• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Ben 32+6 da alacağim insallah. Ozele giden arkadasima 32+6 da gitmesine ragmen 32+0 diye gecmis tarihli rapor verdi. Diger arkadaşim 32+6 da gitti o gun tarihli verdi. Doktorlarda tuhaf:KK53:
Bennde işte senin gibi istiyorum ki hani 38.de bari raporu alayım 😁😁😁 1 haftam kaliyo orda tam maaşıma oyle ki tam ay calisacam

Eveet ben de bugün sağda dimdik asla eğilemedim.
Evet bazen ortada hatta. Bebiş sanki poposunu dayadı diyorum o an 🤣
Tek olmadığıma sevindim gerçekten çok korkyrum doğurucam diye 😔 sürekli karnımı dürtüklüyorum sert mi yumuşaklık varmı diye . Pskolojmi bozdu bu kasılma mevzusu 🤣

Tek olmadığıma sevindim gerçekten çok korkyrum doğurucam diye 😔 sürekli karnımı dürtüklüyorum sert mi yumuşaklık varmı diye . Pskolojmi bozdu bu kasılma mevzusu 🤣
Elleşme çocuu rahat bırak 🤣 Sakin ol. Canı isteyince doğacak sen naparsan yap.

Elleşme çocuu rahat bırak 🤣 Sakin ol. Canı isteyince doğacak sen naparsan yap.
Çok doğru 🤣 ama işte Ha duruversin biraz daha diye dert ediyorum Rabbim hayrlı zamanda vaktinde versin inşallah ya

Bugün görüş günüydü sonunda gördük yavruyu 😄😍doktor bile heyecanlandi hazırla telefonunu video çekelim yakaladık dedi 😄😄31+0 42 Cm 1900 gr olmuş
Göğüs ucu kremi sordum kesinlikle önermiyorum erken doğumu tetikliyor dedi😓😕
Üç haftada bir Kilo almışım bende🙁

Bugün görüş günüydü sonunda gördük yavruyu 😄😍doktor bile heyecanlandi hazırla telefonunu video çekelim yakaladık dedi 😄😄31+0 42 Cm 1900 gr olmuş
Maşallah 🥰 annesi inşallah bizde yakalarız yüzünü

K
Bundan onceki randevunda kac haftaliktin canim kac kiloydu masallah🥰

Back