2021 Aralık Anneleri

Her hamilelik bir değildir. İnşallah seninle bebeğin ve sağlıcakla büyüyüp doğacak. Benim de 8 haftalık kalp durmasından bir kürtajım var, korkuyor muyum? Evet. Ama bu korkular içimde filizlenen yeni mucizeyi gölgeleyemez. Yiyecek ekmeği içecek suyu varsa hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. İçini ferah tut lütfen. İnşallah sağlıcakla doğuracağız.

Her hamilelik ayrı. Belirtilere bakma asla. Inşallah güzel sonuçlar alacağını düşün sadece.
İnşallah herşey güzel ilerler hep iyi haberlerimizi alırız birbirimizden tek temennim bu benimde Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin cok teşekkür ediyorum yinede böyle paylaşmak iyi geldi

Benim karnım patlayacak gibi ya sanki 7 8 aylık gebeyim de dıştan gerilmeye çalışıyo büyümeye çalışıyo gibi. Çok saçma mı ki?

Benim karnım patlayacak gibi ya sanki 7 8 aylık gebeyim de dıştan gerilmeye çalışıyo büyümeye çalışıyo gibi. Çok saçma mı ki?
Ben de şu an yan yatmış onu düşünüyordum. Patlayacak gibi. Gebelik başlangıcında gazdan oluyor böyle. Kaslar hormonlardan gevşediği için hissetmiyoruz ama gaz doluyor. Benim şu an dört beş aylık gebe gibi.

Sorma ya nasıl şişebilir bu kadar diyorum. Hadi benim tüp bebk ignelerden kalan bi göbek vardı ufaktan. Şimdi sanki balon. Iğne değse patlayacak gibi.

Sorma ya nasıl şişebilir bu kadar diyorum. Hadi benim tüp bebk ignelerden kalan bi göbek vardı ufaktan. Şimdi sanki balon. Iğne değse patlayacak gibi.
Zamanla geçiyormuş bu durum. Umarım dogrudur Pantolonlarımı giyemiyorum bu yüzden daha yolun başında hem de.

Merhabalar iyi akşamlar .. cahilliğimi mazur görün tablodan isim sildirmek neden zor .
Diğer tablo ne olcak peki

Merhabalar iyi akşamlar .. cahilliğimi mazur görün tablodan isim sildirmek neden zor .
Diğer tablo ne olcak peki

sildirmek zor değil ki. konu sahibi arkadaş her kim ise, o kişiye söyle siler ismini. burası için mi dedin canım? Bir de hangi diğer tablo?

Şunu gördüm ama yanlış mı anladım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…