1.117
- 1.328
- 34
Öncelikle başınız sağ olsun.. bende aynı teselliyi verdim kendime ama yaptığı hataları görmek şöyle dursun hala her şeyde kendini haklı ve başarılı görmesi beni çileden çıkarıyor onun yüzünden psikolojik sorunlarla uğraştım onun yüzünden aklımı kaybetmek üzere olduğumu düşündüğüm zamanlar oldu (Allah kimse başına vermesin.) affedemiyorum gerçekten . Allah razı olsun gerçekten buraya yazmak istemedim herkes hamile diye üzülmesinler diye ama gerçekten paylaşabilecek kimsem yoktu ve çok iyi geldi sizlerle paylaşmakAh çok üzüldüm yasadiklariniza. Maalesef her ailede böyle sorunlar oluyor. Bende babamla ergenlik döneminde yaşadığım sorunları hep hamile iken hatırladım ağladım ama 15 gün önce aniden babamı kaybettim. Son ana kadar hep iyi davrandı bize ama tabii babalarin bazıları kendilerine has oluyor öyle kabul ettim. Onlar da bu kadar anne babalık görmüşler diye teselli ettim kendimi hep. Rabbim kalbine vicdan versin babanın hamile insanı üzmek kimseye fayda etmez. Bize yaz rahatlarsin insan konuşunca rahatlıyor