• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar. Bebek bakım çantasını nasıl alacaksınız yada aldınız ? Yatay omuz çantası gibi mi daha kullanışlı olur yoksa sırt çantası gibi olanlar mı ? Karar veremedim

Canım randevu alırken sor mutlaka renkli var mı diye hepsinde oluyor genelde. Bir de özellikle bebeği görmek için geldiğini belirt yoksa göstermiyor deyip yollayabilir. Rica edersen uğraşır belki görüntü almaya
Belirteceğim zaten umsrım bu defa da devamlı gelmeyecek diye sallamamazlık yapmaz beni😂

Günaydın kızlar. Bebek bakım çantasını nasıl alacaksınız yada aldınız ? Yatay omuz çantası gibi mi daha kullanışlı olur yoksa sırt çantası gibi olanlar mı ? Karar veremedim
images (16).jpeg

Ben bunu aldım. Civilde vardı. 😍

Basın sagolsun seni merak ediyodum burda gördüm 28de sezaryene alındığını 😥 Rabbim sabrını versin ne desek hafifletmez acını ama cennette seni bekleyen bi melegin olduğunu düşün 🥺🙏🏻 Tekrardan basın sagolsun
Cok sag olun rabbim herkezin evlqtlarini korusun insallah kolay bir dogum ve saglikli bir bebek diliyorum sizin icinde

Ama çok ağır bi ameliyat olur bence
Emzirirken veririz 🙈 artık
Bencede ben miyomlarimi aldırdım sezaryanda 20 günde zor toparlandim hele hastanedeki yattığım gecelerin ağrısını hiç unutmam o yüzden korkarım yağ olayina giremem 😂emzirirken veririz dimi kiiizzz 😂😂😂ilkinde 24 Kilo almıştım hepsini vermiştim bunda da veririm vercem vermeliyim innnsaalllahhh

Bencede ben miyomlarimi aldırdım sezaryanda 20 günde zor toparlandim hele hastanedeki yattığım gecelerin ağrısını hiç unutmam o yüzden korkarım yağ olayina giremem 😂emzirirken veririz dimi kiiizzz 😂😂😂ilkinde 24 Kilo almıştım hepsini vermiştim bunda da veririm vercem vermeliyim innnsaalllahhh
Veririz niye vermeyelim ki🤗 bebişler kilo alcak biz ericez :KK45:

Yaaaa hıc heveslenmıyım o zaman spor dıyet falan halledecez artık

Kızlar 7. ayimiza girdik kimler kaç kilo aldı bakalım? Ben bu sabah tartildim 7 kilo almışım toplam 🤦‍♀🙈 en sevilen soruyu sordum dimi 😆 kilo kontrolü için yaptığınız bir şeyler var mı son aylarda daha çok alınıyor diyorlar çünkü 🙄
Doktorum sormuyor kilomu hic Allahtan😂

Yaa tam 2 saat sonra ölcuyorlar burda ben bugun kahvalti yapip 1 saat sonra gideyim o zaman...ya peki şu dogrumu recel bal vs bolca yiyip mi gitmek gerekir
Bu kadar tatlı yüklemeye gerek yok zaten gebelik sekerin vqrsa illaki kendini belli edecektir

Bu kadar tatlı yüklemeye gerek yok zaten gebelik sekerin vqrsa illaki kendini belli edecektir
Ya Parmagimdan olculdugunde 171 cikmisti ya dayanamayip bugun tekrar gittim yine parmagimdan olctu 148 bende israrla kan verdim ve 75 cikti saka gibi gercekten o kadar korkuyorsun telas oluyorsun vs sonuc parmaktan olunca makina yanlis sonuc verebiliyormus

Ya Parmagimdan olculdugunde 171 cikmisti ya dayanamayip bugun tekrar gittim yine parmagimdan olctu 148 bende israrla kan verdim ve 75 cikti saka gibi gercekten o kadar korkuyorsun telas oluyorsun vs sonuc parmaktan olunca makina yanlis sonuc verebiliyormus

Parmaktan ölçüm makinesinde oynadığını biliyorum da bu kadar fark cidden çok fazla insanı boşa korkutmak.

Geçmiş olsun

Back