Aaaa muayene oldugunuZ hastane miAnammm beni hastaneden aradılar gebe takip biriminden 30. Hafta doğuma yakın ziyaret edin dediler
Ewt CanımAaaa muayene oldugunuZ hastane mi
O günlerde gelir inşallahEwt Canım
İnşallahO günlerde gelir inşallah
Oğlumda karnım aşırı büyüktü ve herkes ikiz zannediyordu. İnşallah bu kez o kadar büyümez.. Eşim genis ve kısa araç diye dalgagecerdi
Yok be biz öyle sakalasiriz. Üstüne devrilirim ezilirsin derdimçok biliyorsa kendi taşısın onca zahmet çekiyoruz bi de adamların lafları duyma bile alacağını aldın nede olsa
Hem takip için hem de gebe başına para kazanıyorlar diye duydum :)Kızlar imom kullanan var mı
HadiyaHem takip için hem de gebe başına para kazanıyorlar diye duydum :)
Benım de sat 12martMerhaba bnm sat 12 mart. 5 gün gecikmeyle 195 cıktı dün. Sizin sat tarihi nedir. Kac gün gecti adetten. Bn bi boş gebelik gecirdim o yüzden tedirginim biraz
Evet aynıymışız :) sizde kese gözüktü mü.Benım de sat 12mart
Ben regl olmama 4gün kala öğrendim.Beta 243 çıkmıştı.Kese gözükmedi.Cuma günü gideceğim görmeyeEvet aynıymışız :) sizde kese gözüktü mü.
Kız bunun imom ile ne alakası varHem takip için hem de gebe başına para kazanıyorlar diye duydum :)
Güzel haberler alırsın inşBen regl olmama 4gün kala öğrendim.Beta 243 çıkmıştı.Kese gözükmedi.Cuma günü gideceğim görmeye
Ahahah yanlış yere göndermişim yaKız bunun imom ile ne alakası var
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızGüzel haberler alırsın inş
Orası sır gibi saklıHadiyakac para ulen bir gebe?
Haha parayi kirissak iyi olurduOrası sır gibi saklı