Senin haftan göre iyi değer neden tekrar kan veriyorsunMerhaba gençler. Ben de Aralık annesi olacağım kısmetse. Allah hepimize sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin.
Çarşamba beta hcg 210du. Bugün tekrar kan vereceğim bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin haftan göre iyi değer neden tekrar kan veriyorsunMerhaba gençler. Ben de Aralık annesi olacağım kısmetse. Allah hepimize sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin.
Çarşamba beta hcg 210du. Bugün tekrar kan vereceğim bakalım.
Merhaba hayırlı olsun sizinle aynı dönemdeyiz benımde çarşamba günü kahverengi leke oldu cok azdı ama çamaşımda görünüyordu. Sonra peceteye de geldı gerçekten colk korktum doktoru aradım korkma normal rahime yerlesıyor dedı valla o cok panıkleyıncede riske atmayalım o zaman iğne atalım dedi ıgne atıldım. Sonra tamamen kesıldı ama aksama kadar kasıklarımda kucuk kucuk sancılar oldu. Dün ve bugun ıyıyım kendımı yormamay calısıyorum 10.haftaya kadar da yuruyus yapmayı dusunmuyorum ama uzun yola cıkıcaz ınsallah sorun olmaz. Onun dısında mıde bulantı kusmanız varmı sızınPembe akıntıyı daha yenı bende gördüm ya yarın doktora gidecegım
Ben bunu aldım doktorlar folbiol verıyor ama folbiol gebelıkte cok fazla.Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Fazla derken nasıl yaniBen bunu aldım doktorlar folbiol verıyor ama folbiol gebelıkte cok fazla.
Normalde 400mg almamız gerekiyor folbiol de bu oran cok yuksek. Sız yıne kendınız doktora eczacınızla dansın. Düşük yapmıs folık degerı cok dusuk olanlara daha farklıdır belkıdeFazla derken nasıl yani
Bana yolculuk yasak dedı doktora sordunuz mu yolculuk konusunu .. bulantı hafıf hafıf var kusmada daha şimdiye kadar bır kere kustum ondada boş miğfeme su içtim o yüzden oldu . Çok ayakta durduğum zaman hemen kasınlarkmda agrı hissediliyor Birde süreklı uykum var.Merhaba hayırlı olsun sizinle aynı dönemdeyiz benımde çarşamba günü kahverengi leke oldu cok azdı ama çamaşımda görünüyordu. Sonra peceteye de geldı gerçekten colk korktum doktoru aradım korkma normal rahime yerlesıyor dedı valla o cok panıkleyıncede riske atmayalım o zaman iğne atalım dedi ıgne atıldım. Sonra tamamen kesıldı ama aksama kadar kasıklarımda kucuk kucuk sancılar oldu. Dün ve bugun ıyıyım kendımı yormamay calısıyorum 10.haftaya kadar da yuruyus yapmayı dusunmuyorum ama uzun yola cıkıcaz ınsallah sorun olmaz. Onun dısında mıde bulantı kusmanız varmı sızın
Sıze ıgne atıldı mı pembe akıntıdan sonra. Doktora sorucam yolculuk meselesini bakalım ne dıcek. Salı gunu kalp atisi için kontrole gidicem. Siz kalp atışı dinlediniz mi? Allah sağlıkla huzurla mutlulukla bu süreci geçirmeyi nasip etsinBana yolculuk yasak dedı doktora sordunuz mu yolculuk konusunu .. bulantı hafıf hafıf var kusmada daha şimdiye kadar bır kere kustum ondada boş miğfeme su içtim o yüzden oldu . Çok ayakta durduğum zaman hemen kasınlarkmda agrı hissediliyor Birde süreklı uykum var.
S
Sıze ıgne atıldı mı pembe akıntıdan sonra. Doktora sorucam yolculuk meselesini bakalım ne dıcek. Salı gunu kalp atisi için kontrole gidicem. Siz kalp atışı dinlediniz mi? Allah sağlıkla huzurla mutlulukla bu süreci geçirmeyi nasip etsin
İnşallahYok iğne degılde hap verdı .benımde salı günü kontrolum . Salı günü kalp atışımızda görürüz inş
İkiye katlayıp katlamadığını görmek için. Doktor az bu çok yeni olabilir iki gün sonra bir daha kan ver dedi. Verdim bugün ama sonuçlar pazartesi öğleden sonra çıkacakmış.Senin haftan göre iyi değer neden tekrar kan veriyorsun
Benim sülalemde araştırıyorum yok ikiz. Çift yumurta ikizi kadın kaynaklı olmalıymış. Sonuçta kadınçift yumurtlazsa erkeğin etkisi yokmuş. Ama eşimin abisinin ve kızkardeşinin ikizleri var. Değişik bir durum yani.MasaAllah ailede ikiz kesin vardır dimi canım..
Benimde eşim ikiz, ikiz kız kardeşi var bende bakmıştım ama erkekten geçmiyormuş. Üzücü. Yine de bir ümit bekliyorum kese görene kadarBenim sülalemde araştırıyorum yok ikiz. Çift yumurta ikizi kadın kaynaklı olmalıymış. Sonuçta kadınçift yumurtlazsa erkeğin etkisi yokmuş. Ama eşimin abisinin ve kızkardeşinin ikizleri var. Değişik bir durum yani.
Sağlıkla doğsunlar inş karışık bir durum gerçektenBenim sülalemde araştırıyorum yok ikiz. Çift yumurta ikizi kadın kaynaklı olmalıymış. Sonuçta kadınçift yumurtlazsa erkeğin etkisi yokmuş. Ama eşimin abisinin ve kızkardeşinin ikizleri var. Değişik bir durum yani.
Yok ikizlerim 4.5 yaşındalar. Şimdi de 5 haftalık tekrar hamileyim 4. Çocuğum olacak Allah kısmet ederseSağlıkla doğsunlar inş karışık bir durum gerçekten
Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ama benim sürpriz kesem 8+3 de görünmüştü. Kalp atışı ile birlikte.Benimde eşim ikiz, ikiz kız kardeşi var bende bakmıştım ama erkekten geçmiyormuş. Üzücü. Yine de bir ümit bekliyorum kese görene kadar
İnşallah canım hayırlısı neyse onu versin AllahAllah gönlünüze göre versin inşallah. Ama benim sürpriz kesem 8+3 de görünmüştü. Kalp atışı ile birlikte.
İkisi aynı anda gözükmedıler miAllah gönlünüze göre versin inşallah. Ama benim sürpriz kesem 8+3 de görünmüştü. Kalp atışı ile birlikte.
Aaaa maşaAllah buda ikiz oluyomuşYok ikizlerim 4.5 yaşındalar. Şimdi de 5 haftalık tekrar hamileyim 4. Çocuğum olacak Allah kısmet ederse
Amin mi desem gebeliğini düşünmesem çook isterdimAaaa maşaAllah buda ikiz oluyomuş