- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kalp atışlarından belli olur mu 140 dan yüksek kız aşağısı erkek diyorlar amaYa her şey nasip saatmiş gerçekten. Ne desek ne yapsak boş zaten.
Bilmiyorum hiç de ilgimi çekmiyor açıkçası ama çin takvimi çoğunlukla çıkıyor diyorlar. Bi bak istersen.Canım kalp atışlarından belli olur mu 140 dan yüksek kız aşağısı erkek diyorlar ama
Sorma be dalga geçerDr a sorcam hocam betadan bellimolır mu benim arkadaş belirliyor bence siz bu işi bırakın dicem
Erkek bebek çıkıyor canım her türlü yaşa 2 sayı eklemem gerekiyor eklemesem de erkek bebek çıkıyor tabi işin espirisi ama sağlıklı olsunBilmiyorum hiç de ilgimi çekmiyor açıkçası ama çin takvimi çoğunlukla çıkıyor diyorlar. Bi bak istersen.
Yok de hanım kadın o kadar iktisas yapmış tabi yanılmışta olabilirSorma be dalga geçer
Tabikide sormam böyle salakların kıskançlığına kalırsam kendimi rezil ederim ben iki kızı var sen git onlara sevin biri 8 biri 6 yaşında kocaman oldular ama yok fesatlık yapmasa olmazSorma be dalga geçer
Benim 5 Mart. Bu cuma gideceğim. 5+0 olacak kese görünür diye düşünüyorum.Son adet tarihini 4 Mart olan var mı ? Benim 4 Mart 4 hafta 4 günlük hamileyim sizce ne zaman gitmeliyim keseyi görmek için doktora
Kanserdim yanlış olmuş kan verdimMerhabalar bnm de bat a 5 gün kala erken testte ince pembe çizgi çıktı. Kanserdim beta 19 çıktı Bakalım bugün tekrar vericem kan Bnmde 2. Gebelik olacak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Merhaba canım benim de öyle 3 4 haftalık falanmerhaba kızlar bende 2. cücüğümü bekliyorum şu an 3 4 haftalık filan :)
Merhaba canım benim de 3 4 haftalık falanmerhaba kızlar bende 2. cücüğümü bekliyorum şu an 3 4 haftalık filan :)
Benim 4 mart canim gecen hafta sali beta 350 idi cuma sabah kan verdim 1265 ti bende yarin gitmeyi dusunuyorum kese jcin senin beta kacti baktirdiklarindaSon adet tarihini 4 Mart olan var mı ? Benim 4 Mart 4 hafta 4 günlük hamileyim sizce ne zaman gitmeliyim keseyi görmek için doktora
Kan değerin 3binin üzerindeyken görünür.Son adet tarihini 4 Mart olan var mı ? Benim 4 Mart 4 hafta 4 günlük hamileyim sizce ne zaman gitmeliyim keseyi görmek için doktora
Biri almış sanırım ya. 2021 Aralık anneleri paylaşım alanında liste yapıyor anladığım kadarıyla.Konuyu alan yoksa alıp liste yapayım mı?
Hala editörte de böyle kalmasın biri alsın diye dedim Aldıysa söylelim tarihlerimizi yazsın. Bu arada burda tek nick bildiğim üye sensin hayırlı olsun.Biri almış sanırım ya. 2021 Aralık anneleri paylaşım alanında liste yapıyor anladığım kadarıyla.
Buradan diğer topike taşınıyor anneler, anladığım bu.Konuyu alan yoksa alıp liste yapayım mı?