Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydınBenim çocuum döndü galibasanki sağdan sağdan biraz yukarlara çıktı hareketler. Yani çapraz şu an bence
![]()
Ay yarın olsa da görsem delircem yaGözün aydın![]()
Neee gerçekten öyle bir görüntü mü var hiç bakmak aklıma gelmedi öğrendiğim iyi oldu asla bakmayayımBen az önce epilasyon işleriyle ilgilenirken aynayı alta koydum tabi. Mesanemi resmen dışarı çıkcak gibi gördüm korkunçtu.![]()
Ya birileri baksın benle aynı duyguyu paylaşsın piliss.Neee gerçekten öyle bir görüntü mü var hiç bakmak aklıma gelmedi öğrendiğim iyi oldu asla bakmayayım![]()
BiliyorumAy yarın olsa da görsem delircem yaŞu heyecan kese görmeden beri hiç değişmedi.
![]()
Amin aminBiliyorum![]()
ilk kalp atışını duyduğum anın videosu var titremekten ne doktor düzgün cihazı tutabildi ne de ben telefonu . Çok güzel bir duygu hepsi cokkk dileyen herkese nasip olsun inşallah
Hahahah ama neden öyle oldu ya görürsem çok moralim bozulur mu acaba vücudu imara açmışız resmenYa birileri baksın benle aynı duyguyu paylaşsın piliss.dizlerinin uzerinde durcan
![]()
Deneysel bi şeyler oluyi sankiHahahah ama neden öyle oldu ya görürsem çok moralim bozulur mu acaba vücudu imara açmışız resmen![]()
İnşallah canım bizde ilk defa yüzünü gördük çok şükürMaşallahannesi inşallah bizde yakalarız yüzünü
27+0 da 1260 gr dı canımK
Bundan onceki randevunda kac haftaliktin canim kac kiloydu masallah![]()
Eşin görmesin yeterHahahah ama neden öyle oldu ya görürsem çok moralim bozulur mu acaba vücudu imara açmışız resmen![]()
O kadar yani tövbeler olsun görmeden hissetmeden neler olmuş olabilir hayretler içinde kaldımEşin görmesin yeterben kendim gördükten sonra kimsenin görmesini istemiyorum özellikle eşimin adam.sok olucak
Emin ol erkekler için çok da mühim değil işlevine bakıyorEşin görmesin yeterben kendim gördükten sonra kimsenin görmesini istemiyorum özellikle eşimin adam.sok olucak
Allah razı olsun, bu yaprağın resmini atabilir misiniz bana? İnternete yazınca farklı bitkiler çıkıyor da emin olamadım ne alacağımdan.Yaprağını önce suda ocakta haşlıyoruz cnm yarım saat kadar. Sonra onun arasını açıp yapışkan sıvı olan kısmında ayağının altına bağlicak sın sıcak sıcak az yakıyor ama katlanmayacak kadar değil. Sabaha kadar beklicek ayağında. Bunu haftada 3 gün yap 1 aya ağrı falan kalmıyor
İnan bende görünce hayretler içinde kaldımO kadar yani tövbeler olsun görmeden hissetmeden neler olmuş olabilir hayretler içinde kaldım![]()
HaklısınEmin ol erkekler için çok da mühim değil işlevine bakıyor
Kaldı ki çok biliyorsa da analık kolay değil hasret et anlasın![]()
Merhaba kızlar. Aranızda kan uyuşmazlığı olanlar vardı sanırım. O mesajları bulamadım da. Ben 27+3 teyim şu an . İki hafta sonra kontrolüm var. Uyuşmazlık iğnesi 28. Haftada mi vuruluyordu doktorum da unuttu heralde söylemeyi . Ben kanamam olduğu için 8.haftada vurmuştum . Doktorum 28 lerde de olur demişti yanlış hatırlamıyorsam. Sıra almalı mıyım bu hafta iğne için ?
Kadın doğuma gidiceksiniz, önce tahlil isteyecek sizden kanda bakılacak, sonra da duruma göre iğneyi vuruyorlar. Geç kalmadan gidin bence.Nerden sıra almak gerekiyor? Devlette Normal kadın Doğumdan sıra alsam direk iğneye yönlendirir mi ?
Canım o nasır filandır, bu deri altında olan bir çıkıntı, cerrahi işlemle çıkartılır ancak dışardan kesilecek bir şey değilCok gecmis olsun cnim. Benim babamda da cok sik cikar o cozumu oyarak çıkarırdı dikeni baska turlu oda senin sikayetlerini yasardi eger dayanabiloyirsan bilen birileri varsa cikarsinlar
Çıkarma değilde kırma yapılıyormuş ama ileri seviyeyiCanım o nasır filandır, bu deri altında olan bir çıkıntı, cerrahi işlemle çıkartılır ancak dışardan kesilecek bir şey değil