• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Senin rahatlığından istiyorum. 😂 Hiçbr şey yok herkes her şeyi tamamlamış diye kaç gündür kendimi parçaladım yakında eşya bakmaktan kör olcam 😅
Bnde sen gibiyim bugün daha etiket söküyorum 1 hafta sonra yıkarım ortada hiç bişi yok Allahtan çocuğa don almışım 🤣🤣🤣

Senin rahatlığından istiyorum. 😂 Hiçbr şey yok herkes her şeyi tamamlamış diye kaç gündür kendimi parçaladım yakında eşya bakmaktan kör olcam 😅
Allah rahatlara yardım ediyor bak 😂😂
Bu aya kadar hiçbi şeyim yoktu
Yine burda eşyalarını alanlar, kıyafetleri tamamlayanlar filan vardı
Bu ay bi baktım listeme çok az şey kalmış alacak
Ben fark edemeden listeyi nerdeyse tamamlamışız bu ay 😂
Bende oglumu hastaneden gelir gelmez yikadim. Guzelce kuruladim göbeğini. Hic birsey olmadi.
Ben hemşirenin yalancısıyım valla

Bn çorapları bile 6-12 ay almışım 🤣🤣
Sadece iki tane 5 Li takım var çıkış olarak diğerleri 6-9

Kız bavul dediysem kabin boy bavul 🤣🤣 ikimizede yeter yani çok çanta olmasın kalabalık olur
sen hangisinden düşünmüştün
Ayy inşallah mamaya gerek kalmaz onu takma kafaya süt gelcek süt gelcek diye çağır sütü 🤪
Ya bn YouTube da çanta hazırlayanları görmüştüm emzirme yastığını bile götüren vardı ona gerek Varmı 🤔
Bende ilk doğumda kabin tipi bavul goturmustum gereksiz yük bunda iki çanta yapıcam biri bana biri bebeğe
Mama bende aldım sma mama aldik kizim onu icmisti koyucam çantaya çünkü sarılık olmasından korkuyorum aç kalmasın süt gelmezse verilir
Emzirme yastigina gerek yok yaa kuş kadar bişey olacaklar zaten bir gece idare edilir

Bende ilk doğumda kabin tipi bavul goturmustum gereksiz yük bunda iki çanta yapıcam biri bana biri bebeğe
Mama bende aldım sma mama aldik kizim onu icmisti koyucam çantaya çünkü sarılık olmasından korkuyorum aç kalmasın süt gelmezse verilir
Emzirme yastigina gerek yok yaa kuş kadar bişey olacaklar zaten bir gece idare edilir
Hastanede mama vermiyorlar mı süt gelmezse? 😯

Arkadaslae tokluk sekeri kacla kac arasi cikarsa ideal....yani yine saglikcilara bise soyleyip bi linc yemek istemiyorum 😁 bugun aclik tokluk kan sekerim bakildi acligi sabah verdim 9da tam 2 saat sonra gel dedi gittim labartvr kapanmis 😁 ogleden sonraya tek is cikmasin simdi parmagindan bakalim dedi o cihazlarla parmaktan bakti doktora sozlu soyleyiver bunuda dedi 😁 benimde beynim boyle isleri hic sevmez yazili belgeli al kanimi gonder sonucuma bakayim🙄🙄 neyse iste toklik sekeri kac olmali acabaaa bilen var miiiiii

Kızlar hastane çantası ve ilk haftalar için bebek bezi stoklarını kaç numara yapıyoruz 🤪 0 numaradan 1 paket, 1 numaradan 2 paket alsam yeter mi acaba ? Doğduktan sonra zaten alırız yine sıkıntı değil

Mama hastaneden veriyolar diye biliyorum ama 🤔

Kızlar hastane çantası ve ilk haftalar için bebek bezi stoklarını kaç numara yapıyoruz 🤪 0 numaradan 1 paket, 1 numaradan 2 paket alsam yeter mi acaba ? Doğduktan sonra zaten alırız yine sıkıntı değil
0 hiç almadım ben 1 aldım keşke 1 de almasaydım diyorum 2 numara 3-5 kilodan başlıuor zaten.

Arkadaslae tokluk sekeri kacla kac arasi cikarsa ideal....yani yine saglikcilara bise soyleyip bi linc yemek istemiyorum 😁 bugun aclik tokluk kan sekerim bakildi acligi sabah verdim 9da tam 2 saat sonra gel dedi gittim labartvr kapanmis 😁 ogleden sonraya tek is cikmasin simdi parmagindan bakalim dedi o cihazlarla parmaktan bakti doktora sozlu soyleyiver bunuda dedi 😁 benimde beynim boyle isleri hic sevmez yazili belgeli al kanimi gonder sonucuma bakayim🙄🙄 neyse iste toklik sekeri kac olmali acabaaa bilen var miiiiii
Kaç çıktı ki bnm tokluğu parmaktan baktılar
Bi de dr bana dedi gebelerde tokluk 1 saat olur dedi bnm 94 çıkmıştı çok iyi dedi

Back