- 12 Ocak 2021
- 4.479
- 18.271
- 158
- 30
Evet olsun arada yoklarlar belkiÇoğunluk işe başlayınca gidenlerde oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olsun arada yoklarlar belkiÇoğunluk işe başlayınca gidenlerde oldu
Aaa biz unuttuk şifa olsun3 aşı olduk geldik 1 kol 2 bacak büyüdükçe daha çok ağlamaya başlıyor bu cocuk
Aaa koş aşı varr ararlar iki güne kalmazAaa biz unuttuk şifa olsun
Yaşını 2 gün geçince getir demişti unuttumAaa koş aşı varr ararlar iki güne kalmaz
Ponömokok dedi birine kızarıklık yapabilir dedi diğerlerini sormadımYaşını 2 gün geçince getir demişti unuttum
Yarın gideriz ne aşısıymış bunlar
Bu akşam banyo yapım da yarın götüremPonömokok dedi birine kızarıklık yapabilir dedi diğerlerini sormadım
Verem hariç diğer bütün aşılarda yıkanabilir dedi bana duş sorun olmuyormuşBu akşam banyo yapım da yarın götürem
Ne bilim yapmıyorum 1 gün yapılır deselerdeVerem hariç diğer bütün aşılarda yıkanabilir dedi bana duş sorun olmuyormuş
Ben yaptırdım uyumadan banyosunu aşı uykuda yaptı gecemiz güzel geçti şükürNe bilim yapmıyorum 1 gün yapılır deselerde
Bizde birazdan gidicezBen yaptırdım uyumadan banyosunu aşı uykuda yaptı gecemiz güzel geçti şükür
hadi gidin bakalım şifa olsun kızı sıkı tut kaçmasınBizde birazdan gidicez
Bi kaçışı var orda da kaçabilir inşallah canımhadi gidin bakalım şifa olsun kızı sıkı tut kaçmasın
Gittik geldikhadi gidin bakalım şifa olsun kızı sıkı tut kaçmasın
9. Aydada olmuştuk onları 2. Doz vurdu demekki. Bizimkide bu sefer ağladı baya büyüdükçe ağlama sesi ve süresi artıyor demekki zatürre kızarıklık yapabilir korkma dedi aşı yeri aklında olsunGittik geldik
Su çiçeği, kızamık kabakulak kızamıkçık, zatürre imiş aşılar kopardı yaygarayı
Bana da aynısını dedi. Sorma yatırıp yapana kadar taklalar attık.9. Aydada olmuştuk onları 2. Doz vurdu demekki. Bizimkide bu sefer ağladı baya büyüdükçe ağlama sesi ve süresi artıyor demekki zatürre kızarıklık yapabilir korkma dedi aşı yeri aklında olsun
Ne zaman bitcek bu aşılar büyüdükçe tutamayız kiBana da aynısını dedi. Sorma yatırıp yapana kadar taklalar attık.
Hemde nasıl çığlıklar inletti sağlık ocağını
4 tane çıkardık 4. 15 gün önce çıktıAzı geliyy