- 3 Ocak 2021
- 943
- 1.405
- 43
- 30
4 saatte bir calpol verebiliyosun. Geçenlerde bizim 4 gün sürdü 38'i geçmedi doktor 38'i geçmeyince pek ateş demiyoruz dişten olabilir dedi düşmezse fitil ver daha da düşmezse enfeksiyon olabilir hastaneye gidin dedi. 4. Gün fitil verdik ateş düştü bir daha çıkmadı. Devam ederse sağlık ocağına falan götür bir fitil dene daha da düşmezse hastaneye gidersinizŞimdi çıkmadı bi daha ya şimdi ilçede sayılırım 3 gün geçmeyen ateşte başka ilaç kullanılmıyo mu
38i geçmeyen ateş genellikle dişten diyorlarAteşimiz var len 37.5 filan üff
Umca ne kadar veriliyor ki bebelere.Dur yarın kutunun fotosunu atim şimdi yataktan kalkmaya mecalim yok5 den beri ayaktaydım bugün paso dışarda uyuttum kızı uyku saatleri sokağa attık
Solüsyon 3 kere 15 damla dr öyle dedi38i geçmeyen ateş genellikle dişten diyorlar
Umca ne kadar veriliyor ki bebelere.
Tam planım bu canım. Burdan doktor arkadaş da bunları söyledi 4 saatte bir diye. Kontrolde sükür.4 saatte bir calpol verebiliyosun. Geçenlerde bizim 4 gün sürdü 38'i geçmedi doktor 38'i geçmeyince pek ateş demiyoruz dişten olabilir dedi düşmezse fitil ver daha da düşmezse enfeksiyon olabilir hastaneye gidin dedi. 4. Gün fitil verdik ateş düştü bir daha çıkmadı. Devam ederse sağlık ocağına falan götür bir fitil dene daha da düşmezse hastaneye gidersiniz
Aklımda canım.Merve sen beni sallamiyosun fitil dedim ysaka bi yana ALLAH korusun ama ates onemli ya bi daha cikarsa bence acile gotur ve fitil al daha etkili
6 saat arayla calpol yada dolven ile donusumlu 4 saatte 1Ben gece 23 gibi sabah 4.30 gibi 11.30 gibi surup verdim. Sabah 38.1di. 11.30da ates çok çıkmış gibi değildi ama biraz mızırdandı ağrısi vardıe diye verdim.en sık kaç saatte verebiliyoduk.
Şişlik morluk var mı uyutma bi süre kusma bilinç kaybı gibi bişey olursa hemen acile götürBebegim koltuktan dustu napmam gerekiyo kizlar bisi diyin yaaaa3 karis falan koltugun yuksekligi
Geçmiş olsun canım uyutma 3 saat kadar kusma falan olmazsa korkma kızım yataktan düştü çok şükür bisey olmadi ilk oğlumda yataktan betona düşmüştü eşime vermiştim uyuyp kalmış gum diye Bi ses geldi çocuk gitti diye fırlamistim şuan 6 yasinda bi sorun yok çok şükür.Bebegim koltuktan dustu napmam gerekiyo kizlar bisi diyin yaaaa3 karis falan koltugun yuksekligi
Suanda hicbi sey yok cok sukur ama sonradan olur muŞişlik morluk var mı uyutma bi süre kusma bilinç kaybı gibi bişey olursa hemen acile götür
Geçmiş olsun
Haliya dusmus allahtan ama o sesGeçmiş olsun canım uyutma 3 saat kadar kusma falan olmazsa korkma kızım yataktan düştü çok şükür bisey olmadi ilk oğlumda yataktan betona düşmüştü eşime vermiştim uyuyp kalmış gum diye Bi ses geldi çocuk gitti diye fırlamistim şuan 6 yasinda bi sorun yok çok şükür.
Olmaz inşallah kontrol altında tutSuanda hicbi sey yok cok sukur ama sonradan olur mu
Canım bebisler çok hareketli kendini suclama ne kadar dikkat etsek de böyle kazalar olabiliyor benim kızımda halıya düştü yine eşime emanet etmiştim o da sagolsun hep düşürüyor.oğlum betona hemde kafasının arkasına düşmüştü çok sukur bisey olmadi.sen de takip et inşallah bisey olmaz.Haliya dusmus allahtan ama o sesicim gitti aklimi oynattim ya. Dusmesi imkansizdi hem destek vardi hem de kenara cok uzakti koltugu yatak pozisyonuna getirmistim uc dort kez donmesi destegi asmask gerekiyordu ve tum bunlari mutfaktan su alasiya kadar nasil yapti aklimi oynaticam
Fışkırtarak kusmazsa sorun yokHaliya dusmus allahtan ama o sesicim gitti aklimi oynattim ya. Dusmesi imkansizdi hem destek vardi hem de kenara cok uzakti koltugu yatak pozisyonuna getirmistim uc dort kez donmesi destegi asmask gerekiyordu ve tum bunlari mutfaktan su alasiya kadar nasil yapti aklimi oynaticam
Peki sizde iz sisme vs olmus muyduCanım bebisler çok hareketli kendini suclama ne kadar dikkat etsek de böyle kazalar olabiliyor benim kızımda halıya düştü yine eşime emanet etmiştim o da sagolsun hep düşürüyor.oğlum betona hemde kafasının arkasına düşmüştü çok sukur bisey olmadi.sen de takip et inşallah bisey olmaz.
Uykusu da geldi, 1 saat oluyo duseli herhangi biseyi yok ama uyutsam mi napsam cok agliyo uyku icin yaFışkırtarak kusmazsa sorun yok
Az aglasın.Uykusu da geldi, 1 saat oluyo duseli herhangi biseyi yok ama uyutsam mi napsam cok agliyo uyku icin ya
Yok canm olmadiPeki sizde iz sisme vs olmus muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?