• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Ben şimdi bir de tecrübeli analara şu temizleme pamuğunu sormak istiyorum. Kullanımını anlatabilirler mi? Çişe kakaya kaç pamuk gidiyo? Yanımıza sıcak su alıp ona batırıp da mı yapıyoz nasıl yapıyoz popiş silmeyi? Ben 12 paket aldım 60lı ama gözüme az geldi hesaplayınca. Bunu ne zamana kadar kullanabiliyoruz? Bi yerden sonra ıslak mendile mi geçiyoruz? Sizler nasıl yaptınız?
Bu soruma burda cevabı olan var mı?

Bu soruma burda cevabı olan var mı?
Minik sprey siselerine su doldurup kullanabilirsin pratik olur o şekilde hem de elinin altında olur gittiğin yerde vs. Çiş için 1 tane yeter, kaka için ortalama 2. Islak mendile bebek hassaslığı zamanla geçtiğini belli ediyor o zaman geçersin kendin karar verip.

Minik sprey siselerine su doldurup kullanabilirsin pratik olur o şekilde hem de elinin altında olur gittiğin yerde vs. Çiş için 1 tane yeter, kaka için ortalama 2. Islak mendile bebek hassaslığı zamanla geçtiğini belli ediyor o zaman geçersin kendin karar verip.
Vov o kadar yetcek mi ayol 🤔 iyiymiş.

Saka bi yana ben yesem almaya musaitim ama karbonhidrat ve sekeri tamamen kestim cunku onemli olan bebegin sagligi, bunlar da bebege yaramayan seyler😌
Acikcasi ben kilo almak istemiyorum, kilo malesef iyi bisey degil. Seker vs ciksaydi cok daha zor olurdu kontrolu o yuzden halimize bin sukur🙏🏼🙏🏼
Aynen katılıyorum sana bende normalde çok zayıf değilim kiloya müsait Bi bünyem vardı ama hamileliklerim minimum kilo ile gidiyor Allahın taktiri ilk gebeliğim de böyleydi bebek gelişsin de gerisi önemli değil az kilo almanın faydası benimde şekerim falan normal çıktı çok şükür

Saka bi yana ben yesem almaya musaitim ama karbonhidrat ve sekeri tamamen kestim cunku onemli olan bebegin sagligi, bunlar da bebege yaramayan seyler😌
Acikcasi ben kilo almak istemiyorum, kilo malesef iyi bisey degil. Seker vs ciksaydi cok daha zor olurdu kontrolu o yuzden halimize bin sukur🙏🏼🙏🏼
Diyetisyenle beraber mi kestiniz ?

Aynen katılıyorum sana bende normalde çok zayıf değilim kiloya müsait Bi bünyem vardı ama hamileliklerim minimum kilo ile gidiyor Allahın taktiri ilk gebeliğim de böyleydi bebek gelişsin de gerisi önemli değil az kilo almanın faydası benimde şekerim falan normal çıktı çok şükür
Allah şekerle uğraşam annelerimize güç kuvvet versin inşallah çok zor gerçekten canları isteyip de yememek😢
Diyetisyenle beraber mi kestiniz ?
yok doktorum daha ilk randevuda dedi. Karbonhidrat ve şekeri olabildiğince hayatından çıkarırsan her şey senin kontrolünde olur diye. Başlarda zorlandıö sonra gerçekten hafiflediğimi farkettim. Kilomu da böyle kontrolde tuttuğumu düşünüyorum.
Ama tabi haftasonları arada bi kaçamak yapıyoruz haftada bi gün hamur günüm😂😂

Kız 38 diyip durma 🤣 o haftaya kadar belirsiz mi durcaz 🤣🤣 Ay sabırsızlanıyorum zaman geçtikçe 🤣
Bak şimdi mecbur 38 beklicen sancıların başladığında çatına bakcekler anam ne meraklısın çatı muayenesine 🤣🤣 millet kaçıyor kaçıyor ama kolay aynı vajinal muayene gibi 😝😝

Benim bebiş15+2 deyiz iki seferdir gidiyorum çok hareket etmiyor Dr da erkek bebekler hareketli olur uysal bı bebek olacak heralde dedi ama merak ediyorum bı sıkıntı yoktur demi
Beşki de doktor kontrolüne denk geldiği zamanlarda uyuyordur. 🤷🏼 20'li haftalara gelip hareketlerini iyice hissetmeye başladığında daha İyi anlarsın hareketli olup olmadığını ama bir sıkıntı yoktur merak etme 😊

Bi şey yazıp terbiyesizleşmek istemiyorum ama dayanamayıp terbiyesizleşicem. 2 parmakla yapılan çatı mueyenesinden doğum tetikleniyosa hiç seks yapmamamız lazım. 🤐🤐
Sen iki parmak san 🤣🤣neyse zamanı gelince görürsün 🤣🤣

Kızlar dün kontrole gittim. Çok şükür sonunda bebemin 3 boyutlu bir görüntüsü oldu ilk defa gördüm çok heyecanlandım oda anasını üzmedi güzelce poz verdi 😍 başta biraz asabi gibiydi ama sonra düzeldi eşimde bu çocuk niye bu kadar asabi kaşları çatık yaaa diye dünden beri düşünüp duruyor 😂😂😂 bayadır kontrole gitmemiştim iyice tosun olmuş 28+4'üz 1570 gr çıktı 30 haftayla uyumlu gidiyormuş her şeyi. Doğum pozisyonunu da almış artık. İyice bir heyecan bastı 😂😍

Gunaydin kizlar kasik agrilariniz oluyormu iki gundur ozellikle geceleri belim ve kasiklarim adet olacakmisim gibi agrimaya basladi

Bu çatı muayenesini ne zmaan yapacaklar?
Benim doktor 36.haftada yapılır demişti. İki parmakla yapılıyor evet ama iki parmağı içerde açabildiği kadar açıyor ve o oluyor sana neredeyse 10 cm.
Doğum anında vajina 10 cm genişliyor ama içerdeki kanalın da 10 cm genişlikte olması gerekiyor ki bebiş ordan geçebilsin.yani iki giren iki prmak ama prmakları açtığında içerde 10 cmi arıyor🙈

Back