- 13 Ocak 2020
- 44.432
- 166.943
- 33
Burdan taşınmaz ya bu editörün popüler konu etiketli konusu. Dur gezip döneyim.Buradan diğer topike taşınıyor anneler, anladığım bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdan taşınmaz ya bu editörün popüler konu etiketli konusu. Dur gezip döneyim.Buradan diğer topike taşınıyor anneler, anladığım bu.
Teşekkür ederim. Sana da hayırlı olsun. Sağlıcakla doğsun inşallah bebeklerimiz. Ben isim yazdirmiyorum şimdilik. Kalp atışı alınamadığından geçen yıl bir kaybım var da. Listeden isim sildirmek çok zor olmuştu o zamanlar. Biraz daha sonra yazdıracağım o yüzden.Hala editörte de böyle kalmasın biri alsın diye dedim Aldıysa söylelim tarihlerimizi yazsın. Bu arada burda tek nick bildiğim üye sensin hayırlı olsun.
Allah hayırla sevindirsin bu sefer inşallah.Teşekkür ederim. Sana da hayırlı olsun. Sağlıcakla doğsun inşallah bebeklerimiz. Ben isim yazdirmiyorum şimdilik. Kalp atışı alınamadığından geçen yıl bir kaybım var da. Listeden isim sildirmek çok zor olmuştu o zamanlar. Biraz daha sonra yazdıracağım o yüzden.
Amin amin. Hepizi inşallah. ❤Allah hayırla sevindirsin bu sefer inşallah.
Bilmiyorum ki. Ben de ilk buraya yazdığımda birkaç gün önce, diğer topige çağrıldım ordan haberim oldu.Ay bölünmesi hoş olmamış ya. Moderetörlerin haberi var mı bu taşınmadan ki?
Valla daha gelen okur buraya ben gitmiyorum. Moderetörlere de sorayım. Konuyu da alayım.Bilmiyorum ki. Ben de ilk buraya yazdığımda birkaç gün önce, diğer topige çağrıldım ordan haberim oldu.
Ben de buralardayım. Daha çok gelen olur evet.Valla daha gelen okur buraya ben gitmiyorum. Moderetörlere de sorayım. Konuyu da alayım.
Inşallah da deriz ki burda zamanı gelince doğuma gidiyorum bana dua edin.Ben de buralardayım. Daha çok gelen olur evet.
Yaaaa İnşallah inşallah.Inşallah da deriz ki burda zamanı gelince doğuma gidiyorum bana dua edin.
Oh çok şükür. Kalp atışı da sağlıkla duyulur inşallah.Selam hanımlar kesemizi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor inşallah sağlıkla görürüz
Hayırlı olsun haydi.
Benim de cuma. değerlerim. Çarşamba 281,82 cuma 375,14 çıktı. Cumaya gel dedi. O zaman 5bin filan olur herhalde.Hayırlı olsun haydi.
Beni üç hafta sonra falan listeye eklersin. Haber veririm.
Ne zaman gideceksin sen ilk doktor randevusuna? Benim bu cuma.
İnşallah kalp atışını da sağlıkla duyarsınız.Selam hanımlar kesemizi gördük iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor inşallah sağlıkla görürüz
Benim de çarşamba 210du cumaninki daha çıkmadı, bugün öğleden sonra çıkacak insallah. Sağlık ocaklari cuma alınan kanı geç veriyorlar onu öğrendim.Benim de cuma. değerlerim. Çarşamba 281,82 cuma 375,14 çıktı. Cumaya gel dedi. O zaman 5bin filan olur herhalde.
Ay sorma sağlık ocakları adami delirtir. Hiç işleri yok bizimkilerin. Hiç acelelri de yok. Yaz mutlaka sonucunu inşallah güzelce katlanmıştırBenim de çarşamba 210du cumaninki daha çıkmadı, bugün öğleden sonra çıkacak insallah. Sağlık ocaklari cuma alınan kanı geç veriyorlar onu öğrendim.
İnşallah Senin sürpriz ve mucize bebek biliyorum. Benim de sürpriz oldu baya. Bu ay beklemiyordum ve önümüzdeki aya hazırlık yapıyordum ki öğrendim. Gerçekten zamanı gelince geliyor bebek aylarca kendimi yırttım olmadı.Ay sorma sağlık ocakları adami delirtir. Hiç işleri yok bizimkilerin. Hiç acelelri de yok. Yaz mutlaka sonucunu inşallah güzelce katlanmıştır