- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
Üşenmesem yapacağımı bilirdim ama uğraşamam çok işim varTavuk çok risk ya dökerek iyi yapmışsın
Son günü de ne diye yolluyorlar
Bu et işini bu yüzden sevmiyorum işte koktu mu pişti mi belli değil sebzecilik kazanacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üşenmesem yapacağımı bilirdim ama uğraşamam çok işim varTavuk çok risk ya dökerek iyi yapmışsın
Son günü de ne diye yolluyorlar
Aynen bende 3 4 gun gecip cok huzursuz olursa yapiyorumBiz ocean kullanıyoruz demir için, ilk zamanlar hiç kabızlık yapmamıştı. Sadece hergün kala yapıyorken 4-5 gün arayla yapıp sıvı yapmaya başladı bizimki. Normalde bugün öğlen saatlerinde yapması gerekiyordu ama yapmadı ek gıda kabızlığından şüphelendim ben de
Popoyu kulak pamuğuyla sürekli uyarmak bi süre sonra kasları tembelleştiriyormuş o yüzden ber zaman önermiyorum çok nadir yapın dedi bizim doktor da
Ne kadar yediyse kar Üstüne de su içir hareket etsin birazAsabinin verdigi kayisili tarifi yaptim be bebitom yedi. Baya ilk 5-6 kasigi istahla aldi hem de kac kasik yemesi yeterli acaba kakayi yapabilmesi icin
Yok anacim gelen giden, ne gurultu ne bisey. Kakasi yok demekkiNe kadar yediyse kar Üstüne de su içir hareket etsin biraz
Ara ara bezini çıkarıp klozete tutmayı deneyebilirsin o pozisyon da çok kolaylaştırır
Bi rahatsızlığı yoksa boşver kakası olsaydı bunca gün öyle sessiz sedasız geçmezdiYok anacim gelen giden, ne gurultu ne bisey. Kakasi yok demekki
Yaa onu bende biliyorum çok tatlı gerçekten maşallahhhDenemedik mi sandın beybiiii nefret etti yüz ifadesini görsen sen ağlarsın sanırsın çocuğa acibiber verdik hatta a101de indirimdeydi kiri gittim 3 paket birden aldım sipam yiyecek yaaaa
Benimki yarım muz yemişti ilk tadımda şimdi asla istemiyor
Kuçak olayı bizde de var bırakınca ağlıyor sürekli ama sürekli kucakta olacak mesela oturacak oyuncakla ilgileneceksede benim kucağımda olacak öyle ne iş yapabiliyorum ne yemek tekken
Robottan geçirmeye gerek yok pisince eriyor yumuşacık oluyor yutabilir bence
Ayy evet maşallah bebise nazar olur benden bilinmesin çok da güzel bişey
Evet ya maiallahı var çok tatlı ellerini kocaman açıp bekliyor yemeği izlemeyi çok seviyorum bendeDenemedik mi sandın beybiiii nefret etti yüz ifadesini görsen sen ağlarsın sanırsın çocuğa acibiber verdik hatta a101de indirimdeydi kiri gittim 3 paket birden aldım sipam yiyecek yaaaa
Benimki yarım muz yemişti ilk tadımda şimdi asla istemiyor
Kuçak olayı bizde de var bırakınca ağlıyor sürekli ama sürekli kucakta olacak mesela oturacak oyuncakla ilgileneceksede benim kucağımda olacak öyle ne iş yapabiliyorum ne yemek tekken
Robottan geçirmeye gerek yok pisince eriyor yumuşacık oluyor yutabilir bence
Ayy evet maşallah bebise nazar olur benden bilinmesin çok da güzel bişey
İnşallah kolayca patlar da kurtulur kurtlu paşamBizde dün akşamdan beri diş ateşi başladı
Ayy inşallah o kurtlu halinden eser yok şimdi halsiz ve keyifsizİnşallah kolayca patlar da kurtulur kurtlu paşam
Makarnayı ben e bebekten aldım 3-4 dk diyodu ben 5-6 dk haşladım şehriyesini denemedim stoklarım tükensin geri kalanlarla birlikte toplu sipariş edeyim dedim muhallebi karışımı ruşeym keçiboynuzu unu falan almak istiyorumMakarna lütfenddn şipariş verdim makarna pirinç yulaf bebe büskivisl
M Matmazelkedi makarnayı nasıl haşlıyorsun ne kadar arpa şehriyesini denedin mi hiç onu da bi dahaki sefere bıraktım
Bnde kendi sitesinden aldım bi bak indirimde varkenMakarnayı ben e bebekten aldım 3-4 dk diyodu ben 5-6 dk haşladım şehriyesini denemedim stoklarım tükensin geri kalanlarla birlikte toplu sipariş edeyim dedim muhallebi karışımı ruşeym keçiboynuzu unu falan almak istiyorum
Bizde de ateş var dünden beri. 38'i hiç geçmedi dişe yordum ama tadı tuzu yok yavrumun sizin kaç derecelerde ateşBizde dün akşamdan beri diş ateşi başladı
Çabucak patlar rahatlar annesi inşallahAyy inşallah o kurtlu halinden eser yok şimdi halsiz ve keyifsiz
Aaa indirim mi varmış dur bakayım hemenBnde kendi sitesinden aldım bi bak indirimde varken