2021 Aralık Anneleri

Aynen soyle konustu, ben dedim ki gecen hafta gec dollenme buyuk ihtimal kese küçük dediniz demiştiniz bir daha bakalim mi dedim, o da tamam bakalım dedi, sonra bu kese düzgün sekillenmemis hatta bak burda birkaç şekil daha var mol gebelik gibi dedi yeniden beta değerimi istedi internetten ultrason görüntülerine bakinca bende mol gebelik olduğunu düşünüyorum artık bugün netleşir
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kizlar yarin dr a gdecegm kese görünür mü acaba acele mi ediyorm
Bazen sancılar oluyor korkuyorum o yuzden bir an önce gitmek istedim
Takvime göre 4+4 filan kese icin erken olabilir mi?
Burda herkes görmüş sanki:) masallah
Görenler kac haftalikken gördünüz?
Benim gözükmüştü 4+5 ken vajinal ultrasonla
Bu değerle vajinal görünür. Benim 4500 civarıyken yolk görüenmemisti sadece kese görünmüştü.
Değerlerinize her gittiğinizde bakıyor mu doktor ben bat 1 gün varken gittim bi ozaman baktı sonra kese için çağardı kan falan vermedim bidaha normal mi yoksa benim doktor mu anormal 😊haftaya da kalp atışı için gidicem

Kizlar simdi benim ara ara lekelenmem oluyor ve kasik agrim var benim kese 10mm olmasina ragmen karindan goremedi doktor cunku rahmim tersmis ama su durumda vajinal nasil baktirabilirim kafam cok karisik

Benim gözükmüştü 4+5 ken vajinal ultrasonla
Değerlerinize her gittiğinizde bakıyor mu doktor ben bat 1 gün varken gittim bi ozaman baktı sonra kese için çağardı kan falan vermedim bidaha normal mi yoksa benim doktor mu anormal 😊haftaya da kalp atışı için gidicem
Yok en basta 2 kez baktı düzenli artış var mı diye sonra keseye çağırdı.

X