Yaa sizin sonucunuz kaç çıkmıştı Allah bağışlasın 2 çocuğunuzuda inşallahhhhBenim ikinci bebegim olcak nasip olursa ama banada geçmiyor hiç :)) daha dr a da gitmedim hiç sadece kan verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sizin sonucunuz kaç çıkmıştı Allah bağışlasın 2 çocuğunuzuda inşallahhhhBenim ikinci bebegim olcak nasip olursa ama banada geçmiyor hiç :)) daha dr a da gitmedim hiç sadece kan verdim
Amin canım inşş. Benim kan adetin beşinci günü 195 çıktı. Cuma tekrar yaptırıp ona göre dr a gideceğim inş :)Yaa sizin sonucunuz kaç çıkmıştı Allah bağışlasın 2 çocuğunuzuda inşallahhhh
Canim korkulacak bise yokVajinal muayene nasil yapiliyor ilk kez yaptiricam tedirginim ve biraz utanıyorum
Hadi çook sevindimm canımmm çok güzelllAmin canım inşş. Benim kan adetin beşinci günü 195 çıktı. Cuma tekrar yaptırıp ona göre dr a gideceğim inş :)
Sakin ol canım. Biraz gerilirsin ilk muayene diye belki ama en güvenilir muayene bu.Vajinal muayene nasil yapiliyor ilk kez yaptiricam tedirginim ve biraz utanıyorum
Utanmana gerek yok, günde kaç kişiyi muayene ediyorlar sonuçta. Korkulacak bir şey de yok. Genel olarak muayenelerim hep vajinal oldu benim. Ağrı acı falan olmayacak yani.Vajinal muayene nasil yapiliyor ilk kez yaptiricam tedirginim ve biraz utanıyorum
Geçmiş olsun Merve ya. Hasimato değildir inşallah ama zaten ilaçla hallediyorlar öyle bir şey varsa da. İyi yapmışsın randevuyu erkene almakla.Troid hastaları kimdi? Valla nickleri karıştırıyom hala.
Ben bugün tekrar kan verdim dahiliyede. Ultrasonla da bakıldı troidlere. Kan geç çıkar diye sonucu yarın gösterecem. Cuma günkü kadındoğum randevumu da yarına aldım.
Ultrasonda bana biraz haşimato görünümü var dendi.
Gecmis olsun en kisa zamanda bu sorunu halledersin insallahTroid hastaları kimdi? Valla nickleri karıştırıyom hala.
Ben bugün tekrar kan verdim dahiliyede. Ultrasonla da bakıldı troidlere. Kan geç çıkar diye sonucu yarın gösterecem. Cuma günkü kadındoğum randevumu da yarına aldım.
Ultrasonda bana biraz haşimato görünümü var dendi.
Hetorojen bi görünüm var dedi. Daha homojen olmalıydı dedi. Ben çok bilmiş bi görüntü veriyom galiba bana siz de bakın ekrana göreceksiniz dedi adam. Ben de hmmm filan yapıyom.Geçmiş olsun Merve ya. Hasimato değildir inşallah ama zaten ilaçla hallediyorlar öyle bir şey varsa da. İyi yapmışsın randevuyu erkene almakla.
Sagol canım inşallahGecmis olsun en kisa zamanda bu sorunu halledersin insallah
Aaa evet öyle gibi ama kan sonucu gelmeden net bir şey söylemek istemem deseydin.Hetorojen bi görünüm var dedi. Daha homojen olmalıydı dedi. Ben çok bilmiş bi görüntü veriyom galiba bana siz de bakın ekrana göreceksiniz dedi adam. Ben de hmmm filan yapıyom.
O zaman detaylara geçecek rezil olcam yok yook. Histereskopimi yapan doktorum da bana histereskopi islem sonrası görüntüleri izletmisti. Öncesinin hsg görüntülerini göstermişti baska hastanınAaa evet öyle gibi ama kan sonucu gelmeden net bir şey söylemek istemem deseydin.
Olablr canım 15-20 dk uzanın diyorlarSagol canim benim agrim oldu cok kisa sureli batma seklinde ama yatma sansim yoktu oturdugum icin sanirim
Adamlar ikinci bir fikir almak istiyor demek ki senden de. Doktor görüntüsü veriyorsundur belki kız.O zaman detaylara geçecek rezil olcam yok yook. Histereskopimi yapan doktorum da bana histereskopi islem sonrası görüntüleri izletmisti. Öncesinin hsg görüntülerini göstermişti baska hastanın
Yaa sormaAdamlar ikinci bir fikir almak istiyor demek ki senden de. Doktor görüntüsü veriyorsundur belki kız.
Bu fitil sert, hap yapisindaysa koyduktan sonra oturunca batması normal. Yumuşayınca batma hissi geçiyor muhtemelen.Sagol canim benim agrim oldu cok kisa sureli batma seklinde ama yatma sansim yoktu oturdugum icin sanirim
Trombofili paneli ve karyotip analizimi?Ben öğrenir öğrenmez başladım. Benim kaybım yok. Pıhtılasma testi yaptırmıştım öğrendim.
Yes canım.Trombofili paneli ve karyotip analizimi?