Ben bunu gördüm ve ne gerek var Allah korusun ya daha kötü sonuçlanırsaحوامل ستايل on Instagram: "اغلب الدكاتره اجمعو على خطورتها💔 ايش الطرق الي استخدمتيها لتعديل وضعيه الجنين ونفعت . . . . الراعي الرسمي للحساب معرض طفولتي هيفاء مول بجدة مختصين باطقم النفاس والتطريزات على المهادات واطقم السوابع وكل تجهيزات الطفل و
20K likes, 510 comments - 7wamel_style on September 27, 2021: "اغلب الدكاتره اجمعو على خطورتها💔 ايش الطرق الي استخدمتيها لتعديل وضعيه الجنين ونفعت . . . . الراعي الرسمي للحساب معرض طفولتي هيفاء مول بجدة مختصين باطقم النفاس والتطريزات على المهادات واطقم السوابع وكل تجهيزات الطفل ونشحن لجميع...www.instagram.com
Hele şuna bakın bebeği çeviriyolar
Bu nasıl bişey yaحوامل ستايل on Instagram: "اغلب الدكاتره اجمعو على خطورتها💔 ايش الطرق الي استخدمتيها لتعديل وضعيه الجنين ونفعت . . . . الراعي الرسمي للحساب معرض طفولتي هيفاء مول بجدة مختصين باطقم النفاس والتطريزات على المهادات واطقم السوابع وكل تجهيزات الطفل و
20K likes, 510 comments - 7wamel_style on September 27, 2021: "اغلب الدكاتره اجمعو على خطورتها💔 ايش الطرق الي استخدمتيها لتعديل وضعيه الجنين ونفعت . . . . الراعي الرسمي للحساب معرض طفولتي هيفاء مول بجدة مختصين باطقم النفاس والتطريزات على المهادات واطقم السوابع وكل تجهيزات الطفل ونشحن لجميع...www.instagram.com
Ay ben de erteledim erken dogum riskinden dolayi canim kontrolum haftaya kontrole gitmeden daha fazla geciktirmeden yaptirayim bari dedimOlmaz canım bende 29+3 de yaptırdım defaten hem doktorum hem sağlık ocağı hemsirem 36 ya dek yapıyoruz 2.dozu dedi sorun yok yani korkma bende senin gibiydim
Ben ne korkcam ayol keşfette geldi çüş valla. Ya kordona bi şey olsa mallar yaa...Ben bunu gördüm ve ne gerek var Allah korusun ya daha kötü sonuçlanırsailla.herkes normal doğum yapacak sanki hem bakma böyle seylere korkutma kendini
Hem bişey diyecem niye öyle hemen döndüحوامل ستايل on Instagram: "اغلب الدكاتره اجمعو على خطورتها💔 ايش الطرق الي استخدمتيها لتعديل وضعيه الجنين ونفعت . . . . الراعي الرسمي للحساب معرض طفولتي هيفاء مول بجدة مختصين باطقم النفاس والتطريزات على المهادات واطقم السوابع وكل تجهيزات الطفل و
Saçma kadın sancı sekmis resmen birde ya patlar ise suyu muyuBen ne korkcam ayol keşfette geldi çüş valla. Ya kordona bi şey olsa mallar yaa...
Bn çevirmeden çook ultrason dikkatimi çektiBen ne korkcam ayol keşfette geldi çüş valla. Ya kordona bi şey olsa mallar yaa...
Di mi yaa neyse az kaldı doğumaBn çevirmeden çook ultrason dikkatimi çektio nasıp öyle bileydik alırdık eve ucuzsa tabi
Aynn ayyy sayılı günler kaldıDi mi yaa neyse az kaldı doğuma
Peki benim gibi idari izin için 24+2de gidip 24+6 raporu alan bir şans fakiri var mıdırBen 32+6 da alacağim insallah. Ozele giden arkadasima 32+6 da gitmesine ragmen 32+0 diye gecmis tarihli rapor verdi. Diger arkadaşim 32+6 da gitti o gun tarihli verdi. Doktorlarda tuhaf
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim canım öğrenmiş oldum ya
Benimki bildiğin tırnaklıyosanki küt küt sivri sivri korkma benim hep sert kaldı ki magnezyum tavan
Hepiniz sağolun walla rahatladım biraz daha . Tecrübesiz olunca insan herşeye tedirgin oluyoEe tabi annesi büyüyor içerde yer kısıtlı olduğundan normal bunlar
Bn tecrübeli tecrübesizlerdenimHepiniz sağolun walla rahatladım biraz daha . Tecrübesiz olunca insan herşeye tedirgin oluyo
Ben dün gece hiç uyuyamadim bebeğin hareketlerinden ve doguracagimi sandım çok garipti gerçektenBn tecrübeli tecrübesizlerdenim
Hamilelikte herşey normal bacım no stres güzel sakin bebeler
Maşallah diyim Bnm akıllı güzel kızım beni bi haftadır uyutuyor inşallah nazar etmem bu gece halay çekmezBen dün gece hiç uyuyamadim bebeğin hareketlerinden ve doguracagimi sandım çok garipti gerçekten
Ben ilkkez öyle oldum yani resmen kafasını oraya doğru hissettim kanala doğru , içimde resmen tramboline binmiş gibiydi çok korktum defalarca kalktım koridorda yürüdüm vs ama sandım doguruyorumMaşallah diyim Bnm akıllı güzel kızım beni bi haftadır uyutuyor inşallah nazar etmem bu gece halay çekmez
Her akşam birimiz doğurma panik atağı yaşayalım böyleBen dün gece hiç uyuyamadim bebeğin hareketlerinden ve doguracagimi sandım çok garipti gerçekten
Valla ilkkez böyle oldu çok garipti kafasını filan ya oraya yakın hissetmem ayrı bebeğin tramboline binmiş gibi hareket etmesi ayrıHer akşam birimiz doğurma panik atağı yaşayalım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?