2021 Aralık Anneleri

Hele şuna bakın bebeği çeviriyolar

Ben bunu gördüm ve ne gerek var Allah korusun ya daha kötü sonuçlanırsa illa.herkes normal doğum yapacak sanki hem bakma böyle seylere korkutma kendini

Bu nasıl bişey ya

Olmaz canım bende 29+3 de yaptırdım defaten hem doktorum hem sağlık ocağı hemsirem 36 ya dek yapıyoruz 2.dozu dedi sorun yok yani korkma bende senin gibiydim
Ay ben de erteledim erken dogum riskinden dolayi canim kontrolum haftaya kontrole gitmeden daha fazla geciktirmeden yaptirayim bari dedim

Ben bunu gördüm ve ne gerek var Allah korusun ya daha kötü sonuçlanırsa illa.herkes normal doğum yapacak sanki hem bakma böyle seylere korkutma kendini
Ben ne korkcam ayol keşfette geldi çüş valla. Ya kordona bi şey olsa mallar yaa...

Hem bişey diyecem niye öyle hemen döndü biraz hızlı oldu sanki benim gördüğüm başka daha bildiğin 180 derece dondurduler bebeği

Maşallah diyim Bnm akıllı güzel kızım beni bi haftadır uyutuyor inşallah nazar etmem bu gece halay çekmez
Ben ilkkez öyle oldum yani resmen kafasını oraya doğru hissettim kanala doğru , içimde resmen tramboline binmiş gibiydi çok korktum defalarca kalktım koridorda yürüdüm vs ama sandım doguruyorum

Her akşam birimiz doğurma panik atağı yaşayalım böyle
Valla ilkkez böyle oldu çok garipti kafasını filan ya oraya yakın hissetmem ayrı bebeğin tramboline binmiş gibi hareket etmesi ayrı dünden sonra seni çok iyi anlıyorum cidden insan korkuyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…