Sürekli bakılıyor sandım ben 1000 leri hiç görmedim de doktorumda mı sıkıntı var dedimYok en basta 2 kez baktı düzenli artış var mı diye sonra keseye çağırdı.
Yok canım benim doktor hep alttan bakiyorKarindanmi cnmgozun aydin
Bugün 4+6 oldum. Beta pazartesi 2200 küsur duGözün aydın canım beta kaçdı kaçıncı hftada gördün
Çok iyi bende pazartesi öğrendim 121 di 3+6 dı 10 gün sonra tekrar gideceğimBugün 4+6 oldum. Beta pazartesi 2200 küsur du
Ayy bende var ya hafif bulantı bişey yiyin bulanıyorumKızlar belirtileriniz devam ediyor mu. Bi kaç gündür bende hiç bir belirti yok. Bulantı filan daha başlamadı zatn erken çünkü
Senin bulantı bayagı erken baslamış cnmAyy bende var ya hafif bulantı bişey yiyin bulanıyorum
24 haftada idari izne çıkmayı planlıyorumKızlar çalışan bayanlar iş yerinize ne zaman bildireceksiniz acaba
Yaklasik benim de betam cuma gunu senin bugunku degerin gibi olcak insallhBugün 4+6 oldum. Beta pazartesi 2200 küsur du
Benim de bi kaç gün hiçbir belirtim yoktu canım. Pazartesi günü mide bulantısıyla uyandım. 3 gündür zorla yemek yiyorumKızlar belirtileriniz devam ediyor mu. Bi kaç gündür bende hiç bir belirti yok. Bulantı filan daha başlamadı zatn erken çünkü
Çare başka özele kaçamak yapmak arada
Artmistir canim sabret sen de goreceksin insallahCumartesi yaptırdım canım en son 287 idi
Kac haftalıksın canım. Bnmde 6. Haftada başlamıştı bulantı ilk gebelikte. şimdilik yok bakalımBenim de bi kaç gün hiçbir belirtim yoktu canım. Pazartesi günü mide bulantısıyla uyandım. 3 gündür zorla yemek yiyorum
Beta yüksek de olsa kalp için 1 hafta daha geçmesi gerekebilir.Hanımlar doktorum kan vermeden önce değerim istediği gibiyse 6 gün sonra kese için 10 gün sonrada kalp atışı için çağırrım demişti sonra kan verdim ve 9 nisanda betam 124 iken 22 nisana randevu verdi ama betam 2 günde 3.5 kat artış göstermiş doktorum değerimin çok güzel olduğunu söyledi ve tarih verdi 2 kat hesaplama yaptım söylediği gün 7000-8000 civarı olacak sizce sadece kese için mi çağırdı kalp atışı da duyulur mu sürekli gel git yapmayayım diye mi tek seferde çağırdı çok merak ediyorum
Gözün AydınKese göründü kizlar
Maşallah güzel artmış demekki. Bence kalp atışı duyulur. İnşşş iki güzel haberide verir dr unHanımlar doktorum kan vermeden önce değerim istediği gibiyse 6 gün sonra kese için 10 gün sonrada kalp atışı için çağırrım demişti sonra kan verdim ve 9 nisanda betam 124 iken 22 nisana randevu verdi ama betam 2 günde 3.5 kat artış göstermiş doktorum değerimin çok güzel olduğunu söyledi ve tarih verdi 2 kat hesaplama yaptım söylediği gün 7000-8000 civarı olacak sizce sadece kese için mi çağırdı kalp atışı da duyulur mu sürekli gel git yapmayayım diye mi tek seferde çağırdı çok merak ediyorum
6+1 canım. Ne zaman bitmişti bulantınKac haftalıksın canım. Bnmde 6. Haftada başlamıştı bulantı ilk gebelikte. şimdilik yok bakalım