2021 Aralık Anneleri

Hala editörte de böyle kalmasın biri alsın diye dedim Aldıysa söylelim tarihlerimizi yazsın. Bu arada burda tek nick bildiğim üye sensin hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Sana da hayırlı olsun. Sağlıcakla doğsun inşallah bebeklerimiz. Ben isim yazdirmiyorum şimdilik. Kalp atışı alınamadığından geçen yıl bir kaybım var da. Listeden isim sildirmek çok zor olmuştu o zamanlar. Biraz daha sonra yazdıracağım o yüzden.

Allah hayırla sevindirsin bu sefer inşallah.

Benim de çarşamba 210du cumaninki daha çıkmadı, bugün öğleden sonra çıkacak insallah. Sağlık ocaklari cuma alınan kanı geç veriyorlar onu öğrendim.
Ay sorma sağlık ocakları adami delirtir. Hiç işleri yok bizimkilerin. Hiç acelelri de yok. Yaz mutlaka sonucunu inşallah güzelce katlanmıştır

Ay sorma sağlık ocakları adami delirtir. Hiç işleri yok bizimkilerin. Hiç acelelri de yok. Yaz mutlaka sonucunu inşallah güzelce katlanmıştır
İnşallah Senin sürpriz ve mucize bebek biliyorum. Benim de sürpriz oldu baya. Bu ay beklemiyordum ve önümüzdeki aya hazırlık yapıyordum ki öğrendim. Gerçekten zamanı gelince geliyor bebek aylarca kendimi yırttım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…