Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin ol şampiyon, daha neler görüciiiz, anayız biz, her daim güçlü olmayız kuzularımız için hem sevin bak hastalık vs değil incileri geliyor fıstığınIyi yav diş ateşi ama ben agliyciym
Çok haklısınSakin ol şampiyon, daha neler görüciiiz, anayız biz, her daim güçlü olmayız kuzularımız için hem sevin bak hastalık vs değil incilerin geliyor fıstığın
Bizde de olmadı çok şükür. Sanırım ucuz atlattıkYok canm olmadi
Çok şükür ilk korkuyla ağladı sonra hiçbi şey olmamış gibi durumu stabil devam etti. Bir musibet bin nasihatten iyiymiş, bu da bana ders oldu daha da saniye yüksekte bırakmam, allah beterinden korusun yavrularımızı.Nasil iyidir inşallah?
Şu bebek bakım seti almıştık ya onların içinden parmağa takılan slikon diş fırçaları çıkmıştı. Yanında varsa ondan parmağına takıp ağzına soksana epey rahatlatıyoAğzına hiç bi şey değdirtmek istemiyo lakos tişört var üstümde tırtıklı tırtıklı omzumu kemiriyo. Ağzını memeye ham diye açan bebe pipet alıyo sanki dudaklarıyla hüptürerek alıyo
Yanımda yok. Benimki sararmıstı onu attım. Bi bakasım var diş ne alemde asla elimi sokamiyomŞu bebek bakım seti almıştık ya onların içinden parmağa takılan slikon diş fırçaları çıkmıştı. Yanında varsa ondan parmağına takıp ağzına soksana epey rahatlatıyo
OFF çok zor yaaa bende şuan ateş nobetindeyim benimki hasta kaç gündür serum yiyor ama ateş devam suan elimde atesölçer bekliyorum düşsün diye ayırt edemiyorum da diş mi üsutme miIyi yav diş ateşi ama ben agliyciym
Merve sen onu sabah iyi bi doktora götür acildekiler pek anlamıyor uzman görsün kan idrar tahlili ver bizim dr dış ateşi 37.5 geçmez demişti yazık yavrum istahsizlik da varsa erkenden çaresi olunur kıyamamAğzına hiç bi şey değdirtmek istemiyo lakos tişört var üstümde tırtıklı tırtıklı omzumu kemiriyo. Ağzını memeye ham diye açan bebe pipet alıyo sanki dudaklarıyla hüptürerek alıyo
Hakiki zeytinyağını karanfil koyup buzlukta bekletip damagina masaj yapan oluyormuş ben denemedim ama bitter demişti burdaYanımda yok. Benimki sararmıstı onu attım. Bi bakasım var diş ne alemde asla elimi sokamiyom
Geçmiş olsun canım inşallah bidaha yaşamazsınızBizde de olmadı çok şükür. Sanırım ucuz atlattık
Çok şükür ilk korkuyla ağladı sonra hiçbi şey olmamış gibi durumu stabil devam etti. Bir musibet bin nasihatten iyiymiş, bu da bana ders oldu daha da saniye yüksekte bırakmam, allah beterinden korusun yavrularımızı.
Hepinize teşekkür ederim kızlar Artık çok çok çok dikkatli olmalıyız, en kendilerine zarar verebilecekleri dönemlere girdik Allah yardımcımız olsun
Şu geceyi sağlıkla bi atlatmak istiyorum hayırlısıyla bakalım.OFF çok zor yaaa bende şuan ateş nobetindeyim benimki hasta kaç gündür serum yiyor ama ateş devam suan elimde atesölçer bekliyorum düşsün diye ayırt edemiyorum da diş mi üsutme mi
Merve sen onu sabah iyi bi doktora götür acildekiler pek anlamıyor uzman görsün kan idrar tahlili ver bizim dr dış ateşi 37.5 geçmez demişti yazık yavrum istahsizlik da varsa erkenden çaresi olunur kıyamam
Hakiki zeytinyağını karanfil koyup buzlukta bekletip damagina masaj yapan oluyormuş ben denemedim ama bitter demişti burda
İnşallah canım rabbim şifa versin diş isede çabucak cikiversinŞu geceyi sağlıkla bi atlatmak istiyorum hayırlısıyla bakalım.
Evet uygulama yüklü ayfonda mı çıkmıyo acaba sen android mi kullanıyorsunYaa uygulama yuklumu ben uygulamadan giriyorum ondan mi acaba diger arkadaslara sormak lazim e nabizda bebisinizi gorebiliyormusunuz
Nasıl edecem onu ?Pcden kayıt etmediysen telefondan çıkmaz
Yaz saati uygulaması kaldırıldı deseydinBizimde 8 bucuk bazen 9u buluyor bi önceki ara uyku yakın zamanda olduysa. Başkalarına kalsa yaz geldi bu kadar erken yatırma diyolar ne farkediyorsa yaz kış
Bu egzersizleri günde 3 kez tekrarlayalım
Iphoneda cikiyor canim benim android ama, bilgisayardan girince paylasim alani gibi birsey cikiyormus galibaEvet uygulama yüklü ayfonda mı çıkmıyo acaba sen android mi kullanıyorsun
Bnmde ıphone çıkıyorEvet uygulama yüklü ayfonda mı çıkmıyo acaba sen android mi kullanıyorsun
Nete yaz çıkar canımNasıl edecem onu ?
Gece 2 saatte bazen 3 bazen saat başı gündüz 2-3 saatte birNe kadar surede bi emiyor bebeleriniz kizlar
Aah ah ne diyem sürekli nefes nefese bi ekşın arıyorAsabiiiimmm kurtlu paşam nasıl
Bizim de gece 3 saatte bir gündüz de genelde 3 saati buluyor bazen kendi kıyafetimi indirip ağzını açıyorNe kadar surede bi emiyor bebeleriniz kizlar