- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Çok teşekkür ederimB BitterCikilata bitteeer prensesin doğum günü kutlu olsunnnAllah nice sağlıklı uzun ömürler versin sizle beraber
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimB BitterCikilata bitteeer prensesin doğum günü kutlu olsunnnAllah nice sağlıklı uzun ömürler versin sizle beraber
![]()
Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah
Yaaane güzel mesajDün yazamadımB BitterCikilata
Tekrar kutlu olsun
Hızlı Gonzales, annesinin erkek Fatması
, abisinin can yoldaşı
, evinizin neşesi
iyi ki doğmuş bal kız
![]()
Honkiponkitorino prensinin doğum günü kutlu olsun kardeşiyle güzel anlaşsın küçük abi
nice güzel yaşlara
![]()
Mutlu yıllar iyi ki doğmuş güzel kuzularteşekkür ederiz bitter teyzesiii
aminnn inşallah
Telefonu anca aldım elime curcuna bitince![]()
Teşekkür ederiz teyzesiiMutlu yıllar iyi ki doğmuş güzel kuzular![]()
20 Aralık sanırımTeşekkür ederiz teyzesiisizin ne zaman yazmıyorda aşağıda
![]()
Hafızan bu kadar iyi olamaz tarih doğruysa20 Aralık sanırım![]()
Şey geriye dönüp bakmıştımHafızan bu kadar iyi olamaz tarih doğruysa![]()
Bi dünya kişi vardı valla kimsecikler kalmadı bir sürü isim hatırlıyorumŞey geriye dönüp bakmıştım
Ama 2-13-20 arası doğurdu topik![]()
Aaa vardı neden gitmiş kiTeşekkür ederiz teyzesiisizin ne zaman yazmıyorda aşağıda
![]()
Maşallah hem büyümüş hem yol almış kuzuMerhaba kizlaruzun suredir gruba ancak giriyorum. isten sonra pek vakit kalmamaya basladi. Hem durum bildireyim hem hal hatir sorayim
Biz 12 bucuk aylik olduk. Anne baba anneanne dede mama diyor. Emzik istediginde agzini saklatiyor. Henuz iki disimiz varBirkac gundur istedigi seylere parmak uzatmaya basladi. Bir parmakla ve ifadeyle her seyi anlatiyor
uzun suredir alkisliyor ve el salliyor yeni eklenen bir sey olmadi. Yine uzun suredir sıraliyor simdi bana dogru ilk adimini bekliyorum
![]()
Tarih doğru ama hile yapmışHafızan bu kadar iyi olamaz tarih doğruysa![]()
Vay hilebaz ben de bilir diyorumŞey geriye dönüp bakmıştım
Ama 2-13-20 arası doğurdu topik![]()
Düzenleme yapılıyormuş sitede ondan yokmuşEee kimsede yazmıyor tarih ayarlarda mı bişey var dedim ama![]()
Ya unutuyorum da az kopya çektimMaşallah hem büyümüş hem yol almış kuzu
Tarih doğru ama hile yapmış
Vay hilebaz ben de bilir diyorum![]()
Çoğunluk işe başlayınca gidenlerde olduBi dünya kişi vardı valla kimsecikler kalmadı bir sürü isim hatırlıyorum![]()