- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Bize başka bi dr calgel önerdi tetagildendaha etkili dediIslak parmağına batırıp öyle diş etlerine sür bizimki de döktürmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize başka bi dr calgel önerdi tetagildendaha etkili dediIslak parmağına batırıp öyle diş etlerine sür bizimki de döktürmüyor
Benim kocam da jel önermiyormuş anestezik etkisinden dolayıBize başka bi dr calgel önerdi tetagildendaha etkili dedi
Bnde daha almadımBenim kocam da jel önermiyormuş anestezik etkisinden dolayı
Anam bunlar hep çeşit çeşit
İşe yarıyor mu ben de bilmiyorum psikolojik olarak çaresizliğime iyi geliyor
Bildigin kabakGünün menüsü;
Kahvaltı haşlanmış yumurta, bebek loru, yarım ceviz, bir çay kaşığı keçiboynuzu özü
Öğlen soğan, sarımsak, kapya salça, bal kabağı, bildiğin kabak, tatlı patates, kuzu kıyma hepsi karışık zeytinyağlı yemek + yoğurt
Ara öğün bebek bisküvisi, bir iki dolu yemek kaşığı yoğurt, yarım muz
Afiyet olsun
Not: Bebek bisküvim çok güzel oldu isteyenlere tarif fırlatırım
Çok sevinirimNot: Bebek bisküvim çok güzel oldu isteyenlere tarif fırlatırım
Calgel biz kullanamadik jel oldugu icin agizda hemen kayiyor yutuyor disine bile suremedenBize başka bi dr calgel önerdi tetagildendaha etkili dedi
Dr havuca sür o ağzına havucu soktukça rahatlatır dediCalgel biz kullanamadik jel oldugu icin agizda hemen kayiyor yutuyor disine bile suremeden
1 çay bardağı tam buğday unuÇok sevinirim
Ben mamma marka alıyorum trendyoldan tertemiz içerikli bir gün üşenirsen deneyebilirsinGünün menüsü;
Kahvaltı haşlanmış yumurta, bebek loru, yarım ceviz, bir çay kaşığı keçiboynuzu özü
Öğlen soğan, sarımsak, kapya salça, bal kabağı, bildiğin kabak, tatlı patates, kuzu kıyma hepsi karışık zeytinyağlı yemek + yoğurt
Afiyet olsun
Zeytinyağlı yemek dediğini blenderdan mı geçiriyosun nasıl yiyo yoksa taneliGünün menüsü;
Afiyet olsun
Evet ben okumuştum sanırım sen yazmistin yine bunu ama ben bı iki denedim olmadı direkt gözünü açıp gülmeye başlıyor . Biraz daha mı cabalayayim . Bı de uyanıklık süresini de uzatayim mi ki30-45 dk faz uykularmış yani geçiş evresi
O geçişi sağlayamadığında uyanırmış bizimki de öyle
Ya o an yanında olmalıyım uyandığı abı yakalayıp tekrar pışpışlamalıyım
Ya da 30 dk da uyanırsa mesela 25.dk da gidip bi saçını bacağınu okşayıp hafif kıpırdandığında geçişi sağlatıyormuşuz bebişe o şekilde uykusu devam ediyor
Benim çoğunlukla işe yaradı ama uyandığı da oldu
Günün menüsü;
Afiyet olsun
Bugün bende ceviz verdim meyveyle falan boynu yanakları alnı kabardı bu artık alerji mi demek oluyo yani
Yoğurtta hafif oluyo yanaklarda ama alışma evresi o sadece kızarıklık normal diye biliyorum da bu kaşıntıda yaptı bide baya çıktı korktum bianEvett, bizimde sut alerjimiz var gecen gun bi dudagina etrafina falan yogurt surdum zaten benimki asla ek gida yemiyor yogurt kolay yer bebekler diyorlar diye bi deneyeyim dedim alerji gecmis mi gecmemis kabardi
Maşallah bunların hepsini yiyip bitiriyor mu beben Benimki biraz tadına bakıyor sonra yüz çeviriyor yediremiyorum. Bir şey hazırlayasım gelmiyor o yüzdenGünün menüsü;
Afiyet olsun
Evet uyku araları da çok etkili tabi iyice uykusu gelsin güzel uyusunEvet ben okumuştum sanırım sen yazmistin yine bunu ama ben bı iki denedim olmadı direkt gözünü açıp gülmeye başlıyor . Biraz daha mı cabalayayim . Bı de uyanıklık süresini de uzatayim mi ki
Benimkide yoğurt yiyince yüzü benek benek oldu. Doktor yinede ayda bir denememi söyledi.Evett, bizimde sut alerjimiz var gecen gun bi dudagina etrafina falan yogurt surdum zaten benimki asla ek gida yemiyor yogurt kolay yer bebekler diyorlar diye bi deneyeyim dedim alerji gecmis mi gecmemis kabardi