2021 Aralık Anneleri

Kese gördün mü peki gittin mi doktora?

Ay en iğrenç insan tipi Allah ıslah etsin. Ben burda bile ay kız olsun erkek olsun diyen duyunca durup kavga ediyorum ya. Bence çok çok yanlış.

Ay en iğrenç insan tipi Allah ıslah etsin. Ben burda bile ay kız olsun erkek olsun diyen duyunca durup kavga ediyorum ya. Bence çok çok yanlış.
Bende birine kızmıştım bazıları onlarca para döküyor olmuyor siz erkek diye tutturmuşsunuz Allah bilir demiştim

Soğan kürü yap dedi aç karnına soğan suyu içilirse şekeri yükseltir ve kist yapıyor bazısında burada okudum süt buharına otur diyor ailem başka memlekette ben kendim nasıl yapıyım ben sevmem böyle şeyleri dedim enfeksiyon geçmez dedi dr bana eşime hap verdi bana fitil krem geçti

Be şuan kürsüz hamileyim karşı değilim ama dr kontrolü şart

Ya ben de deli oluyorum o kürlere. Bal tarçın çörekotu yaptım bi sene önce. O ay boyunca kanamam oldu saçma sapan. Allahtan kist mist bi şey çıkmadı sonra. Sonra da tövbeliydim.

Ya ben de deli oluyorum o kürlere. Bal tarçın çörekotu yaptım bi sene önce. O ay boyunca kanamam oldu saçma sapan. Allahtan kist mist bi şey çıkmadı sonra. Sonra da tövbeliydim.
Beni anlayan çıktı canım saol şükür yani zaten faydalı olsa dr lar kür yapar verir elimize herkese olmuyor bi taraftan yaparken bi taraftan yıkılıyor vücut

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim idrar yolu enfeksiyonundan hap verdi bana dr bata 5 gün kala bıraktım gecikti ama belkide ilaçlar etkiledi diyede düşünüyorum ama enfeksiyon çok zor Allah kimseye yaşatmasın

Dr a sorcam hocam betadan bellimolır mu benim arkadaş belirliyor bence siz bu işi bırakın dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…