- 7 Mart 2021
- 10
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçecek annesi merak etme, o inci dişleri bir görünmeye başlasın mutluluktan uçacaksınAyy inşallah o kurtlu halinden eser yok şimdi halsiz ve keyifsiz
Fırını 75 dereceye ayarla, yoğurdu koy 1 saat üstü açık şekilde çalışsın. 1 saat dolunca fırından çıkarıp beklet bir yarım saat. Sonra yine üstü açık dolaba kaldır. Bu şekilde tutar inşallah.Eveeeet saatlerdir mayalanmasini bekledigim yogurdum israrla hayatina sut olarak devam etmeyi tercih ediyor. Mayalanmiyor nolcak simdi onca sut cop mu
Bizim de 38i geçmedi çok şükür dün ılık suyla banyo yaptırıp yatırdık rahat uyudu sabah 38di yine epey halsizleştiBizde de ateş var dünden beri. 38'i hiç geçmedi dişe yordum ama tadı tuzu yok yavrumun sizin kaç derecelerde ateş
Maya bozuk olabilir mi marketten eve gelene kadar sıcakta bozulmuştur belkiEveeeet saatlerdir mayalanmasini bekledigim yogurdum israrla hayatina sut olarak devam etmeyi tercih ediyor. Mayalanmiyor nolcak simdi onca sut cop mu
Ver eline taze kayısı kendi kemirsin bizimki dün yarım yemiş dünden beri yapıyor 4 günün acısını çıkardıYok anacim gelen giden, ne gurultu ne bisey. Kakasi yok demekki
Bizim calpole rağmen hala düşmüyo. Şimdi sağlık ocağına getirdim duruma göre hastaneye götüreceğim. Ay hasta olmasınlar çok zorBizim de 38i geçmedi çok şükür dün ılık suyla banyo yaptırıp yatırdık rahat uyudu sabah 38di yine epey halsizleşti
Calpol verdim şimdi daha iyi
Size de çok geçmiş olsun
Ay dün bizimki de dirençliydi biraz ılık duş iyi gelmişti denemediysen bi de suya sok istersen inşallah gerek kalmaz hastanelerle uğraşmayaBizim calpole rağmen hala düşmüyo. Şimdi sağlık ocağına getirdim duruma göre hastaneye götüreceğim. Ay hasta olmasınlar çok zor
Denedim ve olmadi lor yapayim bari. Limonla yapilmiyor muydu ya sirke ne kadar koyucam? 1 litre sutum var ona gore tam detayli tarif isterimFırını 75 dereceye ayarla, yoğurdu koy 1 saat üstü açık şekilde çalışsın. 1 saat dolunca fırından çıkarıp beklet bir yarım saat. Sonra yine üstü açık dolaba kaldır. Bu şekilde tutar inşallah.
Tutmazsa ocağa koy azıcık tuz sirke ekle, kaynayınca kapat, soğuyunca süz. Lor peynir olur
Aslinda hemen eve gelip dolaba koymustum oncesinde bozulduysa bilemiyorumMaya bozuk olabilir mi marketten eve gelene kadar sıcakta bozulmuştur belki
Yapti yaptiiiii mervenin dedigi gibi resmen tuvalet kagidiyla aldim kabasini ya o neydi oyleVer eline taze kayısı kendi kemirsin bizimki dün yarım yemiş dünden beri yapıyor 4 günün acısını çıkardı
İçine limon sık kestir peynir olsun ziyan olmasın hatta suzunce çıkan suyunu da buzluga at minik minik corbalarina katarsinEveeeet saatlerdir mayalanmasini bekledigim yogurdum israrla hayatina sut olarak devam etmeyi tercih ediyor. Mayalanmiyor nolcak simdi onca sut cop mu
Bn pamukla sildiğim için kabasına iyi oluyorDenedim ve olmadi lor yapayim bari. Limonla yapilmiyor muydu ya sirke ne kadar koyucam? 1 litre sutum var ona gore tam detayli tarif isterim
Aslinda hemen eve gelip dolaba koymustum oncesinde bozulduysa bilemiyorum
Yapti yaptiiiii mervenin dedigi gibi resmen tuvalet kagidiyla aldim kabasini ya o neydi oyle
Rahat ol bebişinde sana uyarGün geldi çattı kına deneyimimizi bugün düğün deneyimimizi pazar günü gerçekleştiricez dualarınıza muhtacım Boşuna hazırlanıp gitmiş olmak istemiyorum bebeğim bana rüya gibi bi gece yaşatsın aminnn
Dünden beri 3 kez soktum duştan sonra düşüyo ama 1 saat sonra geri çıkıyo. Bakalım doktor fitil verdi daha da düşmezse hastaneye gidin enfeksiyon olabilir dedi bir fitil deneyeceğimAy dün bizimki de dirençliydi biraz ılık duş iyi gelmişti denemediysen bi de suya sok istersen inşallah gerek kalmaz hastanelerle uğraşmaya
Yaptim oldu tesekkur ederim.İçine limon sık kestir peynir olsun ziyan olmasın hatta suzunce çıkan suyunu da buzluga at minik minik corbalarina katarsin
Ben sirkeyle yapıyorum, limonu ilk defa duydum bir litre süte bir tatlı kaşığı kadar sirke bir çimdik de tuz atıyorum ben. Çok bişey çıkmaz ama kalan suyu kullanırsınDenedim ve olmadi lor yapayim bari. Limonla yapilmiyor muydu ya sirke ne kadar koyucam? 1 litre sutum var ona gore tam detayli tarif isterim
Aslinda hemen eve gelip dolaba koymustum oncesinde bozulduysa bilemiyorum
Yapti yaptiiiii mervenin dedigi gibi resmen tuvalet kagidiyla aldim kabasini ya o neydi oyle
Ben yazana kadar yapmışsın bileYaptim oldu tesekkur ederim.
Icinde sirke var ya bebisin yemesi icin uygun mu bu? Tuz koymadim henuz. Bide kac gunde tuketilmeli?
O şansli bebe benimkii teyzesi tesekkur ederizBı bebeğin sanki süt alerjisi vardı burda. Badem sütü ve yulaf sütü kolaymış yapılabilir belki. Bir de bebe bisküvisi ne zaman verilir ki evde bunu yapabilen oldu mu acep