• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Instagramdaki fotoğraflarda anneye maske takmıyorlar

Eklentiler

• Screenshot_20211008-102735_Instagram.webp
    Screenshot_20211008-102735_Instagram.webp
    26 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20211008-102724_Instagram.webp
    Screenshot_20211008-102724_Instagram.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20211008-102601_Instagram.webp
    Screenshot_20211008-102601_Instagram.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20211008-102541_Instagram.webp
    Screenshot_20211008-102541_Instagram.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 78
Hem test yapıyorlar doğumdan önce hem maskeli ameliyat yapıyorlar
Hep kendinde virüs var diye düşünme belki personelde olacak 😀😀allah korusun tabi yaaa ben tirsiyorum bu covitten

Allah affetsin bizim camlarda 3 ayda bir 😀😀bazen arka bahçeye bakanlar gozunun görmedikleri daha uzun da olabilir 😂😂😂😂
Personelde olma ihtinali hiç aklıma gelmemişti bak
Neyse takacağız mecbur
Bunca zaman korunup hastanede kapmak istemem 🙄

İlk evlendiğim zaman altı ayda bi birini çağırıyordum
Öyle temizlenşyordu
Şimdi 2 3 ayda bi çağırıyorum
Ya da eve biri gelirse dayanamıyor girişiyor 😂

Personelde olma ihtinali hiç aklıma gelmemişti bak
Neyse takacağız mecbur
Bunca zaman korunup hastanede kapmak istemem 🙄

İlk evlendiğim zaman altı ayda bi birini çağırıyordum
Öyle temizlenşyordu
Şimdi 2 3 ayda bi çağırıyorum
Ya da eve biri gelirse dayanamıyor girişiyor 😂
Ay aynı ben yalnız değilmişim 😂😂😂 doğumdan önce birini çağırırız koltuklar petekler yıkanacak temiz halılar serilecek tamam işte

Bizim ev de temiz değildie bir çoğunuzun evine göre
Ama dursub şimdilik
İçinde yaşanacak kadar temiz şükür 😂😂

Ay sağlıklı doğsunlar da illa ki bi şey giydirilir korkma 😬😬
Ben 28de sancı yaşadığım için yaşamaz diye çok korkmuştum
Şimdi 30u geçince rahatladım biraz
Allah korusun inş hepsi vaktinde gelsin ama epey riskli zamanı atlattık çok şükür az daha dayanıp içerde tutucaz 🙏🏼😂

Hadi bak yazayım da kendinizi iyi hissedin
Bizim camlar en erken 3 ayda bi silinir 😂
Ay benim de 2-3 ayda bir 😂😂
Evin genel temizliğini taze tutarız hep o konuda hassasım ama camlara asssla dokunmam yardımcı bile bizim camları silmekten nefret ediyor çok büyükler 🤣

Ay benim de 2-3 ayda bir 😂😂
Evin genel temizliğini taze tutarız hep o konuda hassasım ama camlara asssla dokunmam yardımcı bile bizim camları silmekten nefret ediyor çok büyükler 🤣
Öyle çok camım yok gibi
Ama belki ben silmediğim için öyle geliyordur
Gerçi balkonum camla kapalı 😂

Merve ben kizimda herseyi izledim 😀😀tepede lamba oluyor ya kocaman krom kapliydi ayna gibi oraya yansıdı ilk cikardiklari anı felan lambanin yamsimasindan görmüştüm 😁😁

Maske olur korkma kimse görmez simigiiii 😂

belden iğne yapıyorlar ya seni sedye ye yatiriyorlar kesi atarken sohbet ediyorlar bir bakmissin bitmiş bile ben kızımı gördükten sonra heyecanlandım öncesinde anlamadım sezaryan birde çok kısa süren bişey 14 dk da almıştı bebeği çoktan...

Ameliyat yerini kapatma ve bekletiyorlar isimak için bişey koyuyorlar bayagi yan salonda bekliyorsun odaya çıkmadan ben miyomdan dolayı iki saaté yakin kalmistim ne verdilerse yarım yamalak hatırlıyorum yaşadıklarımı 😂
Çok teşekkür ederim 🤗🙏🏻 tulay283300 tulay283300 M medda D dlay_32

Benim kuyruk sokumu kemiğim kırık, ilk hamile kaldığım zamanlar sen büyük ihtimal sezaryen olursun diyorlardı. 3-4 aylık hamileyken onu danıştım doğumu mu etkiler mi diye. Bir de benim migrenim var onu söyledim eğer sezaryen olursa hangi anesteziyi olmam gerekiyor diye sormuştum. Bunları konuşmak için çok erken ama eğer anestezi alırsan migrenin olduğu için genel anestezi alırsın. Zaten o zaman anestezi uzmanı karar veriyor gibi bir şey demişti.

Bazen sanırım heyecandan ya da korkudan tansiyon yükseliyormuş. Sanırım o zaman sakinleştiri veriyolar ama emin değilim tabi ki..

Ben daha önceden de söyledim, önceden normal doğumdan korkardım kesin sezaryen olurum derdim. Sezaryen videosuna denk gelince ondan da korkmaya başladım. Akışına bıraktım ben ya okumuyorum araştırmıyorum. Baktıkça korku oluştuğunu fark ettiğimden beri hiiçç bakmıyorum. Hatta şimdi daha çok sormaya başladılar ne düşünüyorsun ay inşallah şu olur bu olur diye. Ben de hayırlısı bir şey düşünmüyorum o an artık ne olursa normalse normal, sezaryense sezaryen diyorum 😁 ben korktuğumu kendime bile söylemiyorum düşünmüyorum 😂 bu konuda cahil kalmak daha iyi sanırım😁
Benim önceki doğumda stresten tansiyonum çıkmıştı ki hayatımda yüksek tansiyon nedir bilmem hep düşüktür hatta, ama sakinleştirici vermediler kısa bir süre beklediler. Haberim olmadan verdilerse bilemiyorum ama ağlaya ağlaya bitmişti doğumum ve inşirah suresini okuyordum sürekli, ezbere bildiğim sureyi bi alttan bi üstten okuduğumu hatırlıyorum 🙈😂 Stresten anesteziyi de zor attım sonra elim yüzüm şişti, kustum bayağı falan. O yüzden sakin olmaya çalışın olan size oluyor stres yapınca 🤗

Back
X