2021 Aralık Anneleri

Kizlar bana aile hekimim hep gebe olunca bize haber ver derdi ben şimdi başka şehirdeyim ama haber vermek gerekirmi napiyo ki onlar siz haber verdinizmi
Gebelik takibi icin kendi sehrinize gidince vereblrsnz kese gorunce veririm zaten onlar arar kanlari orda verdm

Kizlar bana aile hekimim hep gebe olunca bize haber ver derdi ben şimdi başka şehirdeyim ama haber vermek gerekirmi napiyo ki onlar siz haber verdinizmi
Onu da mı biz yapıyoz 🤣🤣 onlar yorulmasın amannnn aşı takibi için filan tetonoz aşı olunuyor ondandır

Anammm beni hastaneden aradılar gebe takip biriminden 30. Hafta doğuma yakın ziyaret edin dediler 😂😂😂

Canim benim 19127 degerde bebek goremedi kese 10 mm yolk da gorulmedi doktor yolk gorulmedi bosuna heves etme demedi.normalde hemen aaa cok da heveslenme derler bence seninki cok normal
Ne biliyim kalp atışı duyarım belki diyordum bevek felan göremedi 7 mm de çok küçük gerçi. Devlet hastanesi olunca 2 hafta sonra gel dedi. Öğleden sonra da tahlil sonucu göstermem ona göre progestan başlayacakmış

X