2021 Aralık Anneleri

Ben 32+6 da alacağim insallah. Ozele giden arkadasima 32+6 da gitmesine ragmen 32+0 diye gecmis tarihli rapor verdi. Diger arkadaşim 32+6 da gitti o gun tarihli verdi. Doktorlarda tuhaf
Bennde işte senin gibi istiyorum ki hani 38.de bari raporu alayım 1 haftam kaliyo orda tam maaşıma oyle ki tam ay calisacam

Eveet ben de bugün sağda dimdik asla eğilemedim.
Evet bazen ortada hatta. Bebiş sanki poposunu dayadı diyorum o an
Tek olmadığıma sevindim gerçekten çok korkyrum doğurucam diye sürekli karnımı dürtüklüyorum sert mi yumuşaklık varmı diye . Pskolojmi bozdu bu kasılma mevzusu

Tek olmadığıma sevindim gerçekten çok korkyrum doğurucam diye sürekli karnımı dürtüklüyorum sert mi yumuşaklık varmı diye . Pskolojmi bozdu bu kasılma mevzusu
Elleşme çocuu rahat bırak Sakin ol. Canı isteyince doğacak sen naparsan yap.

Elleşme çocuu rahat bırak Sakin ol. Canı isteyince doğacak sen naparsan yap.
Çok doğru ama işte Ha duruversin biraz daha diye dert ediyorum Rabbim hayrlı zamanda vaktinde versin inşallah ya

Bugün görüş günüydü sonunda gördük yavruyu doktor bile heyecanlandi hazırla telefonunu video çekelim yakaladık dedi 31+0 42 Cm 1900 gr olmuş
Göğüs ucu kremi sordum kesinlikle önermiyorum erken doğumu tetikliyor dedi
Üç haftada bir Kilo almışım bende

Maşallah annesi inşallah bizde yakalarız yüzünü

K
Bundan onceki randevunda kac haftaliktin canim kac kiloydu masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…