2021 Aralık Anneleri

Bnmde 2. Olacak inşallah 10 yıl aradan sonra 3+4 gözüküyor uygulamalardan baktığıma göre 😂 kese görmek için ne zaman gittiniz kalp atışı duydunuz mu bat’ a 2 gün var daha gün geçtikten sonramı gitmek daha iyi ayyyyy herşeyi unutmuşum🤓🤓

ahahahah :KK48: doğru valla, değil 10 yıl 2-3 yıl bile geçse unutuluyor valla

Kızlar hepinize hayırlı olsun öncelikle hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Sizlere bir sorum olacak gebeliği öğrenmeden önceki belirtilerinizi yazabilir misiniz?
Benim 29'unde yumurtlama oldu ve 2-3 gün kasık ağrısından sonra kasık ağrııs bitti göğüslerim hasssaslaştı çok dünden beride geçmeyen bir bel ağrım var. Kendi kendime ümitlenmekte istemiyorum ama sizede ssormak istedim. He bide kremsi akıntım var hepsi bir olunca tedirgin oldum yani. İnsan heveslenmekte istemiyor herşeye hazırlamak istiyor kendini ama bi tarafımda acaba mı diyor?
Cevap verirseniz çok sevinirim.
Saol canım çok teşekkür ederim Amin inşallah ❤️🤲belirtilerin gebelik belirtisi test yaptın mı

Kızlar hepinize hayırlı olsun öncelikle hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Sizlere bir sorum olacak gebeliği öğrenmeden önceki belirtilerinizi yazabilir misiniz?
Benim 29'unde yumurtlama oldu ve 2-3 gün kasık ağrısından sonra kasık ağrııs bitti göğüslerim hasssaslaştı çok dünden beride geçmeyen bir bel ağrım var. Kendi kendime ümitlenmekte istemiyorum ama sizede ssormak istedim. He bide kremsi akıntım var hepsi bir olunca tedirgin oldum yani. İnsan heveslenmekte istemiyor herşeye hazırlamak istiyor kendini ama bi tarafımda acaba mı diyor?
Cevap verirseniz çok sevinirim.
Adete beş altı gün kala adet sancım oldu. Ertesi gün birşey yoktu. Göğüslerim şişmeye agrimaya başladı. Akıntı bende hep kremsi olduğu için o konuda yorum yapamam. Adet gunlerimde iki gün boyunca adet sancım oldu. Sürekli yorgunluk, uyku hali başladı. Arada bel ağrısı, kasık ağrısı olup duruyor hala da. İnsallah istediğin olur senin de.

Hay maşallah sen de mucize bebeksin he 😍😍
Evet. Annem çok çekmiş babamın ailesinden, anlatsam roman olur. Anadolu erilliği işte, tahmin edersin. O yüzden bebeği olmayan kadınların dualarımda ayrı bir yeri vardır. Oğluma bakınca Allah’tan herkese o sevgiyi tattırmasını dilerim. Sana da ayrı sevindim. Güzellikler getirsin. ☺️

Evet. Annem çok çekmiş babamın ailesinden, anlatsam roman olur. Anadolu erilliği işte, tahmin edersin. O yüzden bebeği olmayan kadınların dualarımda ayrı bir yeri vardır. Oğluma bakınca Allah’tan herkese o sevgiyi tattırmasını dilerim. Sana da ayrı sevindim. Güzellikler getirsin. ☺️
Çok tatlısın. Ben seni seviyorum. Güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim. Inşallah sana da bebelerine de hayırlar çıksın hep hayatınız boyunca karşınıza.

yok canım yapmadım çatlama daha bugün 1 hafta oldu o yüzden haftaya pazartesi yaparım diye düşünüyorum. Şimdi yapsamda çıkmaz heralde daha 1 hafta oldu.
Test yapsan çıkar belki silikte olsa kuzum

Öyle yapmak lazım tabi benimki biraz telaş biraz totem. Tedirgin olmak istemiyorum. Sadece olumlu düşünmek istiyorum.

çok doğru. bende olumlu düşünmeye çalışıyorum sürekli ama önceki yıllarda 2 kez boş gebelik sevebiyle düşüğüm oldu (kese oluşuyordu, içinde bebek olmuyordu) o yüzden kalp atışı kırmızı noktam o_O

çok doğru. bende olumlu düşünmeye çalışıyorum sürekli ama önceki yıllarda 2 kez boş gebelik sevebiyle düşüğüm oldu (kese oluşuyordu, içinde bebek olmuyordu) o yüzden kalp atışı kırmızı noktam o_O
Rabbim bu sefer pürüzsüz nasip eylesin. Genetik test yapılmış mıydı?

Rabbim bu sefer pürüzsüz nasip eylesin. Genetik test yapılmış mıydı?

Evet yapıldı. Eşime de bana da. Hiç bir sorun çıkmadı. Düşüklerim 2012 yılı gibiydi. 2 düşük sonrası çok şükür sağlıklı şekilde bir hamileliğim oldu ve 7 yaşında bir oğlum var şimdi. İkinci hamileliğim olucak kısmetse :nazar:

X