2021 Aralık Anneleri

Kizlar benim canim sadece abur cubur istiyor cikolatali ekmek kasarli sucuklu karisik tost ketcapli makarna cips kola olsa mesela diye aklimdan geciyor gozum asla normal yemekte degil eti cok seven ben gormek bile istemiyorum hic canim istemiyor ne olacak benm bu halim
Ben dün sabah 8de kahvaltı yaptım 9da mangal kokusu tadı almaya başladım. Dedim olamaz bu kadar erken. Çok ilginç bir şeydi. Sonra et yedim geçti. Aserme miydi bilmiyorum ama öyle bir istek hiç olmamıştı.

Merhaba kızlar rabbim nasip ederse bende Aralık annesi olacağım inşallah bugün vajinal ultrason la kese içinde yolk u gördük çok şükür kalp atımı için erken perşembe bakalım daha net konuşuruz dedi doktorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımız a
Hayırlı olsun 😍😍 Sağlıkla da kavuşmak nasip olsun. 😍

Ben dün sabah 8de kahvaltı yaptım 9da mangal kokusu tadı almaya başladım. Dedim olamaz bu kadar erken. Çok ilginç bir şeydi. Sonra et yedim geçti. Aserme miydi bilmiyorum ama öyle bir istek hiç olmamıştı.
Evet asermissin ne guzel ete asermek harika olurdu bende etli yemekleri dusununce bi fena oluyorum normalde cok severim

Merhaba kızlar rabbim nasip ederse bende Aralık annesi olacağım inşallah bugün vajinal ultrason la kese içinde yolk u gördük çok şükür kalp atımı için erken perşembe bakalım daha net konuşuruz dedi doktorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımız a
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına al inşallah. ❤

X