Bnmde 2. Olacak inşallah 10 yıl aradan sonra 3+4 gözüküyor uygulamalardan baktığıma görekese görmek için ne zaman gittiniz kalp atışı duydunuz mu bat’ a 2 gün var daha gün geçtikten sonramı gitmek daha iyi ayyyyy herşeyi unutmuşum
Amin amin. Çok teşekkür ederim. Az darlamadim sizi de ovulasyon testleriyle. Allah razı olsun.
İnşallah senin de dileğin gerçek olur yakın zamanda. Allahım isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.
Saol canım çok teşekkür ederim Amin inşallahKızlar hepinize hayırlı olsun öncelikle hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Sizlere bir sorum olacak gebeliği öğrenmeden önceki belirtilerinizi yazabilir misiniz?
Benim 29'unde yumurtlama oldu ve 2-3 gün kasık ağrısından sonra kasık ağrııs bitti göğüslerim hasssaslaştı çok dünden beride geçmeyen bir bel ağrım var. Kendi kendime ümitlenmekte istemiyorum ama sizede ssormak istedim. He bide kremsi akıntım var hepsi bir olunca tedirgin oldum yani. İnsan heveslenmekte istemiyor herşeye hazırlamak istiyor kendini ama bi tarafımda acaba mı diyor?
Cevap verirseniz çok sevinirim.
Adete beş altı gün kala adet sancım oldu. Ertesi gün birşey yoktu. Göğüslerim şişmeye agrimaya başladı. Akıntı bende hep kremsi olduğu için o konuda yorum yapamam. Adet gunlerimde iki gün boyunca adet sancım oldu. Sürekli yorgunluk, uyku hali başladı. Arada bel ağrısı, kasık ağrısı olup duruyor hala da. İnsallah istediğin olur senin de.Kızlar hepinize hayırlı olsun öncelikle hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Sizlere bir sorum olacak gebeliği öğrenmeden önceki belirtilerinizi yazabilir misiniz?
Benim 29'unde yumurtlama oldu ve 2-3 gün kasık ağrısından sonra kasık ağrııs bitti göğüslerim hasssaslaştı çok dünden beride geçmeyen bir bel ağrım var. Kendi kendime ümitlenmekte istemiyorum ama sizede ssormak istedim. He bide kremsi akıntım var hepsi bir olunca tedirgin oldum yani. İnsan heveslenmekte istemiyor herşeye hazırlamak istiyor kendini ama bi tarafımda acaba mı diyor?
Cevap verirseniz çok sevinirim.
yok canım yapmadım çatlama daha bugün 1 hafta oldu o yüzden haftaya pazartesi yaparım diye düşünüyorum. Şimdi yapsamda çıkmaz heralde daha 1 hafta oldu.Saol canım çok teşekkür ederim Amin inşallahbelirtilerin gebelik belirtisi test yaptın mı
Evet. Annem çok çekmiş babamın ailesinden, anlatsam roman olur. Anadolu erilliği işte, tahmin edersin. O yüzden bebeği olmayan kadınların dualarımda ayrı bir yeri vardır. Oğluma bakınca Allah’tan herkese o sevgiyi tattırmasını dilerim. Sana da ayrı sevindim. Güzellikler getirsin.Hay maşallah sen de mucize bebeksin he
Çok tatlısın. Ben seni seviyorum. Güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim. Inşallah sana da bebelerine de hayırlar çıksın hep hayatınız boyunca karşınıza.Evet. Annem çok çekmiş babamın ailesinden, anlatsam roman olur. Anadolu erilliği işte, tahmin edersin. O yüzden bebeği olmayan kadınların dualarımda ayrı bir yeri vardır. Oğluma bakınca Allah’tan herkese o sevgiyi tattırmasını dilerim. Sana da ayrı sevindim. Güzellikler getirsin.
Olur mu canım ne darlamasıAmin amin. Çok teşekkür ederim. Az darlamadim sizi de ovulasyon testleriyle. Allah razı olsun.
Amin canım benim sagolasınİnşallah senin de dileğin gerçek olur yakın zamanda. Allahım isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.
Test yapsan çıkar belki silikte olsa kuzumyok canım yapmadım çatlama daha bugün 1 hafta oldu o yüzden haftaya pazartesi yaparım diye düşünüyorum. Şimdi yapsamda çıkmaz heralde daha 1 hafta oldu.
Bence beklesin. Ben yumurtlamadan 15 gün sonra yaptım pozitifi aldım. Şimdi kese günü gelmek bilmiyo.Test yapsan çıkar belki silikte olsa kuzum
Heyecan yapmamak mümkün müSakin ol canımheyecan yapma daha bugün kan verdim sonucunu bekliyorum
1 hafta da çıkar mıTest yapsan çıkar belki silikte olsa kuzum
Liste de çok komik duruyo şu an. Neyse sayımız artsın düzenleyecem.
Öyle yapmak lazım tabi benimki biraz telaş biraz totem. Tedirgin olmak istemiyorum. Sadece olumlu düşünmek istiyorum.ben inşallah kalp atışını bir duyayım, sonra listeye gireceğim
Öyle yapmak lazım tabi benimki biraz telaş biraz totem. Tedirgin olmak istemiyorum. Sadece olumlu düşünmek istiyorum.
Rabbim bu sefer pürüzsüz nasip eylesin. Genetik test yapılmış mıydı?çok doğru. bende olumlu düşünmeye çalışıyorum sürekli ama önceki yıllarda 2 kez boş gebelik sevebiyle düşüğüm oldu (kese oluşuyordu, içinde bebek olmuyordu) o yüzden kalp atışı kırmızı noktam
Rabbim bu sefer pürüzsüz nasip eylesin. Genetik test yapılmış mıydı?