2021 Aralık Anneleri

Ay yarın olsa da görsem delircem ya Şu heyecan kese görmeden beri hiç değişmedi.
Biliyorum ilk kalp atışını duyduğum anın videosu var titremekten ne doktor düzgün cihazı tutabildi ne de ben telefonu . Çok güzel bir duygu hepsi cokkk dileyen herkese nasip olsun inşallah

Eşin görmesin yeter ben kendim gördükten sonra kimsenin görmesini istemiyorum özellikle eşimin adam.sok olucak
Emin ol erkekler için çok da mühim değil işlevine bakıyor
Kaldı ki çok biliyorsa da analık kolay değil hasret et anlasın

Allah razı olsun, bu yaprağın resmini atabilir misiniz bana? İnternete yazınca farklı bitkiler çıkıyor da emin olamadım ne alacağımdan.

Nerden sıra almak gerekiyor? Devlette Normal kadın Doğumdan sıra alsam direk iğneye yönlendirir mi ?

Nerden sıra almak gerekiyor? Devlette Normal kadın Doğumdan sıra alsam direk iğneye yönlendirir mi ?
Kadın doğuma gidiceksiniz, önce tahlil isteyecek sizden kanda bakılacak, sonra da duruma göre iğneyi vuruyorlar. Geç kalmadan gidin bence.

Cok gecmis olsun cnim. Benim babamda da cok sik cikar o cozumu oyarak çıkarırdı dikeni baska turlu oda senin sikayetlerini yasardi eger dayanabiloyirsan bilen birileri varsa cikarsinlar
Canım o nasır filandır, bu deri altında olan bir çıkıntı, cerrahi işlemle çıkartılır ancak dışardan kesilecek bir şey değil

Canım o nasır filandır, bu deri altında olan bir çıkıntı, cerrahi işlemle çıkartılır ancak dışardan kesilecek bir şey değil
Çıkarma değilde kırma yapılıyormuş ama ileri seviyeyi
Bi de ileri seviye için kortizonlu iğne yada kanından prp yapıyorlar
Ama egzersiz bnce işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…