Kese gördün mü peki gittin mi doktora?1.39.5 geciken batta 4.günde 2.123.2 iki gün arayla verdiğim 3.gün kü de 151.7 sağlık ocağındaki dr tiroid lere bakalım dedi o yüzden 3.gün bidaha verdim geçen pazartesi: 981.51 cuma verdim en son 3193.0 canım
Hazırlık olmuş bebişine bu sağlıcakla gelsin inşallah.Bat gecikince verdim geçen ay idrar da tek çizgi çıktı 8.gün bat geçince kanda 12.günde pozitif çıktı kanamam olunca kimyasal gebelik geçirdim
Evet canım dün gittim 4 hafta 4 günlük dedi 15 gün sonra kalp atışlarını duymak için gidicemKese gördün mü peki gittin mi doktora?
Amin canım benim inşaAllah Allah isteyen herkese nasip etsinHazırlık olmuş bebişine bu sağlıcakla gelsin inşallah.
Geçen ay ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir lüzümsuzun birisi beta değerinden kız demesin mi benim derdim erkek mi kız mı Allah aşkına sağlıklı olsun gerisi boş zatenHazırlık olmuş bebişine bu sağlıcakla gelsin inşallah.
Geçen ay ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir lüzümsuzun birisi beta değerinden kız demesin mi benim derdim erkek mi kız mı Allah aşkına sağlıklı olsun gerisi boş zaten
Amin amin. Ben de çok bekledim. 2. Tüp bebeği yaptıracaktım bu ay. Allah'ın mucizesi oldu inşaplah.Amin canım benim inşaAllah Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım şöyle diyeyim KBB de çalıştı 8 ay sanarsın ki kdd stajyer di ve bu arkadaşım erkek çocuk için yapmadığı teori kalmadı tutturamadı şuan iki kızı var kimin oğlu olsa çekemiyor bunu bidaha anladımöyle saçma şey duymadım.
Rabbim nelere Kadir yeterki istemesini bilelimAmin amin. Ben de çok bekledim. 2. Tüp bebeği yaptıracaktım bu ay. Allah'ın mucizesi oldu inşaplah.
Ne güzel Allah kucağını boş bırakmasın canımAmin amin. Ben de çok bekledim. 2. Tüp bebeği yaptıracaktım bu ay. Allah'ın mucizesi oldu inşaplah.
Ay en iğrenç insan tipi Allah ıslah etsin. Ben burda bile ay kız olsun erkek olsun diyen duyunca durup kavga ediyorum ya. Bence çok çok yanlış.Canım şöyle diyeyim KBB de çalıştı 8 ay sanarsın ki kdd stajyer di ve bu arkadaşım erkek çocuk için yapmadığı teori kalmadı tutturamadı şuan iki kızı var kimin oğlu olsa çekemiyor bunu bidaha anladım
Ay bana evlendiğimden bu yana bi sürü kür yap dedi yapmadım tabi onunda etkisi var canımAmin amin. Ben de çok bekledim. 2. Tüp bebeği yaptıracaktım bu ay. Allah'ın mucizesi oldu inşaplah.
Bende birine kızmıştım bazıları onlarca para döküyor olmuyor siz erkek diye tutturmuşsunuz Allah bilir demiştimAy en iğrenç insan tipi Allah ıslah etsin. Ben burda bile ay kız olsun erkek olsun diyen duyunca durup kavga ediyorum ya. Bence çok çok yanlış.
Soğan kürü yap dedi aç karnına soğan suyu içilirse şekeri yükseltir ve kist yapıyor bazısında burada okudum süt buharına otur diyor ailem başka memlekette ben kendim nasıl yapıyım ben sevmem böyle şeyleri dedim enfeksiyon geçmez dedi dr bana eşime hap verdi bana fitil krem geçtiAy en iğrenç insan tipi Allah ıslah etsin. Ben burda bile ay kız olsun erkek olsun diyen duyunca durup kavga ediyorum ya. Bence çok çok yanlış.
Ya ben de deli oluyorum o kürlere. Bal tarçın çörekotu yaptım bi sene önce. O ay boyunca kanamam oldu saçma sapan. Allahtan kist mist bi şey çıkmadı sonra. Sonra da tövbeliydim.Soğan kürü yap dedi aç karnına soğan suyu içilirse şekeri yükseltir ve kist yapıyor bazısında burada okudum süt buharına otur diyor ailem başka memlekette ben kendim nasıl yapıyım ben sevmem böyle şeyleri dedim enfeksiyon geçmez dedi dr bana eşime hap verdi bana fitil krem geçti
Beni anlayan çıktı canım saol şükürYa ben de deli oluyorum o kürlere. Bal tarçın çörekotu yaptım bi sene önce. O ay boyunca kanamam oldu saçma sapan. Allahtan kist mist bi şey çıkmadı sonra. Sonra da tövbeliydim.
Ya her şey nasip saatmiş gerçekten. Ne desek ne yapsak boş zaten.Beni anlayan çıktı canım saol şüküryani zaten faydalı olsa dr lar kür yapar verir elimize herkese olmuyor bi taraftan yaparken bi taraftan yıkılıyor vücut