2021 Aralık Anneleri

Bat 6 gün 47.70 dı .benımki
Eğer ıkı günde attıysa siz muhtemelen 28 degılde 30 günde bır adet oluyorsunuz. Bende 28 günde bır dıye biliyordum ama doktor o gecikmelerinde saymamız gerektıgınj söylemişti . İnş hamişsinizdir 🥰

Merhaba arkadaşlar, Allah nasip ederse bende aralık annesi olucam İnşAllah ☺️ Ama kafamda ufak tefek sorular var rica etsem yardımcı olmanız mümkün mü, son adet tarihim 3 mart sonrasında ovulasyon takibi ile yumurtlama günlerimi belirledim 17 ve 18. Günler yumurtlama görünce 19. Günde yumurtam çatladı, sormak istediğim asıl soruya geleyim reglim 1 gün gecikti beta hcg testi verdim 74 çıktı sizce normal mi ben biraz korktum, çünkü gecikmem 3 günde olabilir 1 günde olabilir, önce ki regllerim 28 günde bir oluyordu, mart reglim 30 günde olmuş oldu eğer 2 gün ileri atmışsa 1 günlük gecikmem söz konusu, önce ki regllerimle kıyaslarsam 3 günlük gecikmem var, son olarakta reglime yakın 2 gün pembe, 2-3 günde kahverengi akıntım oldu çok az az geldiler. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin 🤲🏻
Mrblar 🙋🏻‍♀️ Seninle aynı kaderi yaşıyoruz:) son adet tarihim 3 mart. adetin 18.gunu yani 21 Mart'ta tek iliskiyle dun sabah cift cizgi gördüm. benim de adetim ya 28gunde bir oluyo ya 36 gunde bir. subatta 28.gun olmustum. oyuzden tam olarak adet gecikmesinden bahsedemem ama sanirim bugun olmam gerekiyodu yumurtlamaya gore. 1 nisanda tek cizgi çıkmıştı 3 nisanda silik cift. yoğun çalıştığım icin doktora nezaman giderim bilmiyorum ama en azından gidebilirsem yarın bi ozel hastanede kan verip deger ogreniyim diyorum. bide carsamba verir artışına bakarim sonra da direk 2 hafta sonra falan doktora giderim.. Hakkımızda hayirlisi olsun, saglikla gelsin bebisler🥰

Merhabalar bnm de bat a 5 gün kala erken testte ince pembe çizgi çıktı. Kanserdim beta 19 çıktı Bakalım bugün tekrar vericem kan Bnmde 2. Gebelik olacak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Adete 3 gün var beta 73.4 çıkmış kese ne zaman gözükür acaba 10 yıl arayana olunca unutmuşum herşeyi 😂

Bat 6 gün 47.70 dı .benımki
Eğer ıkı günde attıysa siz muhtemelen 28 degılde 30 günde bır adet oluyorsunuz. Bende 28 günde bır dıye biliyordum ama doktor o gecikmelerinde saymamız gerektıgınj söylemişti . İnş hamişsinizdir 🥰
Merhaba, normalde 28 günde bir oluyorum ama son reglim beni çok şaşırttı 30.günde geldi gecikmemi çok kestiremiyorum 74 çıktı ☺️ Eğer 30 günü varsayarsak 1 gün gecikme, 28 günü varsayarsak 3 gün gecikme görünüyor ☺️ İnşallah sorunsuz problemsiz değerlerimiz yükselir 🤲🏻

Mrblar 🙋🏻‍♀️ Seninle aynı kaderi yaşıyoruz:) son adet tarihim 3 mart. adetin 18.gunu yani 21 Mart'ta tek iliskiyle dun sabah cift cizgi gördüm. benim de adetim ya 28gunde bir oluyo ya 36 gunde bir. subatta 28.gun olmustum. oyuzden tam olarak adet gecikmesinden bahsedemem ama sanirim bugun olmam gerekiyodu yumurtlamaya gore. 1 nisanda tek cizgi çıkmıştı 3 nisanda silik cift. yoğun çalıştığım icin doktora nezaman giderim bilmiyorum ama en azından gidebilirsem yarın bi ozel hastanede kan verip deger ogreniyim diyorum. bide carsamba verir artışına bakarim sonra da direk 2 hafta sonra falan doktora giderim.. Hakkımızda hayirlisi olsun, saglikla gelsin bebisler🥰
Yaa evet tarihlerimiz yakın çok benziyor 🥰 bizimde 12-14-16-18 tarihlerinde ilişki yaşandı 19unda yani döngümün 17.gününde çatlama göründü ama o gün mü tutundu farklı bir gün mü Allah bilir çünkü ayın 22sinde soluk pembe akıntım geldi o günde tutunmaya başlamış olabilir ☺️ Salı gününe doktora gidicem inşallah değerim artmıştır rabbim herkesin bebeğini korusun sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻

Merhaba, normalde 28 günde bir oluyorum ama son reglim beni çok şaşırttı 30.günde geldi gecikmemi çok kestiremiyorum 74 çıktı ☺️ Eğer 30 günü varsayarsak 1 gün gecikme, 28 günü varsayarsak 3 gün gecikme görünüyor ☺️ İnşallah sorunsuz problemsiz değerlerimiz yükselir 🤲🏻
Benim 2 mart son adet tarihi. 26 gün sürüyor geçen çarşamba beta Hcg 150 çıktı aile hekimi düşük değer kadın doğuma git dedi. Gitmedim ama sizinkilere bakınca aynı gibi. 1 hafta bekleyip kese görmeye gideyim inşallah

Benim 2 mart son adet tarihi. 26 gün sürüyor geçen çarşamba beta Hcg 150 çıktı aile hekimi düşük değer kadın doğuma git dedi. Gitmedim ama sizinkilere bakınca aynı gibi. 1 hafta bekleyip kese görmeye gideyim inşallah

2 günde bir değerin arttığını düşünürsek şu an keseyi görebilirsin, git bence :KK200:

Slm arkadaşlar bende geldim 7 Aralık ta görünüyor doğum bir aksilik olmazsa inşaAllah geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay sürpriz bir şekilde geldi gebelik hayırlısı olsun herkes için

Topiği almak isteyen olmadı mı başa liste filan yapmak için?

Slm arkadaşlar bende geldim 7 Aralık ta görünüyor doğum bir aksilik olmazsa inşaAllah geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay sürpriz bir şekilde geldi gebelik hayırlısı olsun herkes için
Benim de 6 aralık görünüyor hayırlısıyla inşallah. 🤲🏻 Kan değerlerin kaç?

1.39.5 geciken batta 4.günde 2.123.2 iki gün arayla verdiğim 3.gün kü de 151.7 sağlık ocağındaki dr tiroid lere bakalım dedi o yüzden 3.gün bidaha verdim geçen pazartesi: 981.51 cuma verdim en son 3193.0 canım 🥰🧿

Benim de 6 aralık görünüyor hayırlısıyla inşallah. 🤲🏻 Kan değerlerin kaç?
Bat gecikince verdim geçen ay idrar da tek çizgi çıktı 8.gün bat geçince kanda 12.günde pozitif çıktı kanamam olunca kimyasal gebelik geçirdim 😔

X