- 16 Şubat 2016
- 1.292
- 1.213
Beni de küçükken yürütece koymuşlar, bende hafif içe basıyorum, ondan belkideBizim kız da asla hiçbir şeyle oyalanmıyor o yüzden mecbur kalınca yürütece koyuyorum yoksa ne tuvalete gidebilirim ne yemek yapabilirim, şunu da belirteyim günde 15dk dan fazla koymuyorum ve bazı günler hiç kullanmıyorum. Bence çok uzun süreler olmadığı sürece sorun olmaz. Bi kaç arkadaşım sürekli yürütece koymuş çocukları şuan içe basıyor bacaklar çarpık.
Bizde de emekleme yok çabası da yok keyifçi yatayım annem oynatsın derdinde
Saglik bakanligi ALLAH bin kere korusun ani bebek ölümlerinin en sık sonucu diye yuz ustu yatmayi aciklamis bu yuzden 1 yasa kadar kesinlikle onermiyormuss ALLAHH korusun hepsiniiiii dusunmek bile istemiyorum bi bebegin basina bunun gelmesiniBizde dönme yok ama ben 2,5 ayliktan beri gunduz uykularinda hep yüzüstü yatiriyorum daha derin uyuyor kendini uyandirmiyor bugune kadar bir sikinti olmadi neden tehlikeliymis kusma fln mi?
GonderdimBen de istesem zahmet olmazsa
Sat kesin değil mi ona göre baksan. Geçici olduğunu bilmek iyi geliyo.
Zararı bi yana ev kazalarına da sebep oluyor. Kullanırsan asla ualnız bırakma.
Ben de alabilir miyim1.sinifa hazirlik surecini isteyen herkese attim mi eksik olan varsa gondereyim
Benim bebegimin de b 12 si düşük çıktı biz de ocean sprey başladık doktor bana sende baktir senin vitaminin de düşüktür dedi.bir ay kullanacak dedi ilk iki hafta 3 gün dil altına bi fis sonraki iki hafta iki gün yine bi kere tahlili tekrarlayacak sanirim kan almak da cok zor oluyo cok agliyo hiç istemiyorumBizim başka sebebten bazı rutin tahliller yapıldı onun içinde bakılmışken Bn b12 d vit kan filanda baktırdım kan alınmışken öyle çıktı
Dr sor istersen bnm de düşük dr büyük ihtimalle senden etkilenmiştir dedi
Biz 3 Ay kullanıcaz Bnde baktırdım Bnmde düşük çıktı Bnde başladımBenim bebegimin de b 12 si düşük çıktı biz de ocean sprey başladık doktor bana sende baktir senin vitaminin de düşüktür dedi.bir ay kullanacak dedi ilk iki hafta 3 gün dil altına bi fis sonraki iki hafta iki gün yine bi kere tahlili tekrarlayacak sanirim kan almak da cok zor oluyo cok agliyo hiç istemiyorum
Ben daha gidemedim tahlile ama bende gidecem bebisin b 12 si kaç ciktiBiz 3 Ay kullanıcaz Bnde baktırdım Bnmde düşük çıktı Bnde başladım
Ayy bilmiyomki bilen söylesin bize ya uysuzluj mahfediyor beniNapıcaz ya aynı ve bazen yerini istemiyo kolumda yatmak istiyo ne kadar uykuya daldığında koysamda uyanıp çok üzülerek ağlıyo koluma yanıma yatırınca susuyo bi düzen kampına mı soksak napsakArsoney
Aynıyız deseneBende aynı durumdayım 8 yaşında oğlum var ne ek gıdada ne uykuda sorun yaşadım bu bebiş sağolsun ne ek gıda var ne uyku canı meme isteyince heyecanlaniyo bana bakıp:))
İki gündür uyutma şeklimi değiştirdim kucakta uyutup koyuyodum şimdi emziğini verip beşiğinde sırtını sıvazlayarak uyutuyorum dalınca emziği alıyorum.Ayy bilmiyomki bilen söylesin bize ya uysuzluj mahfediyor beni
Bizde uyku uykunun mayasidir derlerrrrBirde öğlen uyku aralıkları uzamış olabilir artık diye 2 saat sonra uyku sinyali yoksa götürmüyorum öğlen uykuları fazla oluncada geceyi etkiliyomuş muşmuştamışmış bitmiyorArsoney
İşte oradaki iyi kilit kelime oluyo iyinin dozu çok mühim yoksaaa vay halimize diyim benBizde uyku uykunun mayasidir derlerrrrgunduz iyi uyursa gecede iyi uyurmusss ♀
Mahcubiyetin, kazı çevirip yakmama çaban hoşuma gitti, ondan örtmenim