- 1 Kasım 2020
- 1.414
- 1.122
Doğru hatirliyormusum yine de riske atmak istemedimO şansli bebe benimkii teyzesi tesekkur ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru hatirliyormusum yine de riske atmak istemedimO şansli bebe benimkii teyzesi tesekkur ederiz
Ben hiç sirkeyle yapmadım canım ama verilir bence bişey olmaz tuzsuz olduğu için çabuk bozulur tadı değişirse vermesin canımYaptim oldu tesekkur ederim.
Icinde sirke var ya bebisin yemesi icin uygun mu bu? Tuz koymadim henuz. Bide kac gunde tuketilmeli?
Benim ki sürünerekBnm kız odayı oturarak geziyor Var mı biz gibi
Keşke sürünse kafayı vuracak diye korkuyorum toto yönü değişerek geziyorBenim ki sürünerek
Valla vurunca çok ağlıyor Geçen gün benimki arkasinda ben varım sandi kafayı arkaya bir attı gumm yarım saat agladiBenimki tersten bakıp cee yapmaya bayılıyor daKeşke sürünse kafayı vuracak diye korkuyorum toto yönü değişerek geziyor
Bandana durduruyor sa bandına tak kafasının arkasına küçücük yastik koy bandanayla tuttur. Yada yazma gibi biseyle içine pamuk koy sar.Benimki halinin üstüne düştü hali da kalın hali yumuşak hali parkeye filan düşerse sıkıntıKeşke sürünse kafayı vuracak diye korkuyorum toto yönü değişerek geziyor
Kaygan zeminde benimkide götünü attıra attıra gidiyor halıda bir karış anca gider milim milimBnm kız odayı oturarak geziyor Var mı biz gibi
Halı parke heryerde aynı bizimkiKaygan zeminde benimkide götünü attıra attıra gidiyor halıda bir karış anca gider milim milim
Belli bi süreden sonra sagilan süt bu şekilde oluyor bnmkide böyle gorunuyorduKizlar ben sut makinesi aldim bi deneyeyim dedim az bise calistirdim neyse iyi guzel sagdigim sut bosa gitmesin bi vereyim dedim avent var almadi dandik bi biberonda var onuda almadi agzina hic bise surdurmuyor malum bahsetmistim neyse sutu dolaba koydum hemen dokmedim bugun bi baktim bildiginiz su yaa benim sutum niye boyle tahin pekmez helva protein her seyide yaptim her gunde tuketiyorum sut sagan anneler sizinde boyle oluyor mu
*** ustunde bi tabaka yagli normal sut rengi var alt taraf full seffaf belki fotoda cok net degil ama nerdeyse karsi taraf goruncek kadar seffaf
Normal, bekleyince yağı üste çıkıyor suyu altta kalıyor. Zaten suyun %90ı su değil mi?Kizlar ben sut makinesi aldim bi deneyeyim dedim az bise calistirdim neyse iyi guzel sagdigim sut bosa gitmesin bi vereyim dedim avent var almadi dandik bi biberonda var onuda almadi agzina hic bise surdurmuyor malum bahsetmistim neyse sutu dolaba koydum hemen dokmedim bugun bi baktim bildiginiz su yaa benim sutum niye boyle tahin pekmez helva protein her seyide yaptim her gunde tuketiyorum sut sagan anneler sizinde boyle oluyor mu
*** ustunde bi tabaka yagli normal sut rengi var alt taraf full seffaf belki fotoda cok net degil ama nerdeyse karsi taraf goruncek kadar seffaf
Oylemiymiss yuzde 90 su ise normal o zaman ya aylardir kendimi bosa mi paraladim niye sutum su gibi akiyor niye seffaf dedim durdumNormal, bekleyince yağı üste çıkıyor suyu altta kalıyor. Zaten suyun %90ı su değil mi?
Herkesin sütü böyle merak etme su altta kalıyor yağ kısmı üste çıkıyor çünkü süt heterojendir , kaşıkla içirebilirsin biberon almadıysaKizlar ben sut makinesi aldim bi deneyeyim dedim az bise calistirdim neyse iyi guzel sagdigim sut bosa gitmesin bi vereyim dedim avent var almadi dandik bi biberonda var onuda almadi agzina hic bise surdurmuyor malum bahsetmistim neyse sutu dolaba koydum hemen dokmedim bugun bi baktim bildiginiz su yaa benim sutum niye boyle tahin pekmez helva protein her seyide yaptim her gunde tuketiyorum sut sagan anneler sizinde boyle oluyor mu
Kasikta almiyor teyzesi damlayi fisfisla veriyoruzHerkesin sütü böyle merak etme su altta kalıyor yağ kısmı üste çıkıyor çünkü süt heterojendir , kaşıkla içirebilirsin biberon almadıysa
Evet boşuna ılık suda bekletip sallayınca homojen oluyor zaten. Afiyet olsun bebişe.Oylemiymiss yuzde 90 su ise normal o zaman ya aylardir kendimi bosa mi paraladim niye sutum su gibi akiyor niye seffaf dedim durdum
Bardakla yada Pet şişeyle şu vermeyi dene istersen.Suya alisinca sut verirsin.Benimki soluklan içmiyor Pet şişeden bardaktan içiyor suyu.Tiktokta gördüm kadinin birisi kaşık almayan bebeğinin ağzına tabağı yanaştiriyor bebek ağzını açtıkca tabaktan kaşık yardımıyla yediriyor.Bi dene istersenKasikta almiyor teyzesi damlayi fisfisla veriyoruz