- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
Hay Allah seninki daha fena Allah yardımcın olsunBenimki kolik zamanlarına geri döndü her akşam aynı saatte başlıyor bağırmaya zar zor uyutuyorum 1 saat sonra geri uyanıyor meme almıyor baş bas bağırıyor ağlamaktan helak olunca uyuyor tabi bu 1 saat falan sürüyor.Sabaha kadar böyleyiz gündüzde yanında durursam belki en fazla 1 saat uyuyor.Ama bi iş için yanından gideyim hemen uyanıyor.Ve yine meme reddi meme suan sadece ısırma araci biberonda,bugün göğsümü sagdim en sonunda 1.5 saatte ısıra ısıra zor icirdim.Tımarhaneye gitcem az kaldı
Bence dış çıkarmasını bekle tatil için.Dis dönemi olduğu için böylelerdirler insallah ve umarım geçicidirHay Allah seninki daha fena Allah yardımcın olsun
Ay noldu bu bebelere ne zaman geçecek 5. Ay toparlar dediler bitti sayılır 6. Aydan sen böyle haber veriyorsun o da gitti demek
Valla her akşam değişik bişey deniyorum dün ilk defa memede uyudu bu akşam da hiçbir şekilde avutamadım en son yatırdım ninni söylerken kendi kendine uyudu
Haftaya pazartesi tatile gidecektik böyle olacaksa iptal etme fikrine çok yakınım
2 çay bardağı ek gıda alıyorsa mamaya ihtiyaç yok gibi sanki.. doktorunuzla konuştun mu?Bizim kilo alimimizda durdu resmen.Emme süresi en fazla 2 dakika oda cani isterse,mamayi hiç içmiyor ek gida günde 2 kez veriyorum toplamı en fazla 2 çay bardağı ancak.Onceden sütüm yetmezdi mama da içerdi şimdi mamayi hiç içmiyor goguslerim de baya şişiyor napacagim şaşırdım.Acaba 2 3 gün ek gıdayı kesip sadece meme mama mi versem dicem onu da yapamam biz biseyler yersek ve ona vermezsek kıyamet kopuyorKuvagimdaysa uzanıp asiliyor filan sütümü bir şekilde yine sagip veririm de mamayi nasıl vercem? Mama vermek zorundayım çünkü 5 saat etmemişti 90 ml ancak çıktı sütüm.Yetersiz yani.Yada mamayi mi değiştireyim fikrinize ihtiyacım var.
Benim daha lekelenmem de olmadı, bakalım ne zaman olacakTamam canım teşekkür ederim ben deneyeyim o kaşık mamasini . İyi ki burası var ya. Fazlasıyla korkak ve acemi anne olcakmisim yoksa
Ben olmadim tam. Hep gelcek gibi oluyor minicik bı leke ara ara . Sonrası yok . Geçen sormuştum ben de
Sebzeyi labne peyniriyle denedin mi? Tek buharda pisirdigin sebzeleri yarım tatlı kaşığı labne ekleyip dene istersen yine zeytinyağı da olsun.Birde ben dün kabak,patates,havuç,az pirinç ve küçük dış sarımsakla pure yaptım güzel yedi oğlum.Benimki de yoğurdu safe sevmedi bende içine meyve ve 2 tane bebe bisküvisi koyup veriyorum.Severek yiyorSorma ben de hiç beklemezdim
Eti çok sever diye korkuyorum pişirmektennhiç hoşlanmam
Artık sebzeyi biraz daha sonra mücverle pankekle verecekmişiz gibi görünüyor
Benim eski halime dönmeme daha çok varBenim öncesi sonrası rahatlama konusunda bi fark olmadı gibi aslında ne vardı ne gitti bilemedim
Sadece baya bi ödem attım 1-2 kilom kalmıştı son 2 adetle birlikte göbeğim ve bacaklarım da eski haline döndü o şekilde
Aktif emzirmekle de alakası var sanırım adet olmanın bizimkinin az emdiği 4. Ayda olmuştum ben
Bebeğin ek gıda ile doyuyor bence, ondan mama meme almıyor. Çok fazla 2 çay bardağı şu an.Bizim kilo alimimizda durdu resmen.Emme süresi en fazla 2 dakika oda cani isterse,mamayi hiç içmiyor ek gida günde 2 kez veriyorum toplamı en fazla 2 çay bardağı ancak.Onceden sütüm yetmezdi mama da içerdi şimdi mamayi hiç içmiyor goguslerim de baya şişiyor napacagim şaşırdım.Acaba 2 3 gün ek gıdayı kesip sadece meme mama mi versem dicem onu da yapamam biz biseyler yersek ve ona vermezsek kıyamet kopuyorKuvagimdaysa uzanıp asiliyor filan sütümü bir şekilde yine sagip veririm de mamayi nasıl vercem? Mama vermek zorundayım çünkü 5 saat etmemişti 90 ml ancak çıktı sütüm.Yetersiz yani.Yada mamayi mi değiştireyim fikrinize ihtiyacım var.
Aaa sende mi okul öncesi öğretmenisiiin? Bende öyleyimatandın mı sen ne yaptın
Ya ne güzel bende okul öncesi öğretmeni olmak istemiştim ama eğitim sistemi dermişimlisede ve ünide (önlisans) çocuk gelişimi okudum
Ben de okul onceciyiiiim
Doktorumun verdiği liste var canım orda her öğün almasi gereken anne sutu yada formül mama ve ek gida var ekliyorum.Benim 3 saatte asla 150 cc sütüm çıkmaz o yüzden 1 mama 1 emzirme yapmam gerekiyor ☺2 çay bardağı ek gıda alıyorsa mamaya ihtiyaç yok gibi sanki.. doktorunuzla konuştun mu?
Ama çay bardağı 100 cc olandan hani küçük boy olandan2 çay bardağı ek gıda alıyorsa mamaya ihtiyaç yok gibi sanki.. doktorunuzla konuştun mu?
Bana kalırsa kilo alımını referans al, mümkünse her hafta aile hekimliğine götür tarttir. Kilo alımı iyiyse zorlama, iştahı almıyor belki de.. ama iyi değilse başka bir çözüm yolu bulmak gerek.. ek gıdayı severek tüketiyorsa onu arttırabilirsin mesela..Ama çay bardağı 100 cc olandan hani küçük boy olandan
Ben de olmadım. Benim 1 yılı geçiyor doğumdan sonra. Bunda da öyle olacak gibi.Hanımlar benim gibi hala adet olmayan var mı? Bugün kasıklarım ağrıyor, olabilirimde. Adet olmamak aslında güzeldi, ama olup bittikten sonra rahatlayacam gibi geliyor bana. Her şey sökülüp atılacak ve ben rahat edeceğim, sizde öyle oldu mu?
Doktorumuz son kontrole gittiğimizde az almış haftaya tekrar getirin bakalım demisti gittik hiç kilo almamıştı.Ayni gün evde de tartıp yazmıştım arada 100 gr fark vardı bugün tekrar evde tarttim geçen hafta ile aynı o yuzden telaş yaptımBana kalırsa kilo alımını referans al, mümkünse her hafta aile hekimliğine götür tarttir. Kilo alımı iyiyse zorlama, iştahı almıyor belki de.. ama iyi değilse başka bir çözüm yolu bulmak gerek.. ek gıdayı severek tüketiyorsa onu arttırabilirsin mesela..
Aile hekimi ile doktorun tartisi farklı cikiyor malesefBana kalırsa kilo alımını referans al, mümkünse her hafta aile hekimliğine götür tarttir. Kilo alımı iyiyse zorlama, iştahı almıyor belki de.. ama iyi değilse başka bir çözüm yolu bulmak gerek.. ek gıdayı severek tüketiyorsa onu arttırabilirsin mesela..
İnşallah güzel bir yol bulunur, yedikleri löp löp et olurDoktorumuz son kontrole gittiğimizde az almış haftaya tekrar getirin bakalım demisti gittik hiç kilo almamıştı.Ayni gün evde de tartıp yazmıştım arada 100 gr fark vardı bugün tekrar evde tarttim geçen hafta ile aynı o yuzden telaş yaptımSanırım dış yüzünden bakalım 1 hafta daha bekleyip tekrar doktoruna götüreceğim ☺
Kidzee nin yazlık tulumları hoşuma gitti incecikBizim ev gündüz rahat 28 derece oluyor ya geceleri 24 derece
Dün kısa kolluyla yatırdım gece 12 gibi baktım göğsü ensesi soğuktu valla ama bi yandan da kafası terlemiş anlam veremiyorum yine de ince uzun kollu giydirdim
Uyku tulumu ben de düşünüyorum çünkü üstüne ince müslin battaniye örttüğümde bile sağa sola dönerken eline ayağına dolanıyor uyanıyor ya
Ne alıcazz
Hangi marka süt alıcaz bide tam detaylı tarifler misin beni, ben çok fransız kAldımMarketten aldığım pastörize sütü kullanıyorum onu kaynatmak gerekmiyor çünkü böylesi daha sağlıklı olanmış
Yalnız değilmişimBen de olmadım. Benim 1 yılı geçiyor doğumdan sonra. Bunda da öyle olacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?