• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Benim doktorum da normal doğumcu ama Yani fazla da zorlamaya gerek yok sonuçta tıp ilerliyor, ilkel yöntemlerle çoğalmanın artıları olduğu kdar eksileri de olduğunu unutmamalıyız. O yüzden hayırlısı neyse o olsun hepimiz için🙏🏼
Ya bi de bizler cidden eskiler gibi sağlam değiliz. Benim bu aralar bu çatı matı merakım tammaen sabırsızlıktan. Sonuçta sezaryen olursa daha erkene gün verecek. Zamanı belli olacak. Ama şimdi bekleyecez bekleyebildiğimiz kadar. Yani düşünsene 40 haftama 8 38.haftama 6 hafta kaldı ve bu kalan zamanda çok şey değiştirir 🥲

Benim doktorum da normal doğumcu ama Yani fazla da zorlamaya gerek yok sonuçta tıp ilerliyor, ilkel yöntemlerle çoğalmanın artıları olduğu kdar eksileri de olduğunu unutmamalıyız. O yüzden hayırlısı neyse o olsun hepimiz için🙏🏼
Benimki de normal doğum taraftarı ben de öyleydim sözde. Büyümesi aynı düzeni seyrederse bebek 3300 - 3400 bandında doğar dedi o zaman çok da zor olmaz heralde diyordum ama tarih yaklaştıkça kara kara düşünmeye başladım🤣
Kesip al direkt doktor mu desem akışına mı bıraksam bilemiyorum 😄

Benimki de normal doğum taraftarı ben de öyleydim sözde. Büyümesi aynı düzeni seyrederse bebek 3300 - 3400 bandında doğar dedi o zaman çok da zor olmaz heralde diyordum ama tarih yaklaştıkça kara kara düşünmeye başladım🤣
Ben ücbuçuğu geçebileceğimi düşünüyom 🥲

ben doktoruma direkt sezeryan istiyorum diicem ama eğer planladığımız tarihten erken gelmek isterse ve her şey yolunda hızlı ilerliyor olursa normal deneriz diicem. Çünkü ne olacağını bilmiyoruz.
Arkadaşım da planlı sezeryan olacaktı, planlanan gündem iki gün önce doğumu başladı ve o hiç anlamadan açılması olmuş😌 5-6 saat sancıyla kolay bi şekilde doğurmuş mesela. Böyle olacaksa denenebilir belki die düşündüm. Ama öncelik sezeryan😂

ben doktoruma direkt sezeryan istiyorum diicem ama eğer planladığımız tarihten erken gelmek isterse ve her şey yolunda hızlı ilerliyor olursa normal deneriz diicem. Çünkü ne olacağını bilmiyoruz.
Arkadaşım da planlı sezeryan olacaktı, planlanan gündem iki gün önce doğumu başladı ve o hiç anlamadan açılması olmuş😌 5-6 saat sancıyla kolay bi şekilde doğurmuş mesela. Böyle olacaksa denenebilir belki die düşündüm. Ama öncelik sezeryan😂
Eşim de epiduralle bir şey anlamazsın o kadar diyor ama o kadar kolaylık sağlıyor mu gerçekten bilemiyorum yaparsam epiduralsiz yapmam zaten bir tanesi kendisini tutan doktoru ısırıyordu diye anlatıyordu geçen gün tam da adamına anlatıyordu 😂😂
Bu erkeklerin hiç işlerini bilmemesi 😂

Niye tutamayasin ya bi aksilik mi var 🙄
Bi 10 gün önce nstde sancım çıkmıştı
O yüzden işi bırakmak zorunda kaldım
Bi de rahim ağzına çok yakın demişti kafası için doktor
Geri itiyorum ben de uzanarak 😂😂
O yüzden 35 36 haftaya kadar tutarsam sorun yok 😂

Bi 10 gün önce nstde sancım çıkmıştı
O yüzden işi bırakmak zorunda kaldım
Bi de rahim ağzına çok yakın demişti kafası için doktor
Geri itiyorum ben de uzanarak 😂😂
O yüzden 35 36 haftaya kadar tutarsam sorun yok
Ust kat komsumuz var 30.haftasinda 2 cm acikligi vardi ciger gelistirici igne vs yaptirdi 34te tekrar gitti surekli acikligin arttigini dusunuyordu 3cm olmus... suan 36da...benimde kanamam oldu bi kac hafta once doktor bazen 2 cm aciklik oluyor 40.hafta geliyor hala o 2 cm sabit kaliyor demisti acikliktan hic korkma insallah uzanmanin faydasida olur

Durur umarım yav.
Durur durur
Oturdum bekliyorum
Üzmez beni 😬
Ust kat komsumuz var 30.haftasinda 2 cm acikligi vardi ciger gelistirici igne vs yaptirdi 34te tekrar gitti surekli acikligin arttigini dusunuyordu 3cm olmus... suan 36da...benimde kanamam oldu bi kac hafta once doktor bazen 2 cm aciklik oluyor 40.hafta geliyor hala o 2 cm sabit kaliyor demisti acikliktan hic korkma insallah uzanmanin faydasida olur
Açıklık filan çıkmadı
Sadece aşağıya yakın diye çok ayakta durmuyorum işte
Yer çekimi gibi düşünüyorum
Öyledir herhalde 😬😬😬😬

Back