• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Kızımda bana göbeği düşene kadar yıkama dediler. Yok iltihap kapar yok geç düşer felan. Neyse tam 10.gun de düştü göbeği. Geç düştü yani. Bide temmuzda doğdu pismistik vala. Kızıyorum şimdi nasıl uydum onlara diye. Göbeğini kapatip ta yikayabilirmisim. Haa 10 gün silmiştim vücudunu da yeterli olmamıştı.
Bence de yetmez ya. Ben de soracam kapatma işini. Ama videolarda göbekle de yıkıyolar. Iyi kurulasak yeter bence.

Bence de yetmez ya. Ben de soracam kapatma işini. Ama videolarda göbekle de yıkıyolar. Iyi kurulasak yeter bence.
Anasının karnında 9 ay o üstündeki tabakayla duruyor zaten bi beş gün daha durması çok manasız. Ben de hastanede yıkatıcam hemen, arkadaşım yıkatmış videosunu da çekmiş link ekliyorum bakın çok güzel maşallah💙🥰

Anasının karnında 9 ay o üstündeki tabakayla duruyor zaten bi beş gün daha durması çok manasız. Ben de hastanede yıkatıcam hemen, arkadaşım yıkatmış videosunu da çekmiş link ekliyorum bakın çok güzel maşallah💙🥰
Gizliymiş hesabı canım. 🤗

Bebeğine maşallah canım, sabah birşey yemismiydin ben sabah çikolatali ekmek yemiştim, öğlen 50 Gr da tokluk sınırın biraz üzerinde çıkmıştı doktor ne yedin diye sormuştu sekerli bişey yediğimi öğrenince tamam sıkıntı yok o zaman demişti hem de fazla kilo almadigim için üzerinde durulmadi
Yok geceden aç gitmiştim zaten açlık normal deger cıktı tokluk yüksek. 55 kiloyla hamile kaldım bugün tartıldım 68 kilo olmuşum😳 bebeekte 1 hafta önde gidiyor

Kızımın doğumunda teyzem vardı yanımda. Eve gelince bebeği yıkayalım da kendine gelsin demişti, bizde yıkamıştık. Bu bebiştede öyle yapmayı düşünüyorum 😊

Arkadaslae tokluk sekeri kacla kac arasi cikarsa ideal....yani yine saglikcilara bise soyleyip bi linc yemek istemiyorum 😁 bugun aclik tokluk kan sekerim bakildi acligi sabah verdim 9da tam 2 saat sonra gel dedi gittim labartvr kapanmis 😁 ogleden sonraya tek is cikmasin simdi parmagindan bakalim dedi o cihazlarla parmaktan bakti doktora sozlu soyleyiver bunuda dedi 😁 benimde beynim boyle isleri hic sevmez yazili belgeli al kanimi gonder sonucuma bakayim🙄🙄 neyse iste toklik sekeri kac olmali acabaaa bilen var miiiiii
Cnim aclik 70-95 arasi
Tokluk 140 alti olucak.
Agzina ilk attigin lokmadan itibaren 1saat sonra olceceksin toklugu

Cnim aclik 70-95 arasi
Tokluk 140 alti olucak.
Agzina ilk attigin lokmadan itibaren 1saat sonra olceceksin toklugu
Yaa tam 2 saat sonra ölcuyorlar burda ben bugun kahvalti yapip 1 saat sonra gideyim o zaman...ya peki şu dogrumu recel bal vs bolca yiyip mi gitmek gerekir

Sizlere bir sorum olacak. Ben devlet hastanesine gidiyorum. Bebeğimin bugüne dek 3 boyutlu görüntüsünü hiç görmedim ve çok merak ediyorum. Herhangi bir özel hastaneye normal muayeneye gitsem görebilir miyim? Her muayene de görüyor musunuz sizler?
Canım randevu alırken sor mutlaka renkli var mı diye hepsinde oluyor genelde. Bir de özellikle bebeği görmek için geldiğini belirt yoksa göstermiyor deyip yollayabilir. Rica edersen uğraşır belki görüntü almaya

Oğlumun ismine karar verdim listede Uraz Ozan Deniz vardı ama bu orda olmayan bi isim😂
Han 💕 koymaya karar verdim
ailelerin tuhafına gidiyor eksikmiş gibi geliyor onlara illa başına bişey ekleyip söylüyolar ama alışırlar zamanla banane benim oğlum🤣🤣
han çok güzel yaa çok asil bence. çok beğeniyorum ben de. oğlum olsaydı benim de aklımdaydı. adıyla büyüsün :KK200:

Back