- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Gebeler randevusuz bakilmasi gerekiyrIstanbulda misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeler randevusuz bakilmasi gerekiyrIstanbulda misin?
İşte o zmn tescilli değildim artık tescilli öncelik benim hahaahahaaaGebeler randevusuz bakilmasi gerekiyr
Tescilli damgali gebeİşte o zmn tescilli değildim artık tescilli öncelik benim hahaahahaaa
Gebelik takibi icin kendi sehrinize gidince vereblrsnz kese gorunce veririm zaten onlar arar kanlari orda verdmKizlar bana aile hekimim hep gebe olunca bize haber ver derdi ben şimdi başka şehirdeyim ama haber vermek gerekirmi napiyo ki onlar siz haber verdinizmi
Onu da mı biz yapıyoz onlar yorulmasın amannnn aşı takibi için filan tetonoz aşı olunuyor ondandırKizlar bana aile hekimim hep gebe olunca bize haber ver derdi ben şimdi başka şehirdeyim ama haber vermek gerekirmi napiyo ki onlar siz haber verdinizmi
Hadi ya bide tetonoz mu varOnu da mı biz yapıyoz onlar yorulmasın amannnn aşı takibi için filan tetonoz aşı olunuyor ondandır
Bn kullanmıyorumKızlar imom kullanan var mı
Sanırsam iki dozHadi ya bide tetonoz mu var
Ben verdim de acelesi yok. Kalp gördükten sonra bi ara verirsin haber.Kizlar bana aile hekimim hep gebe olunca bize haber ver derdi ben şimdi başka şehirdeyim ama haber vermek gerekirmi napiyo ki onlar siz haber verdinizmi
Tamam gidince soyliyim bariGebelik takibi icin kendi sehrinize gidince vereblrsnz kese gorunce veririm zaten onlar arar kanlari orda verdm
Aşımı da ben vururum bana versinler iğneyiOnu da mı biz yapıyoz onlar yorulmasın amannnn aşı takibi için filan tetonoz aşı olunuyor ondandır
Ah o güzel kalbi bir duysakBen verdim de acelesi yok. Kalp gördükten sonra bi ara verirsin haber.
Hahaaaaa demi herşeyi yapan biz zaten onu niye yapmayakAşımı da ben vururum bana versinler iğneyi
Vurmus gibi yaparim ben:)))Aşımı da ben vururum bana versinler iğneyi
Doğurur da bebemle gelirim deseydin. Neyin takibiyse artık 30.haftadan sonraAnammm beni hastaneden aradılar gebe takip biriminden 30. Hafta doğuma yakın ziyaret edin dediler
Doğuma hazırlıkları anlatcaklerDoğurur da bebemle gelirim deseydin. Neyin takibiyse artık 30.haftadan sonra
Ne biliyim kalp atışı duyarım belki diyordum bevek felan göremedi 7 mm de çok küçük gerçi. Devlet hastanesi olunca 2 hafta sonra gel dedi. Öğleden sonra da tahlil sonucu göstermem ona göre progestan başlayacakmışCanim benim 19127 degerde bebek goremedi kese 10 mm yolk da gorulmedi doktor yolk gorulmedi bosuna heves etme demedi.normalde hemen aaa cok da heveslenme derler bence seninki cok normal