2021 Aralık Anneleri

Geç döllenme olmuş olabilir herkesin aynı çıkmıyor hatta herkesin aynı da artmıyor. Canınızı sıkmayın iki gün sonra tekrarlar bakarsınız artmış mı diye.Sağlıkla gelsin bebişleriniz:nazar:

Allah bağışlasın😊 Şu dönemde beklemek en mantıklısı tabi. Güzel haberler alırsın inşallah🙏
Amin Teşekkürler canım inşallah
İlk öğrendiğin değere takılma arkadaşım önemli olan artışı nasıl
Artışı bilmiyorum hastaneye de gitmeyeyim diyorum burda corona çok arttı

İlk beta baktırdım. Cumartesi adet olmam gerekiyordu, çarşamba baktırdım sat 2 mart. Sizin sat ve bat ne
Sat 9 Şubat
Bat 9 Mart

15 martta beta 47.70
19 mart beta 205
24 Mart beta 1450
26 Mart beta 4200

geç döllenme dedıler. Beta düşük diye düşünmeyin hiç Olmasa benımkı olmazdı.

Merhabalar, ben de aranıza katıldım. Sat 2 Mart. 29 Mart evdeki testimi ekliyorum. Damlattığım an pembelik silinmeden bunu görüp attım. Henüz kimseye söylemedim çünkü 3. Gebelik 4. Bebeğim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.

Eklentiler

• 28BF58B9-21DC-4233-97BA-BDF437B694C6.jpeg
    28BF58B9-21DC-4233-97BA-BDF437B694C6.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 34
Merhabalar, ben de aranıza katıldım. Sat 2 Mart. 29 Mart evdeki testimi ekliyorum. Damlattığım an pembelik silinmeden bunu görüp attım. Henüz kimseye söylemedim çünkü 3. Gebelik 4. Bebeğim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.
Amin benim de sat 2 mart 3.gebelik 2.bebeğim inşallah

3. Gebelik 4. Bebek maşallah😊

İçim rahatladı biraz ya 🙏 inşallah hepimizim sağlıkla ilerler hamileliğimiz
Canım bence de değerlere bakıp stres yapma en basitinden ınternette hafta hafta betahcg değerleri tablosu ordaki değerlere bakınca aslında çok da normal değerlerde olduğunu görürsün senin değerinin

Stres yapma gebelikte en sıkıntılı şey stres ve üzüntü anın keyfini çıkar inşallah güzel sonuçlar almış olarak buraya yazacaksin

Bu arada aramızda benim gibi başka manyak var mı merak ettim? Şöyle ki;

Benim evde yaptığım gebelik testi çok çok silik çıkmıştı adetime 2 gün vardı yaptığımda bugün doktor da beta değerime de hazır bakmadı bir test yapayım bakayım değişiklik var mı dedim ve saniyeler içinde hamilelik çizgisi çok belirgin çıktı 😆 evet ev testinde de artık tescilli hamıleyım 😙

Canım bence de değerlere bakıp stres yapma en basitinden ınternette hafta hafta betahcg değerleri tablosu ordaki değerlere bakınca aslında çok da normal değerlerde olduğunu görürsün senin değerinin

Stres yapma gebelikte en sıkıntılı şey stres ve üzüntü anın keyfini çıkar inşallah güzel sonuçlar almış olarak buraya yazacaksin
Evet biraz rahatladm ve mutluluğunu yaşamak istiyorum ilk çocuğum olacak kısmetse ♥️♥️😍😍🥰

Kızlar TSH kimin yüksek çıkmıştı benimde yükselmiş zaten ilaç kullanıyorum ama yinede 7 olmuş çok üzgünüm şuan

Merhaba hanımlar. Rabbim izin verirse bende aralık annesi olucam. Benimki tüp bebek olduğu için çok daha endişeliyim. 5. Denememde pozitifi gördüm şükürler olsun. 2 gün önce beta hcg 96 çıkmıştı 36 saat sonra 178 çıktı. Tam 2 katı değil ama biraz üzüldüm. Sizce nasıl. Bu arada benimde tsh yüksekti tedaviden önce sabahları 0.50 mg ilaca başladım yaklaşık 7 8 aydır içiyorum 1.5 filandı en son.

Merhaba hanımlar. Rabbim izin verirse bende aralık annesi olucam. Benimki tüp bebek olduğu için çok daha endişeliyim. 5. Denememde pozitifi gördüm şükürler olsun. 2 gün önce beta hcg 96 çıkmıştı 36 saat sonra 178 çıktı. Tam 2 katı değil ama biraz üzüldüm. Sizce nasıl. Bu arada benimde tsh yüksekti tedaviden önce sabahları 0.50 mg ilaca başladım yaklaşık 7 8 aydır içiyorum 1.5 filandı en son.
Merhaba sağlıkla ilerlesin hepimizin inş 😇 bayadır okuyorum hcg kişiye göre çok değişken çoğu kişide 2 katı olmuyor zaten bunu sıkıntı yapmayın kendinize bence..
TSH bende normalde ilaç kullanıyorum ama demekki hamilelikte bu şekilde hızlı yükselebiliyormuş takipte olun mutlaka

Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi. Benim de çarşamba150 çıktı aile hekimi düşük değer gibi kadın doğuma git dedi, bi daha da gitmedim.

X