2021 Aralık Anneleri

Troid hastaları kimdi? Valla nickleri karıştırıyom hala. 🤣

Ben bugün tekrar kan verdim dahiliyede. Ultrasonla da bakıldı troidlere. Kan geç çıkar diye sonucu yarın gösterecem. Cuma günkü kadındoğum randevumu da yarına aldım.

Ultrasonda bana biraz haşimato görünümü var dendi. 😑

Vajinal muayene nasil yapiliyor ilk kez yaptiricam tedirginim ve biraz utanıyorum 🤦🏻‍♀️😥
Utanmana gerek yok, günde kaç kişiyi muayene ediyorlar sonuçta. Korkulacak bir şey de yok. Genel olarak muayenelerim hep vajinal oldu benim. Ağrı acı falan olmayacak yani.

Ben bugün tekrar kan verdim dahiliyede. Ultrasonla da bakıldı troidlere. Kan geç çıkar diye sonucu yarın gösterecem. Cuma günkü kadındoğum randevumu da yarına aldım.

Geçmiş olsun Merve ya. Hasimato değildir inşallah ama zaten ilaçla hallediyorlar öyle bir şey varsa da. İyi yapmışsın randevuyu erkene almakla.

Gecmis olsun en kisa zamanda bu sorunu halledersin insallah

Geçmiş olsun Merve ya. Hasimato değildir inşallah ama zaten ilaçla hallediyorlar öyle bir şey varsa da. İyi yapmışsın randevuyu erkene almakla.
Hetorojen bi görünüm var dedi. Daha homojen olmalıydı dedi. Ben çok bilmiş bi görüntü veriyom galiba bana siz de bakın ekrana göreceksiniz dedi adam. Ben de hmmm filan yapıyom. :KK70:

O zaman detaylara geçecek rezil olcam yok yook. Histereskopimi yapan doktorum da bana histereskopi islem sonrası görüntüleri izletmisti. Öncesinin hsg görüntülerini göstermişti baska hastanın 🤣🤣
Adamlar ikinci bir fikir almak istiyor demek ki senden de. Doktor görüntüsü veriyorsundur belki kız.

X