- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
Bakiyim bakalım dipsiz kuyuyaBen de istesem zahmet olmazsa
Sat kesin değil mi ona göre baksan. Geçici olduğunu bilmek iyi geliyo.
Zararı bi yana ev kazalarına da sebep oluyor. Kullanırsan asla ualnız bırakma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakiyim bakalım dipsiz kuyuyaBen de istesem zahmet olmazsa
Sat kesin değil mi ona göre baksan. Geçici olduğunu bilmek iyi geliyo.
Zararı bi yana ev kazalarına da sebep oluyor. Kullanırsan asla ualnız bırakma.
Bizde uyku uykunun mayasidir derlerrrr gunduz iyi uyursa gecede iyi uyurmusss♀
İviit bana uyku eğitmeni uyku araların 2. 30- 3 saat olsun mutlaka dedi. 2 saatten sonrasını biraz zor geçiriyoruz ama bazen 2.15e çekiyorumİşte oradaki iyi kilit kelime oluyo iyinin dozu çok mühim yoksaaa vay halimize diyim ben
07.30 uyanisİviit bana uyku eğitmeni uyku araların 2. 30- 3 saat olsun mutlaka dedi. 2 saatten sonrasını biraz zor geçiriyoruz ama bazen 2.15e çekiyorum
İlk iki uykusu min 45 dk max 1.5 saat
Uyumadan 3 saat önce gibi 30 dklık bi şekerleme gece uykusunu çok kolaylaştırıyor gerçekten
Son uykusunu uzun uyuyunca gece uykuya dalamıyor
Ben bu şekilde uyku saatini 20-20.30 aralığına çekebildim
Evet o bizde de dertti ama rahatça uyutabildiğin bir yöntemde kararlı ol o şekilde ilerleyelim dedi kucakta uyutman daha kolay ilerletir dedi07.30 uyanis
07.30-09.30 ara
09.30-11.30 uyku
11.30-13.30 ara
13.30-14.30 uyku
14.30-16.30 ara
16.30-17.15 sekerleme
17.15-19.30 ara
19.30 gece uykusu
Ilk uyku 2 saat oluyor yani bizim diger uyku 1 saat bazen bir bucuk saat bazen aralari kisa tutup 3 uyku 1 sekerleme yapiyor ama ortalama bu...ben uykularindan cok memnunum ozellikle gece uykusu masallah benimde sorunum uyutma sekli 3 gun kolik muzik sesleriyle uyuyor 2 gun ayagimda sallanarak 2 gun omuzda bi bakiyorum besikte ee ben o ara hangisini istiyor acaba diye cok yipraniyorum
Ama sonra birakacaksiniz dimi kendiliginden uyuyacakEvet o bizde de dertti ama rahatça uyutabildiğin bir yöntemde kararlı ol o şekilde ilerleyelim dedi kucakta uyutman daha kolay ilerletir dedi
Bizimki de sallanmayı her zaman kabul etmediği için müzikle kucakta pışpışlıyorum mayışınca yatırıp saçını okşuyorum pışpışla uykuya dalıyor şimdilik
Benim kızım yarım saat, kırk beş dakika kadar uyuyor sürekli. Mesela gündüz hiç iki saatlik bir uykusunu hatırlamıyorum. Sabah 7.30-7.00 gibi uyanır 8.30 gibi tekrar uyumak ister hep böyle kesik kesik. Yarım saat şeklinde gidiyor . Sık sık ve az az uyuduğu için mi böyle acaba bizim kız? Gün içinde toplamda 3 saati bulmuyordur heralde07.30 uyanis
07.30-09.30 ara
09.30-11.30 uyku
11.30-13.30 ara
13.30-14.30 uyku
14.30-16.30 ara
16.30-17.15 sekerleme
17.15-19.30 ara
19.30 gece uykusu
Ilk uyku 2 saat oluyor yani bizim diger uyku 1 saat bazen bir bucuk saat bazen aralari kisa tutup 3 uyku 1 sekerleme yapiyor ama ortalama bu...ben uykularindan cok memnunum ozellikle gece uykusu masallah benimde sorunum uyutma sekli 3 gun kolik muzik sesleriyle uyuyor 2 gun ayagimda sallanarak 2 gun omuzda bi bakiyorum besikte ee ben o ara hangisini istiyor acaba diye cok yipraniyorum
Yani söylemesi kolay 3 saat olsun diyede uyumak isteyen bebeğide ele avuca sığdırmak zor yani sinyal verdimi uyutuyorum ben mesela dün bir ilk yaptı 2 saat öğlen uyudu 4 saat uyumadı sonra ama genelde yarım saat uyurdu 2 saat max dayanırdı hep şu sıra huyları değişiyo ondan gözlemleyerek yeni bi planlama çiziyorum umarım işe yararİviit bana uyku eğitmeni uyku araların 2. 30- 3 saat olsun mutlaka dedi. 2 saatten sonrasını biraz zor geçiriyoruz ama bazen 2.15e çekiyorum
İlk iki uykusu min 45 dk max 1.5 saat
Uyumadan 3 saat önce gibi 30 dklık bi şekerleme gece uykusunu çok kolaylaştırıyor gerçekten
Son uykusunu uzun uyuyunca gece uykuya dalamıyor
Ben bu şekilde uyku saatini 20-20.30 aralığına çekebildim
Neden kızarınca sür dedi sordun mu bitter kremlerin üzerinde bile güneşe cıkmadan 15 dk falan önce sürün yazıyoDün sordum güneş kremini evden çıkarken sürme güneşe çıkacak 30-45 dk güneş görecek vücut kızarınca kremi sür dedi
Ve havuz komple yasak denize de mayo bez giydirme sadece mayoyla sok dedi
D vitamini içinNeden kızarınca sür dedi sordun mu bitter kremlerin üzerinde bile güneşe cıkmadan 15 dk falan önce sürün yazıyo
Bizimki de bu ara öyle. Eskiden yine emzirip falan geri daldırıyordum 2 saat uyuduğu oluyordu. Simdi kısa kısa kendi de bisey anlamıyor biz deBenim kızım yarım saat, kırk beş dakika kadar uyuyor sürekli. Mesela gündüz hiç iki saatlik bir uykusunu hatırlamıyorum. Sabah 7.30-7.00 gibi uyanır 8.30 gibi tekrar uyumak ister hep böyle kesik kesik. Yarım saat şeklinde gidiyor . Sık sık ve az az uyuduğu için mi böyle acaba bizim kız? Gün içinde toplamda 3 saati bulmuyordur heralde
Benim hep böyle. Bir saati bile bulmazBizimki de bu ara öyle. Eskiden yine emzirip falan geri daldırıyordum 2 saat uyuduğu oluyordu. Simdi kısa kısa kendi de bisey anlamıyor biz de
İviit sonra tamamen desteksiz uyku ama bakalım yapabilir miyiz bana bu kadarı da yeter alışırsaAma sonra birakacaksiniz dimi kendiliginden uyuyacak
30-45 dk faz uykularmış yani geçiş evresiBenim kızım yarım saat, kırk beş dakika kadar uyuyor sürekli. Mesela gündüz hiç iki saatlik bir uykusunu hatırlamıyorum. Sabah 7.30-7.00 gibi uyanır 8.30 gibi tekrar uyumak ister hep böyle kesik kesik. Yarım saat şeklinde gidiyor . Sık sık ve az az uyuduğu için mi böyle acaba bizim kız? Gün içinde toplamda 3 saati bulmuyordur heralde
Kız öyle de yanar çocuklarD vitamini için
Hatta 1 saat duracaksanız denizde kıyıda sürmeye gerek bile yok dedi
Ben de aldırdım dün, işe yaradı mı bilmiyorum ama ağzına dökene kadar akla karayı seçtimEki Görüntüle 3093041
Adık bakalım mucizeler yaratacak mı
Ben imkanı yok yapmam mafolur ben esmerim beni bike yakıyor güneş sahilde dikkat et sende yinedeD vitamini için
Hatta 1 saat duracaksanız denizde kıyıda sürmeye gerek bile yok dedi
Belki de esmer diye dedi 35 faktörde yeter dediKız öyle de yanar çocuklar
Hoş seninki esmer çok etkilenmez ama bizimki şu an gölgede bile yanaklar hep al al
Islak parmağına batırıp öyle diş etlerine sür bizimki de döktürmüyorBen de aldırdım dün, işe yaradı mı bilmiyorum ama ağzına dökene kadar akla karayı seçtim