2021 Aralık Anneleri

Hala editörte de böyle kalmasın biri alsın diye dedim 🤗 Aldıysa söylelim tarihlerimizi yazsın. Bu arada burda tek nick bildiğim üye sensin hayırlı olsun. 🤗
Teşekkür ederim. Sana da hayırlı olsun. Sağlıcakla doğsun inşallah bebeklerimiz. Ben isim yazdirmiyorum şimdilik. Kalp atışı alınamadığından geçen yıl bir kaybım var da. Listeden isim sildirmek çok zor olmuştu o zamanlar. Biraz daha sonra yazdıracağım o yüzden.

Teşekkür ederim. Sana da hayırlı olsun. Sağlıcakla doğsun inşallah bebeklerimiz. Ben isim yazdirmiyorum şimdilik. Kalp atışı alınamadığından geçen yıl bir kaybım var da. Listeden isim sildirmek çok zor olmuştu o zamanlar. Biraz daha sonra yazdıracağım o yüzden.
Allah hayırla sevindirsin bu sefer inşallah. 🤲🏻

Benim de çarşamba 210du cumaninki daha çıkmadı, bugün öğleden sonra çıkacak insallah. 😀 Sağlık ocaklari cuma alınan kanı geç veriyorlar onu öğrendim.
Ay sorma sağlık ocakları adami delirtir. Hiç işleri yok bizimkilerin. Hiç acelelri de yok. Yaz mutlaka sonucunu inşallah güzelce katlanmıştır 🤲🏻

Ay sorma sağlık ocakları adami delirtir. Hiç işleri yok bizimkilerin. Hiç acelelri de yok. Yaz mutlaka sonucunu inşallah güzelce katlanmıştır 🤲🏻
İnşallah 🙏 Senin sürpriz ve mucize bebek biliyorum. Benim de sürpriz oldu baya. Bu ay beklemiyordum ve önümüzdeki aya hazırlık yapıyordum ki öğrendim. 🤗 Gerçekten zamanı gelince geliyor bebek aylarca kendimi yırttım olmadı. 😂

X