Muhtemelen psikolijik canımSenin bulantı bayagı erken baslamış cnm
20. Haftada maalesef6+1 canım. Ne zaman bitmişti bulantın
benim bulantım var bugün sabahta kustumKac haftalıksın canım. Bnmde 6. Haftada başlamıştı bulantı ilk gebelikte. şimdilik yok bakalım
İnş uzun sürmez canımmbenim bulantım var bugün sabahta kustum
Ağrı yok akıntı çokProgesteron kullanan kizceler fitil koyduktan yarim saat sonra bi agri oluyor mu o bolgenizde bir de cok akintiniz oluyor mu ben de hic yoktu simdi ic camasirim islaniyor
Ay sagol mervis demek ki ilacin yan etkileri gibi birs3y aman tutunsun bebisler de biz katlanirizAğrı yok akıntı çok
Ağrı yok ama akıntı var canım fazlalığı atıyormuş vücutProgesteron kullanan kizceler fitil koyduktan yarim saat sonra bi agri oluyor mu o bolgenizde bir de cok akintiniz oluyor mu ben de hic yoktu simdi ic camasirim islaniyor
Sagol canimAğrı yok ama akıntı var canım fazlalığı atıyormuş vücut
Amiin hoşgeldiiin.Herkese merhabalarrrHepimize hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla, sırayla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Aminn Hoşgeldin. Kaç haftalıksın :)Herkese merhabalarrrHepimize hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla, sırayla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Bugün kan testim 28 çıktıAminn Hoşgeldin. Kaç haftalıksın :)
Pazar günü hafif başlayan bulantım artarak devam etti, karın ağrım var, başım dönüyorKızlar belirtileriniz devam ediyor mu. Bi kaç gündür bende hiç bir belirti yok. Bulantı filan daha başlamadı zatn erken çünkü
İnş saglıkla kavuşursun bebegin. Bende erken ögrendim erken ögrenincede vakit geçmiyor :)Bugün kan testim 28 çıktımuhtemelen 3 haftalığım henüz yumurtlamadan sonra 14. Günüm bugün inşallah güzel ilerler değerim
Yook hiç geçmiyor gerçekten aklımda deli sorularİnş saglıkla kavuşursun bebegin. Bende erken ögrendim erken ögrenincede vakit geçmiyor :)
Benim ikinci bebegim olcak nasip olursa ama banada geçmiyor hiç :)) daha dr a da gitmedim hiç sadece kan verdimYook hiç geçmiyor gerçekten aklımda deli sorularşimdi 2 gün 2 yıl gibi gelicek bana