• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Valla ilkkez böyle oldu çok garipti kafasını filan ya oraya yakın hissetmem ayrı bebeğin tramboline binmiş gibi hareket etmesi ayrı 😁 dünden sonra seni çok iyi anlıyorum cidden insan korkuyomus
Ben o çok korktuğum gece korkumdam nasıl doğurmadım hala şaşırıyorum zaten 😂😂😂

Ben az önce epilasyon işleriyle ilgilenirken aynayı alta koydum tabi. Mesanemi resmen dışarı çıkcak gibi gördüm korkunçtu. 🤐🤐
Ben bunu geçen gün, doğum yapan kendi arkadaslarima dedim 😁 bana dediler nasıl büyümüş ,dedim bildiğin oram büyümüş ,siz hiç hamile iken bakmadiniz mi oraya temizlenirken filan dedim yok dediler . 🤭🤭

Ben bunu geçen gün, doğum yapan kendi arkadaslarima dedim 😁 bana dediler nasıl büyümüş ,dedim bildiğin oram büyümüş ,siz hiç hamile iken bakmadiniz mi oraya temizlenirken filan dedim yok dediler . 🤭🤭
Ya bi tipi değişmiş zaten kesinlikle. Ben kendim yapıyom isimi ya.

Bnm yaklaşık 2 aydır dönem dönem ağrıyor 😣
Ama normal miymiş doktora sordun mu? Acaba bu magmezyumla ilgili mi ben kullanmıyorum çünkü sadece multıvitaminin içinde olan var
Ben kuafore gidiyorum bu ay gidemedim daha. Gitmem lazim. Ama agri esigim düstü tirsiyorum
Ağda doğumu tetikliyo falan demişlerdi burda ben ondan beridir jilete döndüm ya😢 zaten lazerliydi pek yoktu ve pek çıkmıyor ama doğuma yakın ağdayla parlatırım die düşündüm risk almayıp🙈

Ama normal miymiş doktora sordun mu? Acaba bu magmezyumla ilgili mi ben kullanmıyorum çünkü sadece multıvitaminin içinde olan var

Ağda doğumu tetikliyo falan demişlerdi burda ben ondan beridir jilete döndüm ya😢 zaten lazerliydi pek yoktu ve pek çıkmıyor ama doğuma yakın ağdayla parlatırım die düşündüm risk almayıp🙈
Magnezyum kullanıyorum doktorum kasık ağrısı sertleşme yoksa normal dedi 🤗
Ağda mı ilk kez duyuyorum valla 2 ay da bi gidiyorum bnm tüyler azaldı 🤰 bi de doğuma 2-3 gün kala giderim lohusalıkta rahat etmek istiyorum Bnde

Magnezyum kullanıyorum doktorum kasık ağrısı sertleşme yoksa normal dedi 🤗
Ağda mı ilk kez duyuyorum valla 2 ay da bi gidiyorum bnm tüyler azaldı 🤰 bi de doğuma 2-3 gün kala giderim lohusalıkta rahat etmek istiyorum Bnde
Bide hamilelikte daha hassaslaştı vücudum nasıl dayanıyorsunuz ya🥶

Back