2021 Aralık Anneleri

Bizde de olmadı çok şükür. Sanırım ucuz atlattık😶
Nasil iyidir inşallah?
Çok şükür ilk korkuyla ağladı sonra hiçbi şey olmamış gibi durumu stabil devam etti. Bir musibet bin nasihatten iyiymiş, bu da bana ders oldu daha da saniye yüksekte bırakmam, allah beterinden korusun yavrularımızı.

Hepinize teşekkür ederim kızlar💕 Artık çok çok çok dikkatli olmalıyız, en kendilerine zarar verebilecekleri dönemlere girdik Allah yardımcımız olsun

Ağzına hiç bi şey değdirtmek istemiyo lakos tişört var üstümde tırtıklı tırtıklı omzumu kemiriyo. Ağzını memeye ham diye açan bebe pipet alıyo sanki dudaklarıyla hüptürerek alıyo 🥺
Şu bebek bakım seti almıştık ya onların içinden parmağa takılan slikon diş fırçaları çıkmıştı. Yanında varsa ondan parmağına takıp ağzına soksana epey rahatlatıyo

Iyi yav diş ateşi ama ben agliyciym 🥺
OFF çok zor yaaa bende şuan ateş nobetindeyim benimki hasta kaç gündür serum yiyor ama ateş devam suan elimde atesölçer bekliyorum düşsün diye 😔ayırt edemiyorum da diş mi üsutme mi 😔
Ağzına hiç bi şey değdirtmek istemiyo lakos tişört var üstümde tırtıklı tırtıklı omzumu kemiriyo. Ağzını memeye ham diye açan bebe pipet alıyo sanki dudaklarıyla hüptürerek alıyo 🥺
Merve sen onu sabah iyi bi doktora götür acildekiler pek anlamıyor uzman görsün kan idrar tahlili ver bizim dr dış ateşi 37.5 geçmez demişti yazık yavrum istahsizlik da varsa erkenden çaresi olunur kıyamam
Yanımda yok. Benimki sararmıstı onu attım. Bi bakasım var diş ne alemde asla elimi sokamiyom
Hakiki zeytinyağını karanfil koyup buzlukta bekletip damagina masaj yapan oluyormuş ben denemedim ama bitter demişti burda

Bizde de olmadı çok şükür. Sanırım ucuz atlattık😶

Çok şükür ilk korkuyla ağladı sonra hiçbi şey olmamış gibi durumu stabil devam etti. Bir musibet bin nasihatten iyiymiş, bu da bana ders oldu daha da saniye yüksekte bırakmam, allah beterinden korusun yavrularımızı.

Hepinize teşekkür ederim kızlar💕 Artık çok çok çok dikkatli olmalıyız, en kendilerine zarar verebilecekleri dönemlere girdik Allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canım inşallah bidaha yaşamazsınız 😊

merve merve benim kızımda ateşlendi 38 i gecmiyordu bide ishali oldu calpol verdim ishal icinde saşe verdi doktor o alerji yapti biraktik dışten diyordum ama ateş ishal geçti dişi hala çıkmadı doktor diski testi aldi onda da bisey cikmadi neden oldu anlamadım.

OFF çok zor yaaa bende şuan ateş nobetindeyim benimki hasta kaç gündür serum yiyor ama ateş devam suan elimde atesölçer bekliyorum düşsün diye 😔ayırt edemiyorum da diş mi üsutme mi 😔

Merve sen onu sabah iyi bi doktora götür acildekiler pek anlamıyor uzman görsün kan idrar tahlili ver bizim dr dış ateşi 37.5 geçmez demişti yazık yavrum istahsizlik da varsa erkenden çaresi olunur kıyamam

Hakiki zeytinyağını karanfil koyup buzlukta bekletip damagina masaj yapan oluyormuş ben denemedim ama bitter demişti burda
Şu geceyi sağlıkla bi atlatmak istiyorum hayırlısıyla bakalım.

Asabiiiimmm kurtlu paşam nasıl 🥰
Aah ah ne diyem sürekli nefes nefese bi ekşın arıyor🤣
Emeklemeye çabuk alıştı odaları terk ediyor şimdi de tutup kalkmayı keşfediyor koltuğa, yürüme arkadaşına tutunup dizlerinin üstüne kalkıyor bikaç gündür 😂
Canı da çok kıymetli hem yerinde durmuyor hem de kafası azıcık bi yere sürtse kıyamet kopuyor bunu günde en az 10 defa yaşıyoruz 🤣
Oğlumun kurtlu kankisi napıyor pekii😻

X