- 7 Mart 2021
- 10
- 26
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçecek annesi merak etme, o inci dişleri bir görünmeye başlasın mutluluktan uçacaksınAyy inşallah o kurtlu halinden eser yok şimdi halsiz ve keyifsiz![]()
Fırını 75 dereceye ayarla, yoğurdu koy 1 saat üstü açık şekilde çalışsın. 1 saat dolunca fırından çıkarıp beklet bir yarım saat. Sonra yine üstü açık dolaba kaldır. Bu şekilde tutar inşallah.Eveeeet saatlerdir mayalanmasini bekledigim yogurdum israrla hayatina sut olarak devam etmeyi tercih ediyor. Mayalanmiyornolcak simdi onca sut cop mu
![]()
Bizim de 38i geçmedi çok şükür dün ılık suyla banyo yaptırıp yatırdık rahat uyudu sabah 38di yine epey halsizleştiBizde de ateş var dünden beri. 38'i hiç geçmedi dişe yordum ama tadı tuzu yok yavrumunsizin kaç derecelerde ateş
Maya bozuk olabilir mi marketten eve gelene kadar sıcakta bozulmuştur belkiEveeeet saatlerdir mayalanmasini bekledigim yogurdum israrla hayatina sut olarak devam etmeyi tercih ediyor. Mayalanmiyornolcak simdi onca sut cop mu
![]()
Ver eline taze kayısı kendi kemirsin bizimki dün yarım yemiş dünden beri yapıyor 4 günün acısını çıkardıYok anacim gelen giden, ne gurultu ne bisey. Kakasi yok demekki![]()
Bizim calpole rağmen hala düşmüyo. Şimdi sağlık ocağına getirdim duruma göre hastaneye götüreceğim. Ay hasta olmasınlar çok zorBizim de 38i geçmedi çok şükür dün ılık suyla banyo yaptırıp yatırdık rahat uyudu sabah 38di yine epey halsizleşti
Calpol verdim şimdi daha iyi
Size de çok geçmiş olsun![]()
Ay dün bizimki de dirençliydi biraz ılık duş iyi gelmişti denemediysen bi de suya sok istersen inşallah gerek kalmaz hastanelerle uğraşmayaBizim calpole rağmen hala düşmüyo. Şimdi sağlık ocağına getirdim duruma göre hastaneye götüreceğim. Ay hasta olmasınlar çok zor![]()
Denedim ve olmadiFırını 75 dereceye ayarla, yoğurdu koy 1 saat üstü açık şekilde çalışsın. 1 saat dolunca fırından çıkarıp beklet bir yarım saat. Sonra yine üstü açık dolaba kaldır. Bu şekilde tutar inşallah.
Tutmazsa ocağa koy azıcık tuz sirke ekle, kaynayınca kapat, soğuyunca süz. Lor peynir olur![]()
Aslinda hemen eve gelip dolaba koymustum oncesinde bozulduysa bilemiyorumMaya bozuk olabilir mi marketten eve gelene kadar sıcakta bozulmuştur belki![]()
Yapti yaptiiiiiVer eline taze kayısı kendi kemirsin bizimki dün yarım yemiş dünden beri yapıyor 4 günün acısını çıkardı![]()
İçine limon sık kestir peynir olsun ziyan olmasın hatta suzunce çıkan suyunu da buzluga at minik minik corbalarina katarsinEveeeet saatlerdir mayalanmasini bekledigim yogurdum israrla hayatina sut olarak devam etmeyi tercih ediyor. Mayalanmiyornolcak simdi onca sut cop mu
![]()
Bn pamukla sildiğim için kabasına iyi oluyorDenedim ve olmadilor yapayim bari. Limonla yapilmiyor muydu ya sirke ne kadar koyucam? 1 litre sutum var ona gore
tam detayli tarif isterim
Aslinda hemen eve gelip dolaba koymustum oncesinde bozulduysa bilemiyorum
Yapti yaptiiiiimervenin dedigi gibi resmen tuvalet kagidiyla aldim kabasini ya o neydi oyle
![]()
Rahat ol bebişinde sana uyarGün geldi çattı kına deneyimimizi bugün düğün deneyimimizi pazar günü gerçekleştiricez dualarınıza muhtacımBoşuna hazırlanıp gitmiş olmak istemiyorum bebeğim bana rüya gibi bi gece yaşatsın aminnn
![]()
Dünden beri 3 kez soktum duştan sonra düşüyo ama 1 saat sonra geri çıkıyo. Bakalım doktor fitil verdi daha da düşmezse hastaneye gidin enfeksiyon olabilir dedi bir fitil deneyeceğimAy dün bizimki de dirençliydi biraz ılık duş iyi gelmişti denemediysen bi de suya sok istersen inşallah gerek kalmaz hastanelerle uğraşmaya![]()
Yaptim olduİçine limon sık kestir peynir olsun ziyan olmasın hatta suzunce çıkan suyunu da buzluga at minik minik corbalarina katarsin
Ben sirkeyle yapıyorum, limonu ilk defa duydumDenedim ve olmadilor yapayim bari. Limonla yapilmiyor muydu ya sirke ne kadar koyucam? 1 litre sutum var ona gore
tam detayli tarif isterim
Aslinda hemen eve gelip dolaba koymustum oncesinde bozulduysa bilemiyorum
Yapti yaptiiiiimervenin dedigi gibi resmen tuvalet kagidiyla aldim kabasini ya o neydi oyle
![]()
Ben yazana kadar yapmışsın bileYaptim oldutesekkur ederim.
Icinde sirke var ya bebisin yemesi icin uygun mu bu? Tuz koymadim henuz. Bide kac gunde tuketilmeli?
O şansli bebe benimkii teyzesiBı bebeğin sanki süt alerjisi vardı burda. Badem sütü ve yulaf sütü kolaymış yapılabilir belki. Bir de bebe bisküvisi ne zaman verilir ki evde bunu yapabilen oldu mu acep![]()