- 21 Kasım 2017
- 27.517
- 120.222
Editör açmış bebişim dedim ben alayım konuyu
Sen ne kadardır istiyordun? Ben hep bdvde gördüm seni.İnşallahSenin sürpriz ve mucize bebek biliyorum. Benim de sürpriz oldu baya. Bu ay beklemiyordum ve önümüzdeki aya hazırlık yapıyordum ki öğrendim. Gerçekten zamanı gelince geliyor bebek aylarca kendimi yırttım olmadı.
Yıllar yılı desem yalan olmaz. Benim bazi sıkıntılar var, derin endometriozis odakları ve cikolata kisti gibi. O sebeple hep olmaz dedi doktorlar. Tüp bebek dediler. 2019 kasımında kendiliginden hamile kaldım işte. 2020 2 ocakta alındı kürtajla. O zamandan beri de denemeye devam ediyordum. Martta denemedim oldu.Sen ne kadardır istiyordun? Ben hep bdvde gördüm seni.
Ya bak senin de mucize bebek inşallah ve iman kuvvetlendiren şeyler bunlar ya. Muhteşem. Inşallah sağlıkla da gelsinler.Yıllar yılı desem yalan olmaz. Benim bazi sıkıntılar var, derin endometriozis odakları ve cikolata kisti gibi. O sebeple hep olmaz dedi doktorlar. Tüp bebek dediler. 2019 kasımında kendiliginden hamile kaldım işte. 2020 2 ocakta alındı kürtajla. O zamandan beri de denemeye devam ediyordum. Martta denemedim oldu.
Amin amin. İnsallah.Ya bak senin de mucize bebek inşallah ve iman kuvvetlendiren şeyler bunlar ya. Muhteşem. Inşallah sağlıkla da gelsinler.
Bnmde 2. Olacak inşallah 10 yıl aradan sonra 3+4 gözüküyor uygulamalardan baktığıma göreMerhaba canımbenim de öyle 3 4 haftalık falan
Hayırlı olsun. Kese kana göre hesaplanıyor genelde. Ama 5. Haftada görünüyor genelde.Bnmde 2. Olacak inşallah 10 yıl aradan sonra 3+4 gözüküyor uygulamalardan baktığıma görekese görmek için ne zaman gittiniz kalp atışı duydunuz mu bat’ a 2 gün var daha gün geçtikten sonramı gitmek daha iyi ayyyyy herşeyi unutmuşum
TeşekkürlerHayırlı olsun. Kese kana göre hesaplanıyor genelde. Ama 5. Haftada görünüyor genelde.
Allah tamamına erdirsin ilk cücükmü seninMerhaba canım benim de 3 4 haftalık falan
Ben annemle babam evlendikten 20 sene sonra doğmuşum, tedavisiz.Ya bak senin de mucize bebek inşallah ve iman kuvvetlendiren şeyler bunlar ya. Muhteşem. Inşallah sağlıkla da gelsinler.
yaaa ikinciymiş pardon görmedim üstteAllah tamamına erdirsin ilk cücükmü senin
Hay maşallah sen de mucize bebeksin heBen annemle babam evlendikten 20 sene sonra doğmuşum, tedavisiz.
Benim normalde regl zamani kasıklarda bir şey olmaz. Bu ay bir hafta kala bi şeyler olmaya basladı. Bir de uyku. Hep uykum var. Akıntı da evet oldu.Kızlar hepinize hayırlı olsun öncelikle hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Sizlere bir sorum olacak gebeliği öğrenmeden önceki belirtilerinizi yazabilir misiniz?
Benim 29'unde yumurtlama oldu ve 2-3 gün kasık ağrısından sonra kasık ağrııs bitti göğüslerim hasssaslaştı çok dünden beride geçmeyen bir bel ağrım var. Kendi kendime ümitlenmekte istemiyorum ama sizede ssormak istedim. He bide kremsi akıntım var hepsi bir olunca tedirgin oldum yani. İnsan heveslenmekte istemiyor herşeye hazırlamak istiyor kendini ama bi tarafımda acaba mı diyor?
Cevap verirseniz çok sevinirim.
O zaman 5binde filan git daha garanti olur.Teşekkürleryarın sağlık ocağında tekrar vercem kan dr yönlendirir o zmn vajinal muayene istemiyorum
Amin canım benim seninkinide inşallah Rabbim tamamına erdirsinAllah tamamına erdirsin ilk cücükmü senin
Kızlar hepinize hayırlı olsun öncelikle hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Sizlere bir sorum olacak gebeliği öğrenmeden önceki belirtilerinizi yazabilir misiniz?
Benim 29'unde yumurtlama oldu ve 2-3 gün kasık ağrısından sonra kasık ağrııs bitti göğüslerim hasssaslaştı çok dünden beride geçmeyen bir bel ağrım var. Kendi kendime ümitlenmekte istemiyorum ama sizede ssormak istedim. He bide kremsi akıntım var hepsi bir olunca tedirgin oldum yani. İnsan heveslenmekte istemiyor herşeye hazırlamak istiyor kendini ama bi tarafımda acaba mı diyor?
Cevap verirseniz çok sevinirim.
Sakin ol canımBnmde 2. Olacak inşallah 10 yıl aradan sonra 3+4 gözüküyor uygulamalardan baktığıma görekese görmek için ne zaman gittiniz kalp atışı duydunuz mu bat’ a 2 gün var daha gün geçtikten sonramı gitmek daha iyi ayyyyy herşeyi unutmuşum