Stres yerine keyfini çıkarmak en güzeli. Fazla düşünmemek ve araştırmamak lazımmışİçim rahatladı biraz ya inşallah hepimizim sağlıkla ilerler hamileliğimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stres yerine keyfini çıkarmak en güzeli. Fazla düşünmemek ve araştırmamak lazımmışİçim rahatladı biraz ya inşallah hepimizim sağlıkla ilerler hamileliğimiz
Geç döllenme olmuş olabilir herkesin aynı çıkmıyor hatta herkesin aynı da artmıyor. Canınızı sıkmayın iki gün sonra tekrarlar bakarsınız artmış mı diye.Sağlıkla gelsin bebişleriniz
Amin Teşekkürler canım inşallahAllah bağışlasın Şu dönemde beklemek en mantıklısı tabi. Güzel haberler alırsın inşallah
Artışı bilmiyorum hastaneye de gitmeyeyim diyorum burda corona çok arttıİlk öğrendiğin değere takılma arkadaşım önemli olan artışı nasıl
Amin Teşekkürler canım inşallah
Artışı bilmiyorum hastaneye de gitmeyeyim diyorum burda corona çok arttı
Sat 9 Şubatİlk beta baktırdım. Cumartesi adet olmam gerekiyordu, çarşamba baktırdım sat 2 mart. Sizin sat ve bat ne
Keseyi görmüşsünüzdür o zaman, kalp atışını duymaya ne zaman gideceksinizSat 9 Şubat
Bat 9 Mart
15 martta beta 47.70
19 mart beta 205
24 Mart beta 1450
26 Mart beta 4200
geç döllenme dedıler. Beta düşük diye düşünmeyin hiç Olmasa benımkı olmazdı.
Amin benim de sat 2 mart 3.gebelik 2.bebeğim inşallahMerhabalar, ben de aranıza katıldım. Sat 2 Mart. 29 Mart evdeki testimi ekliyorum. Damlattığım an pembelik silinmeden bunu görüp attım. Henüz kimseye söylemedim çünkü 3. Gebelik 4. Bebeğim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
3. Gebelik 4. Bebek maşallahMerhabalar, ben de aranıza katıldım. Sat 2 Mart. 29 Mart evdeki testimi ekliyorum. Damlattığım an pembelik silinmeden bunu görüp attım. Henüz kimseye söylemedim çünkü 3. Gebelik 4. Bebeğim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Salı günü tekrardan gıdecegımKeseyi görmüşsünüzdür o zaman, kalp atışını duymaya ne zaman gideceksiniz
Canım bence de değerlere bakıp stres yapma en basitinden ınternette hafta hafta betahcg değerleri tablosu ordaki değerlere bakınca aslında çok da normal değerlerde olduğunu görürsün senin değerininİçim rahatladı biraz ya inşallah hepimizim sağlıkla ilerler hamileliğimiz
Evet 2. İkiz oldu3. Gebelik 4. Bebek maşallah
Evet biraz rahatladm ve mutluluğunu yaşamak istiyorum ilk çocuğum olacak kısmetseCanım bence de değerlere bakıp stres yapma en basitinden ınternette hafta hafta betahcg değerleri tablosu ordaki değerlere bakınca aslında çok da normal değerlerde olduğunu görürsün senin değerinin
Stres yapma gebelikte en sıkıntılı şey stres ve üzüntü anın keyfini çıkar inşallah güzel sonuçlar almış olarak buraya yazacaksin
MasaAllah ailede ikiz kesin vardır dimi canım..Evet 2. İkiz oldu
Merhaba sağlıkla ilerlesin hepimizin inş bayadır okuyorum hcg kişiye göre çok değişken çoğu kişide 2 katı olmuyor zaten bunu sıkıntı yapmayın kendinize bence..Merhaba hanımlar. Rabbim izin verirse bende aralık annesi olucam. Benimki tüp bebek olduğu için çok daha endişeliyim. 5. Denememde pozitifi gördüm şükürler olsun. 2 gün önce beta hcg 96 çıkmıştı 36 saat sonra 178 çıktı. Tam 2 katı değil ama biraz üzüldüm. Sizce nasıl. Bu arada benimde tsh yüksekti tedaviden önce sabahları 0.50 mg ilaca başladım yaklaşık 7 8 aydır içiyorum 1.5 filandı en son.
Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi. Benim de çarşamba150 çıktı aile hekimi düşük değer gibi kadın doğuma git dedi, bi daha da gitmedim.Merhaba hanımlar. Rabbim izin verirse bende aralık annesi olucam. Benimki tüp bebek olduğu için çok daha endişeliyim. 5. Denememde pozitifi gördüm şükürler olsun. 2 gün önce beta hcg 96 çıkmıştı 36 saat sonra 178 çıktı. Tam 2 katı değil ama biraz üzüldüm. Sizce nasıl. Bu arada benimde tsh yüksekti tedaviden önce sabahları 0.50 mg ilaca başladım yaklaşık 7 8 aydır içiyorum 1.5 filandı en son.