Bennde işte senin gibi istiyorum ki hani 38.de bari raporu alayımBen 32+6 da alacağim insallah. Ozele giden arkadasima 32+6 da gitmesine ragmen 32+0 diye gecmis tarihli rapor verdi. Diger arkadaşim 32+6 da gitti o gun tarihli verdi. Doktorlarda tuhaf
Coraspini bana da 32+0 da bırak dedi buaradaBen 32+6 da alacağim insallah. Ozele giden arkadasima 32+6 da gitmesine ragmen 32+0 diye gecmis tarihli rapor verdi. Diger arkadaşim 32+6 da gitti o gun tarihli verdi. Doktorlarda tuhaf
Ben de korkuyorum. 2 gen homozigotBanada oyle demisti. Ama korkuyorum ya. Senin kaç geninde sorun var
Eveet ben de bugün sağda dimdik asla eğilemedim.Sizinde gün içinde bebeğiniz göbeğiinizin sağ yada sol tarafında sertleşiyor mu bu sadece bende mi yoksa
Evet bazen ortada hatta. Bebiş sanki poposunu dayadı diyorum o anSizinde gün içinde bebeğiniz göbeğiinizin sağ yada sol tarafında sertleşiyor mu bu sadece bende mi yoksa
Eveet ben de bugün sağda dimdik asla eğilemedim.
Tek olmadığıma sevindim gerçekten çok korkyrum doğurucam diyeEvet bazen ortada hatta. Bebiş sanki poposunu dayadı diyorum o an
Elleşme çocuu rahat bırakTek olmadığıma sevindim gerçekten çok korkyrum doğurucam diyesürekli karnımı dürtüklüyorum sert mi yumuşaklık varmı diye . Pskolojmi bozdu bu kasılma mevzusu
Çok doğruElleşme çocuu rahat bırakSakin ol. Canı isteyince doğacak sen naparsan yap.
Çok teşekkür ederim canım öğrenmiş oldum yaTam 28+0 28+6 da gitmen gerekiyor yani 27 hafta yada 29 olmuyor
Benim göbeğin heryeri sert korkma canım kaldı ki magnezyum 4 aydır kullanıyorum hep serttiSizinde gün içinde bebeğiniz göbeğiinizin sağ yada sol tarafında sertleşiyor mu bu sadece bende mi yoksa
Bide iyice kemikleri de sertleşti sanrm artık can da acıtyo değil miBenim göbeğin heryeri sert korkma canım kaldı ki magnezyum 4 aydır kullanıyorum hep sertti
Aynn BndeBenim göbeğin heryeri sert korkma canım kaldı ki magnezyum 4 aydır kullanıyorum hep sertti
MaşallahBugün görüş günüydü sonunda gördük yavruyudoktor bile heyecanlandi hazırla telefonunu video çekelim yakaladık dedi 31+0 42 Cm 1900 gr olmuş
Göğüs ucu kremi sordum kesinlikle önermiyorum erken doğumu tetikliyor dedi
Üç haftada bir Kilo almışım bende
Bundan onceki randevunda kac haftaliktin canim kac kiloydu masallahBugün görüş günüydü sonunda gördük yavruyudoktor bile heyecanlandi hazırla telefonunu video çekelim yakaladık dedi 31+0 42 Cm 1900 gr olmuş
Göğüs ucu kremi sordum kesinlikle önermiyorum erken doğumu tetikliyor dedi
Üç haftada bir Kilo almışım bende
Benimki bildiğin tırnaklıyoBide iyice kemikleri de sertleşti sanrm artık can da acıtyo değil mi
Ee tabi annesi büyüyor içerde yer kısıtlı olduğundan normal bunlarBide iyice kemikleri de sertleşti sanrm artık can da acıtyo değil mi
Olmaz canım bende 29+3 de yaptırdım defaten hem doktorum hem sağlık ocağı hemsirem 36 ya dek yapıyoruz 2.dozu dedi sorun yok yani korkma bende senin gibiydimYarin 30+0 tetanoz yaptiracagim biraz tirsiyorum ya insallah skinti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?