• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebek bezi ek sleepy bebek bezi 2 numara aldım ama çok küçük diyor ya yorumlarda
Ben doğum paketi gibi bi şey var ondan alacağım sleepynin
1 paket 1 numara 1 paket 2 numara oluyor içinde
Kiloya emin olamadım
Sonra duruma göre hangisini kullanıyorsa o numarayla devam ederim dedim

Nerden sıra almak gerekiyor? Devlette Normal kadın Doğumdan sıra alsam direk iğneye yönlendirir mi ?
Ben 8.haftada kanamam olduğu için yaptılar. Önce kan verdim negatif olduğunu teyit etmek için aldılar sanırım. Sonra yapıldı.Kadin doğumdan sıra alsak da aynı süreç işler zaten şimdi de.

Benim 1800 geçen kontroldeydi işte tam 30+6 idi.
Seninki önden gidiyodu demi kilosu? Benim 30+0 da 1.781 dedi 1hafta önden gidiyo dedi nasıl oluyo anlamadım bu ölçümleri🤔
100gr şeker yüklemesi normal çıktı sınırı yakınmış diyet verdi yinede şuana kadar 13 kilo aldıgım için. Bu seferde göbek çevresi önde diyo halbuki boyuda önde yani.
Bende de bebekte de bi anormallik yok ama sanki varmış gibi didikliyo bu devlettekiler boştan yere strese sokuyolar

Seninki önden gidiyodu demi kilosu? Benim 30+0 da 1.781 dedi 1hafta önden gidiyo dedi nasıl oluyo anlamadım bu ölçümleri🤔
100gr şeker yüklemesi normal çıktı sınırı yakınmış diyet verdi yinede şuana kadar 13 kilo aldıgım için. Bu seferde göbek çevresi önde diyo halbuki boyuda önde yani.
Bende de bebekte de bi anormallik yok ama sanki varmış gibi didikliyo bu devlettekiler boştan yere strese sokuyolar
Aynı sayılır senle işte 30+1 filandı 1800 çıktığında. O önden gitme şeysi de komple hesaplanıyo boy kafa göbek filan tüm ölçümlerin ortalaması bence. 43 44 cm idi işte 12 gün filan önde çıktı.

Coraspin kullanan arkadaslar ne zaman birakacaklar doktor birsey soyledi mi
Benimki belli degil devlete gittiğim için kontrolde hangi doktor denk gelirse soruyorum hepsi farklı bişey söylüyo Allah'a emanet 🤷🏻‍♀️ sonraki kontrol 2hafta sonra 33.haftamda bakalım yine soracam

Kiloya emin olamadım
Slepynn 1 numarasına aşırı küçük diyorlar ben 2 numara aldım oda elimle aynı boyda

Özele gidiyordum fiyatının yüksek olduğunu yorumları okudum. O yüzden devlette yaptırmak istedim. Bakalım sorarım doktora olmadı özelde yaptırırım. Teşekkürler🤗
Ben özelde yaptırdım. Eczanede iğne için 3,75 tl ödedim sadece, rapor çıkarttılar ondan mı uygun oldu bilmiyorum bende şaşırdım. Iğneyi vurdururken de para almadılar zaten hastanenin doktoru yazdığı için.

Sizinde gün içinde bebeğiniz göbeğiinizin sağ yada sol tarafında sertleşiyor mu bu sadece bende mi yoksa 😪
Bende de oluyo. Bide önceki haftalarda bacaklarımı geriyodum uyku sırasında sonra kramp giriyodu onlar geçti. Şimdi yine uyurken aynı şey istemsiz göbegime oluyo kasılıyo panikliyorum bebege bişey olcak diye

Bende de oluyo. Bide önceki haftalarda bacaklarımı geriyodum uyku sırasında sonra kramp giriyodu onlar geçti. Şimdi yine uyurken aynı şey istemsiz göbegime oluyo kasılıyo panikliyorum bebege bişey olcak diye
Bişey olmaz inşallah ya. Benm pazar günüydü sanrm 7 dk içinde 2 defa toplandı bende çok korktm hemen bol su soda içtm uzandm çok şükür düzeldi ama bu toplanmalarda açılma vs oluyo diye okudum tabi onun sıklığı vardır muhtemelen p.tesi kontrolum var heyecanla beklyrum

Ben özelde yaptırdım. Eczanede iğne için 3,75 tl ödedim sadece, rapor çıkarttılar ondan mı uygun oldu bilmiyorum bende şaşırdım. Iğneyi vurdururken de para almadılar zaten hastanenin doktoru yazdığı için.

500-600 ler duyunca fazla gelmişti. O zaman özelde yaptırırım. Devletten randevu da aldım farklı bir ücret çıkarsa oraya giderim artık.

Hahaha 😂 ben zaten kilolu olarak hamile kaldığım için süreci ne kadar az kilo ile tamamlarsam hem bebiş hem benim sağlığımız için daha iyi:) yani hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana sadece 1.5 kilo aldım ama aranızdaki en kilolu hamiş ben olabilirim:-D

Bebiş normal ilerliyorsa bir sorun yoktur canım takılma, ben ilk günden bu güne kadar toplam 1.5 kilo aldım mesela ama bebişin gelişimi haftasıyla normal gidiyor hep
1,5kilo muuuu benim kızçem kendi başına 1buçuk kilodur teyzesi 😂😂 68le kaldım 75im bende 😬

Coraspin kullanan arkadaslar ne zaman birakacaklar doktor birsey soyledi mi
Bana 36ya kadar kullan dedi
Kiloya emin olamadım
Ben de o paketten aldım:) bi de baby turco dan birer deneme paketi aldım 1 ve 2 numara:) bebiş hangisini severse o markayla devam edicem sonra
1,5kilo muuuu benim kızçem kendi başına 1buçuk kilodur teyzesi 😂😂 68le kaldım 75im bende 😬
Hee 1,5 kg aldım valla sadece, öğrendiğimde 83lü bişeydim şimdi 84lü bişey 😁 yani bu durumda aslında kilo vermiş oluyorum çünkü bugün itibariyle sadece bebişin kendi kilosu 1,6 kg olmuş 😆

Bugün görüş günümüzdüü 🙈 28+2 beyefendi 37 cm 1258 gr olmuş, beyninde çok küçük kist gibi bir şey vardı o geçmiş, ama eli hep yüzünde göstermedi yine yandan anca gördük ağzını açıp kapatıyordu doktor gülüyor dedi 😂 doğum pozisyonuna gireceğine tam tersi kafasını yukarı döndürmüş ayakları mesaneme doğru kafası da kaburgalarımda 😂 doğumu konuşmak için erken daha bir daha 32.haftada gel dedi 🌸🌸

Back