2021 Aralık Anneleri

KBB de çalıştı kdd cüda değil ama öğrenmiş dicem

Bilmiyorum hiç de ilgimi çekmiyor açıkçası ama çin takvimi çoğunlukla çıkıyor diyorlar. Bi bak istersen.
Erkek bebek çıkıyor canım her türlü yaşa 2 sayı eklemem gerekiyor eklemesem de erkek bebek çıkıyor tabi işin espirisi ama sağlıklı olsun

Sorma be dalga geçer
Tabikide sormam böyle salakların kıskançlığına kalırsam kendimi rezil ederim ben iki kızı var sen git onlara sevin biri 8 biri 6 yaşında kocaman oldular ama yok fesatlık yapmasa olmaz

Yani canım her dr yanılıyor mesela yaşadığım yerdeki dr bana aşılama dedi bu gittiğim de tüp bebek tedavisi dedi ama kimyasal gebelik ten sonra oldu

Kimyasal gebeliğe dr bana dış gebelik olabilir dedi kimyasal gebelik dedi emin olamadı Buda emin olamadı ama gel çatlatma iğnesi yapalım dedi bende gitmedim oldu kendiliğinden

Merhabalar bnm de bat a 5 gün kala erken testte ince pembe çizgi çıktı. Kanserdim beta 19 çıktı Bakalım bugün tekrar vericem kan Bnmde 2. Gebelik olacak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Kanserdim yanlış olmuş kan verdim

Son adet tarihini 4 Mart olan var mı ? Benim 4 Mart 4 hafta 4 günlük hamileyim sizce ne zaman gitmeliyim keseyi görmek için doktora
Benim 4 mart canim gecen hafta sali beta 350 idi cuma sabah kan verdim 1265 ti bende yarin gitmeyi dusunuyorum kese jcin senin beta kacti baktirdiklarinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…