- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Aynnn bende aynıBen ozele gidiyorken doktor 2hafta sonra dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynnn bende aynıBen ozele gidiyorken doktor 2hafta sonra dedi
Yaaaa ne güzel sağlıkla gelsinlerKızlar iki kese
Hakkında hayırlısı olsun inşallahAynen soyle konustu, ben dedim ki gecen hafta gec dollenme buyuk ihtimal kese küçük dediniz demiştiniz bir daha bakalim mi dedim, o da tamam bakalım dedi, sonra bu kese düzgün sekillenmemis hatta bak burda birkaç şekil daha var mol gebelik gibi dedi yeniden beta değerimi istedi internetten ultrason görüntülerine bakinca bende mol gebelik olduğunu düşünüyorum artık bugün netleşir
Yaa gözün aydıınKızlar iki kese
İnşallah sağlıkla devam ederYaa gözün aydıın
Amin cümlemizinnnYaaaa ne güzel sağlıkla gelsinler
Canım gözün aydın betan kaçtııııKese göründü kizlar
Hadi hayırlı olsun.Kese göründü kizlar
Pazartesi 2200 küsur du canım.Canım gözün aydın betan kaçtıııı
Masallah tam surpriz olmusKizlar hayırlı olsun bende sizleyim rabbimin izniyle henuz 4 aylik bi evladım var tup bebek tedavisi ile.buda dogal yoldan oldu ..cok şükür. Rabbim hepimize saglikli doğumlar nasip etsin
Karindanmi cnmgozun aydinPazartesi 2200 küsur du canım.
Gozun aydin tatlim masallah degerlerin nasildiİnşallah sağlıkla devam eder
Benim gözükmüştü 4+5 ken vajinal ultrasonlaKizlar yarin dr a gdecegm kese görünür mü acaba acele mi ediyorm
Bazen sancılar oluyor korkuyorum o yuzden bir an önce gitmek istedim
Takvime göre 4+4 filan kese icin erken olabilir mi?
Burda herkes görmüş sanki:) masallah
Görenler kac haftalikken gördünüz?
Değerlerinize her gittiğinizde bakıyor mu doktor ben bat 1 gün varken gittim bi ozaman baktı sonra kese için çağardı kan falan vermedim bidaha normal mi yoksa benim doktor mu anormal haftaya da kalp atışı için gidicemBu değerle vajinal görünür. Benim 4500 civarıyken yolk görüenmemisti sadece kese görünmüştü.
Maşallah sağlıkla al kucağına inşallahKızlar iki kese
Gözün aydın canım beta kaçdı kaçıncı hftada gördünKese göründü kizlar
Hayırlı olsun. Ilk defamı gıttınız doktoraKızlar iki kese
Gözün aydııınKese göründü kizlar
Yok en basta 2 kez baktı düzenli artış var mı diye sonra keseye çağırdı.Benim gözükmüştü 4+5 ken vajinal ultrasonla
Değerlerinize her gittiğinizde bakıyor mu doktor ben bat 1 gün varken gittim bi ozaman baktı sonra kese için çağardı kan falan vermedim bidaha normal mi yoksa benim doktor mu anormal haftaya da kalp atışı için gidicem