Bende muzlu cevizli sut yapayim bariValla paketli gıdalar çok çöp yani asla yememeli. Evde uyduracaz mecbur bi şeyler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende muzlu cevizli sut yapayim bariValla paketli gıdalar çok çöp yani asla yememeli. Evde uyduracaz mecbur bi şeyler.
Ben dün sabah 8de kahvaltı yaptım 9da mangal kokusu tadı almaya başladım. Dedim olamaz bu kadar erken. Çok ilginç bir şeydi. Sonra et yedim geçti. Aserme miydi bilmiyorum ama öyle bir istek hiç olmamıştı.Kizlar benim canim sadece abur cubur istiyor cikolatali ekmek kasarli sucuklu karisik tost ketcapli makarna cips kola olsa mesela diye aklimdan geciyor gozum asla normal yemekte degil eti cok seven ben gormek bile istemiyorum hic canim istemiyor ne olacak benm bu halim
Hayırlı olsun Sağlıkla da kavuşmak nasip olsun.Merhaba kızlar rabbim nasip ederse bende Aralık annesi olacağım inşallah bugün vajinal ultrason la kese içinde yolk u gördük çok şükür kalp atımı için erken perşembe bakalım daha net konuşuruz dedi doktorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımız a
Evet asermissin ne guzel ete asermek harika olurdu bende etli yemekleri dusununce bi fena oluyorum normalde cok severimBen dün sabah 8de kahvaltı yaptım 9da mangal kokusu tadı almaya başladım. Dedim olamaz bu kadar erken. Çok ilginç bir şeydi. Sonra et yedim geçti. Aserme miydi bilmiyorum ama öyle bir istek hiç olmamıştı.
Makarna yiyom ya makarna hassas noktamKizlar makarna da mi yemiyorsunuz
Amin inşallah.Demek Yay Burcu bebeleriniz olacak sağlıcakla gelsinler
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al inşallah. ❤Merhaba kızlar rabbim nasip ederse bende Aralık annesi olacağım inşallah bugün vajinal ultrason la kese içinde yolk u gördük çok şükür kalp atımı için erken perşembe bakalım daha net konuşuruz dedi doktorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımız a
İnşallah değişir senin de önümüzdeki günlerde.Evet asermissin ne guzel ete asermek harika olurdu bende etli yemekleri dusununce bi fena oluyorum normalde cok severim
Ben de gocamın burcunu tutturdum sanki eve bir tane dengeli (?) terazi yetmezmiş gibiAmin inşallah.
makarna benim de en sevdigimMakarna yiyom ya makarna hassas noktam
Teraziyim kızım benBen de gocamın burcunu tutturdum sanki eve bir tane dengeli (?) terazi yetmezmiş gibi
Yoğurtla çok seviyorum ben de.Makarna yiyom ya makarna hassas noktam
Bana farketmez düz de olurYoğurtla çok seviyorum ben de.
Konyadanmısın canımBen de gocamın burcunu tutturdum sanki eve bir tane dengeli (?) terazi yetmezmiş gibi
Sizin eve de sen yetersin artık Bizim evin yayı da benim , canım kendimTeraziyim kızım ben
Amin amin. İnşallah. Allah razı olsun.Demek Yay Burcu bebeleriniz olacak sağlıcakla gelsinler
Yok canım Erzurum yani burada ikamet ediyoruzKonyadanmısın canım
Anladm tamam canım kusura bakma konuda farklıydı aslnda direk bir farkli oldu ama oyle gibi hissettm sormak istedmYok canım Erzurum yani burada ikamet ediyoruz
Burada terazi çok bacım ne yaptın. Bütün teraziler toplandik yay bebeleri doğuracağız inşallah.Ben de gocamın burcunu tutturdum sanki eve bir tane dengeli (?) terazi yetmezmiş gibi