- 12 Şubat 2021
- 652
- 832
- 53
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirteceğim zaten umsrım bu defa da devamlı gelmeyecek diye sallamamazlık yapmaz beniCanım randevu alırken sor mutlaka renkli var mı diye hepsinde oluyor genelde. Bir de özellikle bebeği görmek için geldiğini belirt yoksa göstermiyor deyip yollayabilir. Rica edersen uğraşır belki görüntü almaya
Günaydın kızlar. Bebek bakım çantasını nasıl alacaksınız yada aldınız ? Yatay omuz çantası gibi mi daha kullanışlı olur yoksa sırt çantası gibi olanlar mı ? Karar veremedim
Cok sag olun rabbim herkezin evlqtlarini korusun insallah kolay bir dogum ve saglikli bir bebek diliyorum sizin icindeBasın sagolsun seni merak ediyodum burda gördüm 28de sezaryene alındığınıRabbim sabrını versin ne desek hafifletmez acını ama cennette seni bekleyen bi melegin olduğunu düşün
Tekrardan basın sagolsun
Amin cnm cok sag ol rabbim kimseyi evlqt acisiyla sinamasin insallahallah sabır versin. cennet kuşu oldu. en hayırlı zamanda kucağını doldursun Rabbim.
amiiin inşallahAmin cnm cok sag ol rabbim kimseyi evlqt acisiyla sinamasin insallah
Eminin iyi değilsin ama iyi olman için dua ediyorum canım. Rabbim cennetinde buluştırsun sizi İnş. Sağlıklı yeni gebeliklerin olsun.Amin cnm cok sag ol rabbim kimseyi evlqt acisiyla sinamasin insallah
Cok sag olun rabbim herkezin evlqtlarini korusun insallah kolay bir dogum ve saglikli bir bebek diliyorum sizin icinde
Ben duymadım ama düşündümGunaydın kızlar sezeryan doğumda karın yaglasrının alındığını duydunuz mu hiç ?![]()
Ama çok ağır bi ameliyat olur benceBen duymadım ama düşündümkeşke doktorum bütün yaglarimi toplasa alsa
![]()
Bencede ben miyomlarimi aldırdım sezaryanda 20 günde zor toparlandim hele hastanedeki yattığım gecelerin ağrısını hiç unutmam o yüzden korkarım yağ olayina girememAma çok ağır bi ameliyat olur bence
Emzirirken veririzartık
Veririz niye vermeyelim kiBencede ben miyomlarimi aldırdım sezaryanda 20 günde zor toparlandim hele hastanedeki yattığım gecelerin ağrısını hiç unutmam o yüzden korkarım yağ olayina giremememzirirken veririz dimi kiiizzz
ilkinde 24 Kilo almıştım hepsini vermiştim bunda da veririm vercem vermeliyim innnsaalllahhh
Yaaaa hıc heveslenmıyım o zaman spor dıyet falan halledecez artıkBencede ben miyomlarimi aldırdım sezaryanda 20 günde zor toparlandim hele hastanedeki yattığım gecelerin ağrısını hiç unutmam o yüzden korkarım yağ olayina giremememzirirken veririz dimi kiiizzz
ilkinde 24 Kilo almıştım hepsini vermiştim bunda da veririm vercem vermeliyim innnsaalllahhh
Veririz niye vermeyelim kibebişler kilo alcak biz ericez
![]()
Bilemiyorum ki canım doktoruna danış eğer ciddi ciddi düşünüyorsanYaaaa hıc heveslenmıyım o zaman spor dıyet falan halledecez artık
Doktorum sormuyor kilomu hic AllahtanKızlar 7. ayimiza girdik kimler kaç kilo aldı bakalım? Ben bu sabah tartildim 7 kilo almışım toplam♀
en sevilen soruyu sordum dimi
kilo kontrolü için yaptığınız bir şeyler var mı son aylarda daha çok alınıyor diyorlar çünkü
![]()
Bu kadar tatlı yüklemeye gerek yok zaten gebelik sekerin vqrsa illaki kendini belli edecektirYaa tam 2 saat sonra ölcuyorlar burda ben bugun kahvalti yapip 1 saat sonra gideyim o zaman...ya peki şu dogrumu recel bal vs bolca yiyip mi gitmek gerekir
Ya Parmagimdan olculdugunde 171 cikmisti ya dayanamayip bugun tekrar gittim yine parmagimdan olctu 148 bende israrla kan verdim ve 75 cikti saka gibi gercekten o kadar korkuyorsun telas oluyorsun vs sonuc parmaktan olunca makina yanlis sonuc verebiliyormusBu kadar tatlı yüklemeye gerek yok zaten gebelik sekerin vqrsa illaki kendini belli edecektir
Ya Parmagimdan olculdugunde 171 cikmisti ya dayanamayip bugun tekrar gittim yine parmagimdan olctu 148 bende israrla kan verdim ve 75 cikti saka gibi gercekten o kadar korkuyorsun telas oluyorsun vs sonuc parmaktan olunca makina yanlis sonuc verebiliyormus