2021 Aralık Anneleri

Bende yok ama 28 biliyorum doktoruna ulaş mutlaka.

Aynen bizdede var uyuşmazlık bende sen gibi 8.haftada oldum uyuşmazlık iğnesini 28 haftada gel dediler randevu alıp gittim kan testi yaptılar sonrada iğneyi yazdılar vurundum bilgin olsun sırada Alcan canım muaynede ediyorlar kontrol gibi

Hanımlar özel bölgemde bacaklarımla özel bölgemin birleştiği yerler et kesmiş gibi ağrıyor yürürken canım yanıyor. Pelvis kemiklerinin açılması ile bir alakası var mı bilemiyorum ama yaşayan var mı bu durumu? Korkmaya başladım bebişte dönmüş acaba yavaş yavaş kanala girmeye mi başladı ki diye kendimi korkutup duruyorum

Beeen Çok uzun süre bisiklete binmişsin gibi bir ağrı. Bebem dönmüş değil ama.

Yani bu hafta içi mi alayim sırayı yoksa önümüzdeki hafta mi canım?
Bende yok ama 28 biliyorum doktoruna ulaş mutlaka.
Tamam canım çok teşekkür ederim

Beeen Çok uzun süre bisiklete binmişsin gibi bir ağrı. Bebem dönmüş değil ama.
Aynennn yaa tam olarak öyle. Valla yürüdükçe acıyor canım. İnşallah normaldir yada sadece magnezyumla falan halledilir

Aynennn yaa tam olarak öyle. Valla yürüdükçe acıyor canım. İnşallah normaldir yada sadece magnezyumla falan halledilir
Valla bilmiyorum ne olacak yarın soracam. Bi de benim kuyruk sokumu da fena ek olarak. Yarın magnezyum verir sanırım doktor. Bi de oturma simidi sorcam alcam. Yürürken iyiyim oturup kalkarken yatakta dönerken fena benim de.

Seninle günlerimiz birebir aynı. Bende hiç öyle şeyler yok. Bence hemen doktoruna sormalısın. Kotrole gel derse de gitmelisin.

Valla bilmiyorum ne olacak yarın soracam. Bi de benim kuyruk sokumu da fena ek olarak. Yarın magnezyum verir sanırım doktor. Bi de oturma simidi sorcam alcam. Yürürken iyiyim oturup kalkarken yatakta dönerken fena benim de.
Ya doktor ne derse bana da söyler misin bende merak ediyorum neden olduğunu? Kuyruk sokumu için oturma simidi alman iyi olur çok batıyor o. Yada hiç masraf etme emzirme minderi almıştın sanırım onu dene bir istersen?

Seninle günlerimiz birebir aynı. Bende hiç öyle şeyler yok. Bence hemen doktoruna sormalısın. Kotrole gel derse de gitmelisin.
Ayyy korkuttun beni şimdii devlete gidiyorum sorma durumum yok doktora acile gidince de doktor zahmet edip inmiyor oradaki pretisyen hekimler ilgileniyor onlar da ultrasonla faln bakmıyorlar asla polikliniğe neden gelmedin diyorlar. En kötü yarın hastaneye gideyim

Ya doktor ne derse bana da söyler misin bende merak ediyorum neden olduğunu? Kuyruk sokumu için oturma simidi alman iyi olur çok batıyor o. Yada hiç masraf etme emzirme minderi almıştın sanırım onu dene bir istersen?
Çocuumun minderini g.tümün altına koymak istemem. Bi de o minderden babamın vardı ki babam 130 kilo ben 45 kiloyken alıp ders calışıyoken kullanıyodum hafif kaykılıp oturmak için. Yapısı daha farklı emzirme minderi daha üstte kalır filan bu sefer de belime saçma bi pozisyon olur. Yarın yazarım sana inşallah canım.

Kullanmadım otırma simidini yapısını bilmiyorum tabi. Sadece benzedikleri için olabilir diye düşünmüştüm ama mantıklı tabi yapısından dolayı iyice sıkıntı da çıkarabilir tamam bekliyorum haberini

Bana 32 de bırakacaksın dedi canım . Birde 32+0 da mı calisablir rap alacaz yoksa 32+5 de alsam olur mu
Ben 32+6 da alacağim insallah. Ozele giden arkadasima 32+6 da gitmesine ragmen 32+0 diye gecmis tarihli rapor verdi. Diger arkadaşim 32+6 da gitti o gun tarihli verdi. Doktorlarda tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…