- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 88
Teşekkürler.Kadın doğuma gidiceksiniz, önce tahlil isteyecek sizden kanda bakılacak, sonra da duruma göre iğneyi vuruyorlar. Geç kalmadan gidin bence.
Daha da büyüğü kullanılmaz ki ama yeni doğunca. Ben tosunuma 1 numara bile aldım.Kızlar bebek bezi ek sleepy bebek bezi 2 numara aldım ama çok küçük diyor ya yorumlarda
Oglum 1 numara paketinin sonlarina dogru bacagini sikmaya baslamisti. Hemen 2 numaraya gectikDaha da büyüğü kullanılmaz ki ama yeni doğunca. Ben tosunuma 1 numara bile aldım.
200 adet baby turco dan 1 num aldım pişman oldum çok küçük yazmış herkes kullanan ek sleepy alayım dedim 2 num aldım onda da aynısını yazmışlar yav ben bu çocuğun totosuna bezleri bitmeden küçülecek çok saçma 3numda da yaziyo 5-10 kgDaha da büyüğü kullanılmaz ki ama yeni doğunca. Ben tosunuma 1 numara bile aldım.
Beybi yapıyorum kaç gündür ama acıdan artık sinirlerim yıprandı yarın doktora gidicem nolacaksa olsun dayanamıyorum artıkÇıkarma değilde kırma yapılıyormuş ama ileri seviyeyi
Bi de ileri seviye için kortizonlu iğne yada kanından prp yapıyorlar
Ama egzersiz bnce işe yarar
BilemedinDaha da büyüğü kullanılmaz ki ama yeni doğunca. Ben tosunuma 1 numara bile aldım.
Git bakalım ne diyecekBeybi yapıyorum kaç gündür ama acıdan artık sinirlerim yıprandı yarın doktora gidicem nolacaksa olsun dayanamıyorum artık
3 no çok büyük 2 no idealdir200 adet baby turco dan 1 num aldım pişman oldum çok küçük yazmış herkes kullanan ek sleepy alayım dedim 2 num aldım onda da aynısını yazmışlar yav ben bu çocuğun totosuna bezleri bitmeden küçülecek çok saçma 3numda da yaziyo 5-10 kg
Ben hep bir numara aldım kilo aralığına göreKızlar bebek bezi ek sleepy bebek bezi 2 numara aldım ama çok küçük diyor ya yorumlarda
Her zamanki hastanenize gitseniz biraz beklemeyle belki aradan almazlar mı? Durumu anlatsanız. Yarın erken gidip şansınızı deneyin bence.Teşekkürler.
Randevu 29. Haftaya ancak bulunuyor. Başka uzak hastanelere mi baksam
Her zamanki hastanenize gitseniz biraz beklemeyle belki aradan almazlar mı? Durumu anlatsanız. Yarın erken gidip şansınızı deneyin bence.
Çok almadım bence. 2 3 4 numaralar da aldım 1 işi hemen biterse arkadaşıma veririm 1leriOglum 1 numara paketinin sonlarina dogru bacagini sikmaya baslamisti. Hemen 2 numaraya gectik
2 iyidir ya200 adet baby turco dan 1 num aldım pişman oldum çok küçük yazmış herkes kullanan ek sleepy alayım dedim 2 num aldım onda da aynısını yazmışlar yav ben bu çocuğun totosuna bezleri bitmeden küçülecek çok saçma 3numda da yaziyo 5-10 kg
İnşallah yoksa çevremde kimsenin küçük bebesi yahut gebeliği de yok benden başka neyse artık kilere atarım . Yada çiş bile etmeden yarım saatte bir değiştiririm altını bitirmek için2 iyidir ya
Aferin alıstır öyle sonra yarım saat çişli durması gerekince pişik olsun. En kötü sağlık ocağına bırakırsın hayrına birine verirlerİnşallah yoksa çevremde kimsenin küçük bebesi yahut gebeliği de yok benden başka neyse artık kilere atarım . Yada çiş bile etmeden yarım saatte bir değiştiririm altını bitirmek için
Allah razı olsun, bu yaprağın resmini atabilir misiniz bana? İnternete yazınca farklı bitkiler çıkıyor da emin olamadım ne alacağımdan.
Senden de Allah razı olsun canım. Aynı kaktüs yaprağı gibi attım fotosunuAllah razı olsun, bu yaprağın resmini atabilir misiniz bana? İnternete yazınca farklı bitkiler çıkıyor da emin olamadım ne alacağımdan.
Öyle yaparım artık o işin mübalağasıAferin alıstır öyle sonra yarım saat çişli durması gerekince pişik olsun. En kötü sağlık ocağına bırakırsın hayrına birine verirler
33 hafta bitince birak dedi cnmCoraspin kullanan arkadaslar ne zaman birakacaklar doktor birsey soyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?