2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebek bezi ek sleepy bebek bezi 2 numara aldım ama çok küçük diyor ya yorumlarda

Daha da büyüğü kullanılmaz ki ama yeni doğunca. Ben tosunuma 1 numara bile aldım.
200 adet baby turco dan 1 num aldım pişman oldum çok küçük yazmış herkes kullanan ek sleepy alayım dedim 2 num aldım onda da aynısını yazmışlar yav ben bu çocuğun totosuna bezleri bitmeden küçülecek çok saçma 3numda da yaziyo 5-10 kg

3 no çok büyük 2 no idealdir

Her zamanki hastanenize gitseniz biraz beklemeyle belki aradan almazlar mı? Durumu anlatsanız. Yarın erken gidip şansınızı deneyin bence.

Özele gidiyordum fiyatının yüksek olduğunu yorumları okudum. O yüzden devlette yaptırmak istedim. Bakalım sorarım doktora olmadı özelde yaptırırım. Teşekkürler

2 iyidir ya

İnşallah yoksa çevremde kimsenin küçük bebesi yahut gebeliği de yok benden başka neyse artık kilere atarım . Yada çiş bile etmeden yarım saatte bir değiştiririm altını bitirmek için
Aferin alıstır öyle sonra yarım saat çişli durması gerekince pişik olsun. En kötü sağlık ocağına bırakırsın hayrına birine verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…